|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mari.Shinzon

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
idealni postava ( mozna trochu zredukovat tuk, aby to bylo cistejsi ?  , ale jinak super!  )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
Pěkný Johny C. Ne že bych tě chtěl teda nějak moc vychvalovat, ale v první chvíli jsem myslel že vidím fotku sebe než jsem se zprasil.  Až na ty trapézy, ty jsem takový neměl.
EDIT: a lýtka samozřejmě, ty mam jak dráty do betonu pořád _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Mari.Shinzon napsal: | idealni postava ( mozna trochu zredukovat tuk, aby to bylo cistejsi ? , ale jinak super! ) | děkuju tuků mám bohužel celkem dost no...
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
Slusna forma a rozhodne tuku moc nemas, tohle je naprosto v norme a nic bych neredukoval, coz je samozrejme vec kazdeho.
(Ten atrofovanej kvadriceps mas jeste celkem v pohode, vyfotim ti svoji hnatu po 3 operacich kolene  Hlavne ze to alespon muzes zatezovat, tak se snad chytne.) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Slusna forma a rozhodne tuku moc nemas, tohle je naprosto v norme a nic bych neredukoval, coz je samozrejme vec kazdeho.
(Ten atrofovanej kvadriceps mas jeste celkem v pohode, vyfotim ti svoji hnatu po 3 operacich kolene Hlavne ze to alespon muzes zatezovat, tak se snad chytne.) |
zatěžovat to můžu nedávno jsem zrovna jel dřepy se 155kg a udělal jsem osm opakování, což je skoro stejný, jako jsem jezdíval dřív..samozřejmě, že už to nejezdim až dolů, mám z toho strach, hlavně mi v tom šíleně praská když to propnu
to schávlně vyfoť, po třech operacíh, jsem na to zvědavej... to je stejně v pr..., ještě nám není ani třicet a už máme kolena horší, než většina důchodců
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
| johny c napsal: |
zatěžovat to můžu nedávno jsem zrovna jel dřepy se 155kg a udělal jsem osm opakování, což je skoro stejný, jako jsem jezdíval dřív..samozřejmě, že už to nejezdim až dolů, mám z toho strach, hlavně mi v tom šíleně praská když to propnu
to schávlně vyfoť, po třech operacíh, jsem na to zvědavej... to je stejně v pr..., ještě nám není ani třicet a už máme kolena horší, než většina důchodců |
Tak to mas dobry, ja muzu max. zavidet. S kolenema sem nikdy nic nemel, zadny uraz ani zatezovani (krom behani a basketu). Teprve letos jsem zacal po spouste let posilovani i drepovat, a uz 2 tydny neudelam ani 20+ drepu naprazdno bez toho aby me kolena zacala hrozne bolet. Vidim to tak, ze s cvicenim nohou mam utrum.
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
Možná to bude právě tím, že to jedeš naprázdno. Já třeba to mám tak, že když si dám malou váhu, tak mě kolena dost bolí, ale jakmile si naložím 100kg+, tak bolest ustoupí a už cejtím jenom svaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
Dva dny do soutěže ,, fotka z webky...
72kg
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
| johny c napsal: | nohy ti pěkně vylezly , zepředu a zezadu vypadaly na závodech úměrně ke zbytku těla, ještě trošku hmoty z boku a bude to tak akorát |
Zrovna jsem koukal na tvoje fotky,... masakr.. ses obrovskej, záda máš luxusní...
No nohy mi trochu narostli, myslím že si s nima pohraju a pekně porostou.. Daří se mi na nich dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
A dobre spoteny zadok  zamakal.
19 rokov a take tazkosti s kolenom already? To co si stvaral? Forma fajna.
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
|
| nahoru |
|
 |
sediwak

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
Predem se omlouvam tem, co misto formy resi to, jak je fotka vyfocena, za to, ze nektery partie byly zakryty az po porizeni snimku. Aktuální objemová forma, snazim se ji drzet a pomalu pribirat. 22 let, 104kg, 178cm.
Naposledy upravil sediwak dne pá listopad 23, 2012 7:07 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|