|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 11, 2013 11:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 11:48 am Předmět: |
|
|
| Bolfis napsal: | jedna benchova forma
ano na lytka seru
|
tak tohle je top chlape
|
|
| nahoru |
|
 |
jo-jo

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 11:56 am Předmět: |
|
|
| Bolfis napsal: | jedna benchova forma
ano na lytka seru
|
Konečne niekto kto aj vyzerá na to že to s činkami myslí vážne ,žiadna srandaforma aké tu 90% "búchačov" postuje
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: pá duben 12, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
| jo-jo napsal: | | Bolfis napsal: | jedna benchova forma
ano na lytka seru
...
|
Konečne niekto kto aj vyzerá na to že to s činkami myslí vážne ,žiadna srandaforma aké tu 90% "búchačov" postuje |
Tohle mě vždycky nasere, když to čtu. Každej nemá genetiku, že sežere jeden rohlík a zvedne činku a rostou mu svaly a taky to neznamná, že nemáká.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: pá duben 12, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | víš, ono je to o tom, že ty zvedneš činku a sežereš jenom půlku rohlíku nebo čtvrtku, pak samozřejmě nerosteš, ektomort je skrytý anorektik, který se bojí pořádně nažrat, aby náhodou nepřibral 0,1 kg tuku... |
jasně, co dalšího tvůj omezenej mozek vyprodukuje?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 1:16 pm Předmět: |
|
|
| SIA napsal: | | cipinek napsal: | víš, ono je to o tom, že ty zvedneš činku a sežereš jenom půlku rohlíku nebo čtvrtku, pak samozřejmě nerosteš, ektomort je skrytý anorektik, který se bojí pořádně nažrat, aby náhodou nepřibral 0,1 kg tuku... |
jasně, co dalšího tvůj omezenej mozek vyprodukuje? |
Tak z toho nevyšiluj.Každej je nějakej.Ty jsi hubenější a on je sice kus masa,ale zase tam je dost tuku,takže hodně lidí to nebude brát.Mrknu,kouknu a jdu dál Pohoda hoši,svaly nejsou celej svět.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 1:40 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Jo stejne se vzdy najde nekdo lepsi |
Jako než já?Vyloučeno
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 10:42 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | BerserK87 napsal: | | Hovno. Uplne brutal perfektne. :O |
asi tak, neviem či tu, nerátajúc súťažných aj niečo podobné bolo, a sorry Rosťa na secreta sa nechytáš |
Však já se s nikým neporovnávám a nohy bych bral všemi deseti, ale vršek mám asi o 15 - 20kg jinde, když už teda...
Ještě jednou pěkná forma, hezky se nato dívá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so duben 13, 2013 7:35 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Turakam napsal: | | BerserK87 napsal: | | Hovno. Uplne brutal perfektne. :O |
asi tak, neviem či tu, nerátajúc súťažných aj niečo podobné bolo, a sorry Rosťa na secreta sa nechytáš |
Však já se s nikým neporovnávám a nohy bych bral všemi deseti, ale vršek mám asi o 15 - 20kg jinde, když už teda...
Ještě jednou pěkná forma, hezky se nato dívá. |
Ty máš jinej typ kostry,ale k porovnání bys to musel stejně odtučnit a nevíš jak by to dopadlo.Navíc stoupnout vedle sebe a smazat tak rozdíly ve výšce atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so duben 13, 2013 7:50 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Já se s nikým neporovnávám, ale vršek mám o 20 kilo jinde |
Ale to je pravda.Rosťa má vršek v ČR a Secret na slovači
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so duben 13, 2013 8:20 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Rostislaw napsal: | | Turakam napsal: | | BerserK87 napsal: | | Hovno. Uplne brutal perfektne. :O |
Ještě jednou pěkná forma, hezky se nato dívá. |
Ty máš jinej typ kostry,ale k porovnání bys to musel stejně odtučnit a nevíš jak by to dopadlo.Navíc stoupnout vedle sebe a smazat tak rozdíly ve výšce atd.. |
Už jsem byl i odtučněný a nedopadlo to nejhůř, viz fota v profilu před zrcadlem
Ale stejně je to jedno, hlavně, že je člověk spokojený tak nějak sám ze sebou a secret spokojeně vypadá.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|