|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tyboo
|
Zaslal: st leden 08, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
Když tu tak frčí Focusy, tak tu hodím jeden dotaz. Uvažuju o Focusu kombi s benzinovou 1,6. Rozpočet tak 200 tisíc, takže rok zhruba 2009. Neprohloupím nebo mám kouknout třeba na octávky, které si víc drží cenu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Radyn
|
Zaslal: st leden 08, 2014 9:09 pm Předmět: . |
|
|
Za 200 bych si vzal raci MONDEO
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 08, 2014 9:09 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | | Když tu tak frčí Focusy, tak tu hodím jeden dotaz. Uvažuju o Focusu kombi s benzinovou 1,6. Rozpočet tak 200 tisíc, takže rok zhruba 2009. Neprohloupím nebo mám kouknout třeba na octávky, které si víc drží cenu? |
cti od zacatku, freimen kupoval a jak dopadl (dobre!) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: st leden 08, 2014 9:39 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | tyboo napsal: | | Když tu tak frčí Focusy, tak tu hodím jeden dotaz. Uvažuju o Focusu kombi s benzinovou 1,6. Rozpočet tak 200 tisíc, takže rok zhruba 2009. Neprohloupím nebo mám kouknout třeba na octávky, které si víc drží cenu? |
cti od zacatku, freimen kupoval a jak dopadl (dobre!) |
Ten koupil parádně..no jenze mondeo 2001 za 80 tisic je trochu neco jineho nez focus 2009 za 2,5násobek...
Mondeo za 200 tisíc se dá taky s přehledem pořídit. Spolužák si vloni koupil Mondeo 2008 za 200 tisíc v naftě. U mě je prioritou benzin a benzin se do těžkého Mondea už moc nehodí..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st leden 08, 2014 11:12 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | tyboo napsal: | | Když tu tak frčí Focusy, tak tu hodím jeden dotaz. Uvažuju o Focusu kombi s benzinovou 1,6. Rozpočet tak 200 tisíc, takže rok zhruba 2009. Neprohloupím nebo mám kouknout třeba na octávky, které si víc drží cenu? |
cti od zacatku, freimen kupoval a jak dopadl (dobre!) |
Ten koupil parádně..no jenze mondeo 2001 za 80 tisic je trochu neco jineho nez focus 2009 za 2,5násobek...
Mondeo za 200 tisíc se dá taky s přehledem pořídit. Spolužák si vloni koupil Mondeo 2008 za 200 tisíc v naftě. U mě je prioritou benzin a benzin se do těžkého Mondea už moc nehodí.. |
Na značce záleží jen trochu. Mnohem víc záleží na štěstí, jestli se ti auto bude srát. A také jak sedne tobě. Sto lidí, sto názorů a vkusů. Být tebou, těmi auty se projedu a vyzkouším si co mi pocitově sedne. Pokud máš kamarády kteří mají ten správný typ a půjčí to ho na delší jízdu, bylo by to ideální. Třeba mezi sedačkami v Oktávce a Focusu jsou slušné rozdíly a po 100 km jízdy teprve poznáš co ti sedne. Po zkušební pětikilometrové jízdě to nepoznáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po březen 03, 2014 2:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po březen 03, 2014 2:13 pm Předmět: |
|
|
ronnie - tvoje dalsie? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 03, 2014 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | ronnie - tvoje dalsie? |
s tim si ronnie jezdí pro rohlíky :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po březen 03, 2014 2:26 pm Předmět: |
|
|
je strašne prespoilerované a zjavne vytunené na max rýchlosť a výkony na dráhe, osobne aj pri superšportoc podobného rangu preferujem čisté línie, iné model od koenigsegu môžem, ale toto bude asi niečo ozaj estrémne _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 03, 2014 2:30 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | je strašne prespoilerované a zjavne vytunené na max rýchlosť a výkony na dráhe, osobne aj pri superšportoc podobného rangu preferujem čisté línie, iné model od koenigsegu môžem, ale toto bude asi niečo ozaj estrémne |
stejně tyhle auta na okruhu nebudou nejlepší... rychlost je fajn na oči ale.,.. no prostě zatáčky :-) :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út březen 04, 2014 12:11 pm Předmět: |
|
|
Tak třeba Bugatti Veyron, Pagani, Ferrari nebo Aston Martin jsou designově určitě přitažlivější a zajímavější :-)
Když na to přijde tak i BMW nebo Mercedes se mi designově líbí víc, tohle mi přijde spíš jak sen pubertálního kluka o superautě s masivním spoilerem, koly, difuzory a děravou popruhovanou kapotou.
Papír snese hodně a dost silně pochybuji, že bude v reálu rychlejší než Veyron, vyvinutý v zázemí multimilardového koncernu s prakticky neomezeným rozpočtem :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: út březen 04, 2014 12:33 pm Předmět: |
|
|
No podle propočtů by mohl jet 440 a to by znamenalo, že by Veyron utřel..
A co se týče designu, tak podle mě naprostá pecka. Samozřejmě i ta cena je dost výživná.. _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 04, 2014 12:42 pm Předmět: |
|
|
Tam cena v tom článku nebyla, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út březen 04, 2014 12:45 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Tam cena v tom článku nebyla, ne? |
zatial stanovena nie je,ale odhaduje sa na 1.5 mil eur...kralovska cena _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|