Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idealni postava ( mozna trochu zredukovat tuk, aby to bylo cistejsi ? , ale jinak super! )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkný Johny C. Ne že bych tě chtěl teda nějak moc vychvalovat, ale v první chvíli jsem myslel že vidím fotku sebe než jsem se zprasil. Až na ty trapézy, ty jsem takový neměl.

EDIT: a lýtka samozřejmě, ty mam jak dráty do betonu pořád
johny c

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mari.Shinzon napsal:
idealni postava ( mozna trochu zredukovat tuk, aby to bylo cistejsi ? , ale jinak super! )
děkuju tuků mám bohužel celkem dost no...
balbi

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádní forma, bral bych to v takovýmhle stavu hned
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slusna forma a rozhodne tuku moc nemas, tohle je naprosto v norme a nic bych neredukoval, coz je samozrejme vec kazdeho.

(Ten atrofovanej kvadriceps mas jeste celkem v pohode, vyfotim ti svoji hnatu po 3 operacich kolene Hlavne ze to alespon muzes zatezovat, tak se snad chytne.)
johny c

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dík
johny c

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Slusna forma a rozhodne tuku moc nemas, tohle je naprosto v norme a nic bych neredukoval, coz je samozrejme vec kazdeho.

(Ten atrofovanej kvadriceps mas jeste celkem v pohode, vyfotim ti svoji hnatu po 3 operacich kolene Hlavne ze to alespon muzes zatezovat, tak se snad chytne.)

zatěžovat to můžu nedávno jsem zrovna jel dřepy se 155kg a udělal jsem osm opakování, což je skoro stejný, jako jsem jezdíval dřív..samozřejmě, že už to nejezdim až dolů, mám z toho strach, hlavně mi v tom šíleně praská když to propnu

to schávlně vyfoť, po třech operacíh, jsem na to zvědavej... to je stejně v pr..., ještě nám není ani třicet a už máme kolena horší, než většina důchodců
Judson

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

johny c napsal:

zatěžovat to můžu nedávno jsem zrovna jel dřepy se 155kg a udělal jsem osm opakování, což je skoro stejný, jako jsem jezdíval dřív..samozřejmě, že už to nejezdim až dolů, mám z toho strach, hlavně mi v tom šíleně praská když to propnu

to schávlně vyfoť, po třech operacíh, jsem na to zvědavej... to je stejně v pr..., ještě nám není ani třicet a už máme kolena horší, než většina důchodců

Tak to mas dobry, ja muzu max. zavidet. S kolenema sem nikdy nic nemel, zadny uraz ani zatezovani (krom behani a basketu). Teprve letos jsem zacal po spouste let posilovani i drepovat, a uz 2 tydny neudelam ani 20+ drepu naprazdno bez toho aby me kolena zacala hrozne bolet. Vidim to tak, ze s cvicenim nohou mam utrum.
johny c

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná to bude právě tím, že to jedeš naprázdno. Já třeba to mám tak, že když si dám malou váhu, tak mě kolena dost bolí, ale jakmile si naložím 100kg+, tak bolest ustoupí a už cejtím jenom svaly.
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dva dny do soutěže ,, fotka z webky...

72kg

johny c

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nohy ti pěkně vylezly , zepředu a zezadu vypadaly na závodech úměrně ke zbytku těla, ještě trošku hmoty z boku a bude to tak akorát
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

johny c napsal:
nohy ti pěkně vylezly , zepředu a zezadu vypadaly na závodech úměrně ke zbytku těla, ještě trošku hmoty z boku a bude to tak akorát

Zrovna jsem koukal na tvoje fotky,... masakr.. ses obrovskej, záda máš luxusní...
No nohy mi trochu narostli, myslím že si s nima pohraju a pekně porostou.. Daří se mi na nich dobře
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A dobre spoteny zadok zamakal.

19 rokov a take tazkosti s kolenom already? To co si stvaral? Forma fajna.
johny c

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stalo se mi to při zkurv... fotbale v hale, obecně halový sporty jsou dost naprd na kolena...jinak ta spocená řiť je díky tomu tréninku co teďka jedu, jel jsem mrtvolu, dřepy a benč a docela jsem se zapotil no
sediwak

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Predem se omlouvam tem, co misto formy resi to, jak je fotka vyfocena, za to, ze nektery partie byly zakryty az po porizeni snimku. Aktuální objemová forma, snazim se ji drzet a pomalu pribirat. 22 let, 104kg, 178cm.

Naposledy upravil sediwak dne pá listopad 23, 2012 7:07 pm, celkově upraveno 2 krát

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: