|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
Zaslal: po březen 16, 2015 8:20 pm Předmět: |
|
|
Když bude čas, tak bych se možná taky stavil poměřit formu  . A když už tenhle bude v tý vesnici, tak dvojku bych dal v Praze v Eaglu, to by byla pecka a pak jít zničit running sushi  !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zlata

|
Zaslal: po březen 16, 2015 8:36 pm Předmět: |
|
|
poník se hlááásíííííííí _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 16, 2015 8:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po březen 16, 2015 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Když bude čas, tak bych se možná taky stavil poměřit formu . A když už tenhle bude v tý vesnici, tak dvojku bych dal v Praze v Eaglu, to by byla pecka a pak jít zničit running sushi ! |
Já ti dám vesnici Jsme sice prdel, ale zase tak velká ne
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 17, 2015 5:33 am Předmět: |
|
|
Těší mě váš zájem a samozřejmě i to, že Martin naznačil svou účast, mohlo by to být pěkný.
Protože se jarní soutěže kvapem blíží a pak je na všechno málo času, pojďme to udělat co nejdříve.
Měním anketu na pár termínů. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: út březen 17, 2015 8:49 am Předmět: sraz |
|
|
Ještě se tu měl vyjádřit hlavní aktér Jarda Paseka, kdy on může. Podle něj bysme se měli přizpůsobit. (jestli ho teda chceme vidět naživo). _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: út březen 17, 2015 9:04 am Předmět: |
|
|
no toš zas tak daleko to nemám.. a vidět vás pumpičky pohromadě proč ne _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 17, 2015 10:28 am Předmět: Re: sraz |
|
|
| mirus napsal: | | Ještě se tu měl vyjádřit hlavní aktér Jarda Paseka, kdy on může. Podle něj bysme se měli přizpůsobit. (jestli ho teda chceme vidět naživo). | Myslel jsem na to, ale pardon, pro mě jste hlavní aktéři vy všichni. Jarda je fajn, ale úplně bych to na něm nestavěl. Myšlenka byla se sejít s vámi a ne obdivovat někoho velkého. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: út březen 17, 2015 11:25 am Předmět: Re: sraz |
|
|
| daymoon napsal: | | mirus napsal: | | Ještě se tu měl vyjádřit hlavní aktér Jarda Paseka, kdy on může. Podle něj bysme se měli přizpůsobit. (jestli ho teda chceme vidět naživo). | Myslel jsem na to, ale pardon, pro mě jste hlavní aktéři vy všichni. Jarda je fajn, ale úplně bych to na něm nestavěl. Myšlenka byla se sejít s vámi a ne obdivovat někoho velkého. |
Nemyslel sem obdivovat, ale jarda tam pracuje a bylo by fajn se tam s ním potkat, když je to jeho domovský fitko. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 17, 2015 11:53 am Předmět: |
|
|
V tom případě vidím jako velmi pravděpodobné, že tam bude. Prosím tě, pokus se zjistit, zda v některém z uvedených termínů bude doma a zda se bude chtít zúčastnit našeho srazu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: út březen 17, 2015 12:01 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | V tom případě vidím jako velmi pravděpodobné, že tam bude. Prosím tě, pokus se zjistit, zda v některém z uvedených termínů bude doma a zda se bude chtít zúčastnit našeho srazu. |
Už sem podnikl veškoré kroky a Jardu kontaktoval. Možná se sem vyjádří sám. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 17, 2015 12:38 pm Předmět: |
|
|
Výborně, díky. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 17, 2015 1:25 pm Předmět: |
|
|
Kdyz tam bude Jarda, bude to fajn, stejne tak kdokoliv jinej z tohohle fora, jinak ale nejsem narocnej a k maximalni radosti a spokojenosti mne postaci, kdyz budu mit tu cest nechat se zlikvidovat nasim ponikem. Vic ke stesti nepotrebuju :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|