Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle není 5 měsíční proměna. Ty ruce jsou úplně mimo ... promiň, ale nevěřím ti (a teď všichni do mě).
Olafekk

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč by si někdo vymýšlel jak dlouho mu trvalo shodit? kvůli uznání na fóru?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olafekk napsal:
Proč by si někdo vymýšlel jak dlouho mu trvalo shodit? kvůli uznání na fóru?

Nebudu rozebírat, ale tady na foru už se nedá ničemu věřit, hl. v aktuálních formách .
Pokud je to ale určitě on, tak dobrá práce klobouk dolu.
amerdos

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano jsem to já, nemám důvod lhát, makal jsem od ledna jak šroub skoro každý den jsem něco dělal, kvůli sázce, změnil jsem jídlo, vice jsem se začal hýbat ( každý týden aerobní činnost ) hodně jsem škrtil sacharidy, omezil alkohol, začal dobře jist ..a hlavně dobré vedení mého kamaráda co se mnou cvičí...důvod lhát opravdu nemám :)
Dismembered

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za tim je zcela jistě svalová paměť, tzn takhle (nebo podobně), už jsi v minulosti vypadal, na to bych vsadil :)
amerdos

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak je mi 33 tak uz nejakou dobu cvicim...:) jen jsem se proste trochu vyzral a uz me nebavilo tahat bricho :D
brodequin

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím se postavit za Amerdose, protože jsem s ním jel tu sázku a opravdu takhle nikdy ještě nevypadal. Spíš svalová dispozice, než paměť :-) A to jsme na střední byli jak dvě párátka :-D Já za těch pět měsíců rozhodně takový progres nemám :- (
Bara

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tam není nic k neuvěření a v pohodě se dá taková přeměna realizovat pokud člověk pracuje a nekecá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Tohle není 5 měsíční proměna. Ty ruce jsou úplně mimo ... promiň, ale nevěřím ti (a teď všichni do mě).

Frozzi, nedávno jsem sem házel fotku kámoše, 46 let. Cvičil si jen tak pro srandu roky, ale nikdy to na něm nebylo vidět. Pokusím se sehnat jeho fotku ,,před" a to teprve budeš čumět, co je možný udělat za 5-6 měsíců.

EDIT: předběh si mě Baro :-)
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem být konkrétnější, nejvíc mě zarazily ty ruce, na první fotce, jak drží ten mobil, to jsou ruce člověka co nikdy neviděl posilovnu no a za 5 měsíců objem +300%, žilnatost, tak proto. Ten hrudník, břicho...bez problému, jen ty ruce mě překvapily.
moby

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Do tehle vlaken neprispivam (jeste by nekdo mohl chtit videt moji vlastni formu a to se jen tak nestane ), ale dnes udelam vyjimku.

Predne - muj nazor je shodny s Barou. Tvrda drina nese plody a 5 mesicu je dost dlouha doba + nebyl uplny zacatecnik.

Nicmene sem hodim jedno video, mozna uz tu nekde je, takze se po me kdyz tak moc nevozte :) target="_blank" class="postlink"> Jen chci poukazat na to, jak "malo" nekdy staci k tomu, aby se telo tak strasne moc "zmenilo" ;) Ubere se troska soli, vypoti troska vody, napumpuje se...no vsak viz. video :)
Samec

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velmi postizena poza
Samec

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

asi se chysta zkouset wingsuiting

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: