|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 24, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | To je přesně ta forma, kterou má kultík jednou do roka a crossfiťák 24/7, paráda |
=) nic proti Sevovi, ale to jsi hodně mimo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Waffels
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 5:00 pm Předmět: |
|
|
A jde se flamovat  co jsem viděl ve fitku, tak vždycky před závody přecházel zrak, jak je možné s lidským tělem pracovat a týden po už zase jenom objemy, tuk a k obdivu nic.
Samozřejmě je to všechno věc osobního vkusu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 5:08 pm Předmět: |
|
|
Diky, ale forma neni vubec kvuli CF. Formu mam takovou jenom kvuli toho, ze me to proste bavi se drzet tak dole, uz dlouho uvazuju nad tim pribrat 5-10 kg (kvuli siloveho zlepseni), ale kvuli behani a i kvuli vzhledu zustanu radeji tam kde jsem. Navic na me tech svalu proste moc neni a kdyz mam vetsi % tuku, tak proste na me ani nejde videt, ze cvicim
E: Vim jak to moocha myslel, ono se vlastne ani pro CF nevyplati mit vetsi % tuku, protoze je naprosto zbytecny. No a pak tu je ta narazka na kulturisty, dle meho nazoru velka cast z nich pribira zbytecne nesmyslna cisla, ktera pak stejne ztrati, kdyz zhazuji a i kulturistum by vice slusela pekna forma po cely rok, tak jak to psal Michael Kefalianos v rozhovoru na main webu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | A jde se flamovat co jsem viděl ve fitku, tak vždycky před závody přecházel zrak, jak je možné s lidským tělem pracovat a týden po už zase jenom objemy, tuk a k obdivu nic.
Samozřejmě je to všechno věc osobního vkusu. |
Jak kdo, neni kultik jako kultik, ze jo. Nekdo ma v objemu 125 a na prknech 100, nekdo to same a v objemu 107 treba a je porad relativne sekly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 8:42 am Předmět: |
|
|
Tak doufám, že tu zase nebude flame na 10 stránek  , ale tak zkusím to, zde je aktuální forma (konečně se vracím tam, kde jsem byl, za což jsem rád):
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
Ty vole koudy, tys tam ještě mimo těch trapů schovával další poklad  To je hodně dobrý!
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: po listopad 05, 2012 8:01 pm Předmět: biceps |
|
|
objem 5.11.2012 _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
Masakr....  kolik vážíš ?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|