|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 9:49 pm Předmět: |
|
|
Tohle není 5 měsíční proměna. Ty ruce jsou úplně mimo ... promiň, ale nevěřím ti (a teď všichni do mě). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olafekk

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
amerdos

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 10:01 pm Předmět: |
|
|
Ano jsem to já, nemám důvod lhát, makal jsem od ledna jak šroub skoro každý den jsem něco dělal, kvůli sázce, změnil jsem jídlo, vice jsem se začal hýbat ( každý týden aerobní činnost ) hodně jsem škrtil sacharidy, omezil alkohol, začal dobře jist ..a hlavně dobré vedení mého kamaráda co se mnou cvičí...důvod lhát opravdu nemám :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dismembered
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 10:04 pm Předmět: |
|
|
Za tim je zcela jistě svalová paměť, tzn takhle (nebo podobně), už jsi v minulosti vypadal, na to bych vsadil :)
|
|
| nahoru |
|
 |
amerdos

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 10:07 pm Předmět: |
|
|
tak je mi 33 tak uz nejakou dobu cvicim...:) jen jsem se proste trochu vyzral a uz me nebavilo tahat bricho :D
|
|
| nahoru |
|
 |
brodequin

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 7:32 am Předmět: |
|
|
Musím se postavit za Amerdose, protože jsem s ním jel tu sázku a opravdu takhle nikdy ještě nevypadal. Spíš svalová dispozice, než paměť :-) A to jsme na střední byli jak dvě párátka :-D Já za těch pět měsíců rozhodně takový progres nemám :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 7:49 am Předmět: |
|
|
Tam není nic k neuvěření a v pohodě se dá taková přeměna realizovat pokud člověk pracuje a nekecá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 7:58 am Předmět: |
|
|
Měl jsem být konkrétnější, nejvíc mě zarazily ty ruce, na první fotce, jak drží ten mobil, to jsou ruce člověka co nikdy neviděl posilovnu no a za 5 měsíců objem +300%, žilnatost, tak proto. Ten hrudník, břicho...bez problému, jen ty ruce mě překvapily. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
moby
|
Zaslal: pá červen 14, 2013 8:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 9:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|