|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
devils.sister

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 8:48 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | No paráda, že ty jsi zase najela na ten tvůj superintenzivní trénink 1x za 14 dní? :) |
nechci tě naštvat, ale neprobíhá ani to :D cvičím jen občas lehounce s pacientama :) _________________ Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
To jsem si myslel, pěkně na to hřešíš že vypadáš dobře i když neděláš vůbec nic _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
devils.sister

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 8:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 8:52 pm Předmět: Re: Forma |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 8:53 pm Předmět: |
|
|
Tuším, ale asi to neověříme, protože se mi za ty roky nepovedlo tě přesvědčit, abys začala _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
devils.sister

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 9:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 10:34 pm Předmět: |
|
|
| devils. sister napsal: | | aktuálních 78 kg |
a ted neusnu :d
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 11:03 pm Předmět: |
|
|
| Andilek.Oli napsal: | Sice trosku se zpozdenim, ale tady je slibovany zbytek Andilka. Nakonec jsem to zase fotila sama (zrovna jsem vylezla z bazenu a dostala ehm "napad"), takze nic moc kvalita. Predem upozornuji milovniky Susie Curry a Adely Friedmansky, ze vim, ze podle vas svaly nemam a nemam tu co pohledavat, nicmene to je vec subjektivni :-))
|
hlavne je ze prsa jsou
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 11:36 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | devils. sister napsal: | | 176 cm |
a kde máš těch 78kg.. Nevypadáš na to, vypadáš na o dost míň.. |
ja mam 175cm 78kg a sem kluk co se tady deje mas kostru z
adamantia jak wolverin nebo co 
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt duben 14, 2011 11:44 pm Předmět: |
|
|
oh myyy....79kg na 174cm u me a teda nevim kde ti kila jsou...sem z toho jelen trochu
|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 8:21 am Předmět: |
|
|
| devils. sister napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | Tuším, ale asi to neověříme, protože se mi za ty roky nepovedlo tě přesvědčit, abys začala |
když já miluju dobrý jídlo a ty tuny těch čokolád |
Hmm, milujes dobre jedlo, necvicis a forma super. Ak dobre vidim na fotke, vidiet vypracovane ramena a triceps. Cizo sa ta snazi dohnat k treningu, co vobec neznamena to, aby si sa vzdala svojich oblubenych dobrot ;)
To, ze si tu ukazala svoju formu, ale znamena nejaky ten zaujem o cvicenie, ci nie? ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 8:28 am Předmět: |
|
|
| dies napsal: | | devils. sister napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | Tuším, ale asi to neověříme, protože se mi za ty roky nepovedlo tě přesvědčit, abys začala |
když já miluju dobrý jídlo a ty tuny těch čokolád |
Hmm, milujes dobre jedlo, necvicis a forma super. Ak dobre vidim na fotke, vidiet vypracovane ramena a triceps. Cizo sa ta snazi dohnat k treningu, co vobec neznamena to, aby si sa vzdala svojich oblubenych dobrot ;)
To, ze si tu ukazala svoju formu, ale znamena nejaky ten zaujem o cvicenie, ci nie? ;) |
ne, ona je jeno chronicka exibicionistka _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 9:38 am Předmět: |
|
|
devils: Sice se to nemá, ale jaký jsi ročník? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 10:58 am Předmět: |
|
|
To jsou ty případy, o kterých mluvil Frozz. Jí, jak to příjde pod ruku, cvičí, jen když už jsou výčitky svědomí, a přesto to vypadá, jako by to bylo opačně. Ach ty metabolismy. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
devils.sister

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
mysH:  díky díky
ALKAPONE: jsem z masa a kostí :)
dies: zájem je hlavně z pohledu bývalé velmi aktivní sportovkyně a z pohledu povolání (fyzioterapeut)..cvičím rhb cvičení (mnou trochu upravený) s pacientama v práci a občas se dost natahám, takže při dobře stavěné "kostře" bývalé sportovní gymnastky stačí jen trochu a občas a vypadá to tak, jak to vypadá :)
Octopuss: ročník 88, pár dní čerstvých 23..
eSko: nooo nebývalo to ale takle vždycky..po konci aktivní "kariéry" jsem přibrala na 80 kg a vypadala jak nikdy nesportující..a pak se to tělo začlo měnit a vyšlo z toho tohle  při 78 kg _________________ Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|