|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 1:11 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | Jak pomlouval? Ronnie.cz má s firmama nějakou dohodu? Dobrou reklamu ano a špatnou v žádným případě?... abych taky neskončil |
Ronnie.cz žádnou takovou dohodu s firmama nemá, tlak v tomto směru by si žádný z výrobců nedovolil a případný tlak přes peníze z reklamy je irelevantní, protože Ronnie.cz na financích z reklamy (naštěstí) nestojí.
Každopádně když mě zbytečně obírá o čas řešení něčeho, co je absolutně zbytečné a bezvýznamné, a to tahle celá událost byla, řeším to tak, aby mi to ten čas co nejdříve brát přestalo. Navrhoval jsem jiné řešení, nebylo přijato, tak to skončilo tak, jak to skončilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 1:13 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | dunnoWayne napsal: | Jak pomlouval? Ronnie.cz má s firmama nějakou dohodu? Dobrou reklamu ano a špatnou v žádným případě?... abych taky neskončil |
Ronnie.cz žádnou takovou dohodu s firmama nemá, tlak v tomto směru by si žádný z výrobců nedovolil a případný tlak přes peníze z reklamy je irelevantní, protože Ronnie.cz na financích z reklamy (naštěstí) nestojí.
Každopádně když mě zbytečně obírá o čas řešení něčeho, co je absolutně zbytečné a bezvýznamné, a to tahle celá událost byla, řeším to tak, aby mi to ten čas co nejdříve brát přestalo. Navrhoval jsem jiné řešení, nebylo přijato, tak to skončilo tak, jak to skončilo. |
Ok, nevím jak až moc zašel. Každopádně když už, jak to má časově omezeno?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 1:14 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | Ok, nevím jak až moc zašel. Každopádně když už, jak to má časově omezeno? |
Bany se tu nijak časově neřeší. Kdo dostane ban, má ho do doby, než se případně (třeba e-mailem) ozve, že už ho mít nechce:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 1:47 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | protože Ronnie.cz na financích z reklamy (naštěstí) nestojí. |
Hele nechci nějak rejt a prudit, ale co teda ty reklamní bannery a reklamy co mi chodí do mailu? :P
|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 1:54 pm Předmět: |
|
|
No tak řekl bych, že stojí hlavně na e-shopu, ale když se dá využít reklamní prostor, tak se to přece udělá. Je to pak výhodné pro obě strany _________________ Nahoru se musí nejdříve hlavou a až potom zadkem!
Čím hloupější sedlák, tím větší brambory!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 1:59 pm Předmět: |
|
|
Ale teda mega rozdil ten Sacharid, co si pamatuju tu jeho fotku v profilu, tak je 2x vetsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 2:01 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Ale teda mega rozdil ten Sacharid, co si pamatuju tu jeho fotku v profilu, tak je 2x vetsi. |
njn to uz tak nekdy byva _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 2:09 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Ronnie napsal: | | protože Ronnie.cz na financích z reklamy (naštěstí) nestojí. |
Hele nechci nějak rejt a prudit, ale co teda ty reklamní bannery a reklamy co mi chodí do mailu? :P |
Moje věta znamenala, že v případě, že by příjem z reklamy byl nula, jiné příjmy webu jeho provoz bez problémů pokryjí. Btw. naopak, kdyby odpadlo vše ostatní a zůstala jen a pouze reklama, web by v současné podobě provoz nezvládl. To přeloženo do čitelnějšího jazyka znamená, že pokud daného inzerenta z toho či onoho důvodu nechceme, tak na Ronnie.cz prostě není - bez ohledu na to, kolik peněz nabízí. A takových několik skutečně existuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 2:12 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Moje věta znamenala, že v případě, že by příjem z reklamy byl nula, jiné příjmy webu jeho provoz bez problémů pokryjí. Btw. naopak, kdyby odpadlo vše ostatní a zůstala jen a pouze reklama, web by v současné podobě provoz nezvládl. To přeloženo do čitelnějšího jazyka znamená, že pokud daného inzerenta z toho či onoho důvodu nechceme, tak na Ronnie.cz prostě není - bez ohledu na to, kolik peněz nabízí. A takových několik skutečně existuje. |
ok :)
| Draper napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Ale teda mega rozdil ten Sacharid, co si pamatuju tu jeho fotku v profilu, tak je 2x vetsi. |
njn to uz tak nekdy byva |
Až budu velký a po operaci, taky budu jíst tolik tvarohu a kuřecího
|
|
| nahoru |
|
 |
Jayson
|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 8:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
Houdys

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 9:03 pm Předmět: |
|
|
Však proč ne? Ve formě je. A to že nemá svaly tady neřeší spousta postujících.
|
|
| nahoru |
|
 |
sediwak

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|