Pre mna je to Phil aj napriek tomu zlému brušnému svalstvu ... Ramy je proste škaredý kulturista a dúfam, že to nedostane a Brandon sa mi tam akosi straca, je taký nevýrazný. To svetlo na podiu sa mi zda zasa nejaké čudné + kdejaký telefon by urobil kvalitnejší online stream :D, ale to je každý rok a tak to aj vždy bude si myslím. PS.: Podľa mna najkrajší kulturista Mr. O 2020 je Lee Seung Chul
_________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
Pre mna je to Phil aj napriek tomu zlému brušnému svalstvu ... Ramy je proste škaredý kulturista a dúfam, že to nedostane a Brandon sa mi tam akosi straca, je taký nevýrazný. To svetlo na podiu sa mi zda zasa nejaké čudné + kdejaký telefon by urobil kvalitnejší online stream :D, ale to je každý rok a tak to aj vždy bude si myslím. PS.: Podľa mna najkrajší kulturista Mr. O 2020 je Lee Seung Chul
Súhlas. Vyhrať to môže ktokoľvek z trojice Phil, Brandon, Ramy, každý má niečo. Brandon sa mi po estetickej stránke páči najviac.
Podľa môjho názoru ale toto už je začiatok Philovho pádu. Keď mu dva roky nestačili na zlepšenie stredu, tak už to nedá nikdy. Nie s pribúdajúcim vekom a v konkurencii pása ako má Brandon a širšieho, ale kontrolovaného stredu Hadiho a Ramiho.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
No, tak nám Ramy všetkým ukázal, ako sa to robí.
Nie som veľmi happy, že sa uprednostnila zrúda pred kulturistami, lebo som dúfal, že po Rhodenovi a Brandonovi bude v kurze skôr silueta a estetika... Miesto toho sa môže zase začať 'size game'... Ale tak je pravda, že bol najlepšie pripravený.
Ale Brandon porazil Phila, aj to sa ráta!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
No, tak nám Ramy všetkým ukázal, ako sa to robí.
Nie som veľmi happy, že sa uprednostnila zrúda pred kulturistami, lebo som dúfal, že po Rhodenovi a Brandonovi bude v kurze skôr silueta a estetika... Miesto toho sa môže zase začať 'size game'... Ale tak je pravda, že bol najlepšie pripravený.
Ale Brandon porazil Phila, aj to sa ráta!
Keď mám pravdu povedať z Topky sa mi fakt nikto nijako nepáčil ... Phil už fakt nieje to čo bejvavalo, takže top 6 celkom bez nejakej hviezdy čo by zažiarila samozrejme pre mňa. Keby že fakt som si mal vybrať, tak radšej Hadi, ale nevadí bol najlepšie pripravený takže bohužiaľ zaslúžene vyhral big Ramy.
_________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru