|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Stiflik
|
Zaslal: út květen 21, 2013 9:23 pm Předmět: |
|
|
- 14 kg .. momentálně 82 kg . . . už se to začíná rýsovat . . . :D
stále 15 let .. .D už jen pár dní,ale:D
_________________ ♥
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: út květen 21, 2013 9:31 pm Předmět: |
|
|
| Stiflik napsal: | - 14 kg .. momentálně 82 kg . . . už se to začíná rýsovat . . . :D
stále 15 let .. .D už jen pár dní,ale:D
|
Tobě je 15 nebo trénuješ 15 let?
No téda na 15 let hodně dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
Stiflik
|
Zaslal: út květen 21, 2013 9:32 pm Předmět: |
|
|
Je mi stále 15 let .. :D ale vypadá to blbě .. když si zmenšíte obrazovku na 50 % vypadá to trošku vyrýsovaně :D _________________ ♥
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st květen 22, 2013 7:11 am Předmět: |
|
|
| Jakub.M napsal: | | Rostislaw napsal: | | Jakub dobrý, ale další fotky bys mohl hodit po nějakým progresu, dávat pořád to samý, zavání krapet narcismem. |
Tu fotku jsem dostal dnes, a nejde mi o to se chlubit, ale dát o sobě vědět. Proč by takovádle fotka, dle mě vydařená, měla zůstat ve složce na PC a nikdo jí nevidět? Tak se na to nekoukej když se ti to nelíbí :)) |
Jenže tady jde o aktuálky čtenářů a ne o osobní reklamu a odkazy na vlastní FB.Trpíš zjevně obrovským sebeobdivem,ale zřejmě v tom tady pojedeš sám.Takže tohle už prosím tě nedělej a svoje fotoalbum si rozšiřuj třeba ve svém profilu.Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.M

|
Zaslal: st květen 22, 2013 8:50 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Jakub.M napsal: | | Rostislaw napsal: | | Jakub dobrý, ale další fotky bys mohl hodit po nějakým progresu, dávat pořád to samý, zavání krapet narcismem. |
Tu fotku jsem dostal dnes, a nejde mi o to se chlubit, ale dát o sobě vědět. Proč by takovádle fotka, dle mě vydařená, měla zůstat ve složce na PC a nikdo jí nevidět? Tak se na to nekoukej když se ti to nelíbí :)) |
Jenže tady jde o aktuálky čtenářů a ne o osobní reklamu a odkazy na vlastní FB.Trpíš zjevně obrovským sebeobdivem,ale zřejmě v tom tady pojedeš sám.Takže tohle už prosím tě nedělej a svoje fotoalbum si rozšiřuj třeba ve svém profilu.Děkuji |
Omlouvám se, zapomněl jsem že jsme v čechách a každý komu se daří a dělá něco dobře bude nenáviděn Už se to tedy nestane _________________ "Pocit napumpovaných svalů považuji za lepší zážitek, než je sex se ženskou".. Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
jordanek

|
Zaslal: st květen 22, 2013 9:00 am Předmět: vítezná forma spolecná s Tomášem Kašparem :) |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st květen 22, 2013 9:17 am Předmět: |
|
|
Pěkně... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st květen 22, 2013 10:23 am Předmět: |
|
|
| Jakub.M napsal: | | Bara napsal: | | Jakub.M napsal: | | Rostislaw napsal: | | Jakub dobrý, ale další fotky bys mohl hodit po nějakým progresu, dávat pořád to samý, zavání krapet narcismem. |
Jenže tady jde o aktuálky čtenářů a ne o osobní reklamu a odkazy na vlastní FB.Trpíš zjevně obrovským sebeobdivem,ale zřejmě v tom tady pojedeš sám.Takže tohle už prosím tě nedělej a svoje fotoalbum si rozšiřuj třeba ve svém profilu.Děkuji |
Omlouvám se, zapomněl jsem že jsme v čechách a každý komu se daří a dělá něco dobře bude nenáviděn Už se to tedy nestane |
Ale nebu´d ukřivděnej,fotky jsi dal,dobrý a zase příště něco jinýho.Furt dokola stejný fakt nejsou zajímavý.A zase tak moc jsi toho ještě nedokázal pane veleúžasný,já např. ani netuším kdo jsi.takže trochu skromnosti by neškodilo,protože zatím ti asi nemá nikdo ani co nepřát či závidět.Jak píšu,fotek si dej do profilu třeba tisíc,jestli to chceš a někoho to zajímá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st květen 22, 2013 10:25 am Předmět: |
|
|
| Jakub.M napsal: | | Bara napsal: | | Jakub.M napsal: | | Rostislaw napsal: | | Jakub dobrý, ale další fotky bys mohl hodit po nějakým progresu, dávat pořád to samý, zavání krapet narcismem. |
Omlouvám se, zapomněl jsem že jsme v čechách a každý komu se daří a dělá něco dobře bude nenáviděn Už se to tedy nestane |
promin , zastanu se báry . tak jak píšeš jak se ti tolik daří a děláš vše dobře . Tak proč postuješ reklamní fotku ?? Proč neuděláš to jak všichni ostatní třeba foto fitko jen tak foto rano a ne modelingovou vyretuš ( upravenou ) atd ... fotku ,
Trošku zkromnosti . A to je dano i tím sponzorem , ano pokud jdeš vidět máš pomoc ale to není vše ,
Když budeš dál na sobě pracovat a budeš vidět tak oni si tě sami pak najdou , ano v čr je to na prd, ale co tak třeba zkusit něco mimo čr a tam se ukázat ? možna by ti to pomohlo více. Když vydržíš výsledek se vždy dostaví . a je to v čemkoliv,
|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.M

