|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Conan

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 12:42 pm Předmět: |
|
|
chlapi, berte si na to focení spoďáry _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
3M

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
Mast3r jak myslís vetsíjako do výsky a nebo mohutnejsí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
3M

|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
3M

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 1:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 1:03 pm Předmět: |
|
|
Mohutnější ssamozřejmě.
Jinak k té mladé, to jak moje ségra, která si jí kdy chce, co chce a vypadá podobně, někdo má štěstí no. I když já taky než jsem začal cvičit jsem žral každý den bramburky, smažené hranolky a měl jsem 63kg. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 1:05 pm Předmět: |
|
|
| 3M napsal: | ta má takovoudle formu pri strave every day studenská pečeť.hold se stim nekdo narodí
|
To v takovych pidi krataskach normal cvici ve verejne posilce
|
|
| nahoru |
|
 |
3M

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 1:09 pm Předmět: |
|
|
Mast3r jj to más pravdu jasem ted hodne vychcípanej.silový výkony u mě stojí za hovno,ale snad to pujde trochu nahoru casem...to se nekdo má kdyz muze jíst vsechno a nepribere vubec nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
3M

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 1:35 pm Předmět: |
|
|
nekomu to prijde strasne sexy kdyz takhle prijde zenska do fitka, ja nad tim tak max kroutim hlavou
(samozrejme kazdeho vec)
Naposledy upravil kubaz dne po prosinec 24, 2012 1:36 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
3M

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|