|
Zaslal: st květen 22, 2013 11:08 am Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | Jakub.M napsal: | | Bara napsal: | | Jakub.M napsal: | | Rostislaw napsal: | | Jakub dobrý, ale další fotky bys mohl hodit po nějakým progresu, dávat pořád to samý, zavání krapet narcismem. |
promin , zastanu se báry . tak jak píšeš jak se ti tolik daří a děláš vše dobře . Tak proč postuješ reklamní fotku ?? Proč neuděláš to jak všichni ostatní třeba foto fitko jen tak foto rano a ne modelingovou vyretuš ( upravenou ) atd ... fotku ,
Trošku zkromnosti . A to je dano i tím sponzorem , ano pokud jdeš vidět máš pomoc ale to není vše ,
Když budeš dál na sobě pracovat a budeš vidět tak oni si tě sami pak najdou , ano v čr je to na prd, ale co tak třeba zkusit něco mimo čr a tam se ukázat ? možna by ti to pomohlo více. Když vydržíš výsledek se vždy dostaví . a je to v čemkoliv, |
Jen se chci určitym způsobem propagovat, a nejde tu o sponzory, chci aby o mě lidi věděli, dostat se někam jako je Lazar Angelov či Jeff Seid, být v podvědomí lidí. A to pokud budu sedět doma a nic nedělat, neposílat svoje fotky do světa, prostě jinak neudělám. To je fuk, děkuji za názor. Jinak fotky sem mohu dát z focení klidně neupravené, s tim problém nemám, ovšem Baru to jaksi irituje .. Mám v plánu se ukázat na physique v US příští rok. Každopádně děkuji za názor, tim bych tudle diskuzi ukončil, nikam to nevede. Tak ahoj. _________________ "Pocit napumpovaných svalů považuji za lepší zážitek, než je sex se ženskou".. Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st květen 22, 2013 11:15 am Předmět: |
|
|
| Jakub.M napsal: | | Mates-daoc napsal: | | Jakub.M napsal: | | Bara napsal: | | Jakub.M napsal: | | Rostislaw napsal: | | Jakub dobrý, ale další fotky bys mohl hodit po nějakým progresu, dávat pořád to samý, zavání krapet narcismem. |
Když budeš dál na sobě pracovat a budeš vidět tak oni si tě sami pak najdou , ano v čr je to na prd, ale co tak třeba zkusit něco mimo čr a tam se ukázat ? možna by ti to pomohlo více. Když vydržíš výsledek se vždy dostaví . a je to v čemkoliv, |
Jen se chci určitym způsobem propagovat, a nejde tu o sponzory, chci aby o mě lidi věděli, dostat se někam jako je Lazar Angelov či Jeff Seid, být v podvědomí lidí. A to pokud budu sedět doma a nic nedělat, neposílat svoje fotky do světa, prostě jinak neudělám. To je fuk, děkuji za názor. Jinak fotky sem mohu dát z focení klidně neupravené, s tim problém nemám, ovšem Baru to jaksi irituje .. Mám v plánu se ukázat na physique v US příští rok. Každopádně děkuji za názor, tim bych tudle diskuzi ukončil, nikam to nevede. Tak ahoj. |
Tak proto něco udělej více , založ si svuj blog, kdekoliv soukromý, nebo rady na ronnie , Obeznam kluky s tvojí připravou a vše kolem hodně jich to bude zajímat , Tím se ukažeš .
Bary se musím zastat má v tom pravdu . Udělej pro to více aby si o tobě kluci mluvili mezi sebou jak pišeš a srovnáváš se s někým . myslím že oni jsou uplně někde jinde tak taky to udělej a posun se někde jinde . tady neni kritika z naší strany ale spíše naopak chcem ti pomoct , Chápeš to ?? Kritika se taký musí přijma a ne to že se o tom přestaneš bavit tím se nikde neposuneš . myslíš že na sebe neslyším kritiku taky , ale musím se z těch chyb ponaučit jina cesta není . hlavně se nezavírej do sebe to je zkaza .
Snad ti to pomuže .
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st květen 22, 2013 11:37 am Předmět: |
|
|
A je to tady. Argument "jsme v Čechách" který může pronést jen jedinec, kterému bylo sáhnuto na ego.
Co by jsi řekl na to, kdybych ti napsal, že tento topic neslouží k reklamní prezentaci a PR, ale pouze k předvedení formy.
Ostatní věci si cpi na FB, tam mi je to šumafuk, stejně to neliknu tak to neuvidím, ale říct na FORU "když se ti nelibi tak se na to nedivej" je uzasné. Jakoby člověk věděl co v tom topicu je, než ho otevře.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|