|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Radom

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 1:15 pm Předmět: |
|
|
Tak už jsem se dostal na stejnou velikost, jak v objemu, ale teď v o dost lepší kvalitě. Nějaký přírustek tam je od soutěže. Jinak furt 18 let, ruce 46 cm, hruď něco přes 126, pás nějakých 85, nohy 72. Předloktí nevím, začal jsem ho konečně poprvé cvičit, tak snad to poroste :D. Váha nějakých 110 kg, ze soutěžních 92,8. Začal jsem se učit i vakuum, super věc :).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
karlkanas

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 9:20 pm Předmět: |
|
|
Díky, ještě je hodně práce, jinak o logu jsem uvažoval. Uvidím ještě :)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 7:40 pm Předmět: |
|
|
Srovnání forem z 3.3.2013 a 20.8.2013
3.3.2013
20.8.2013
Ani trochu se mi to nelíbí přestože jsem se zvedl o trochu silově a je dost možný, že mám i o trochu více svalů. Každopádně víc na prach se mi líbilo víc
20.8.2013
Záda relativně ujdou - konečně mi přijde, že se mi i ta póza docela povedla
Zbytek fotek v galerii
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | Tvoje fotografka má taky velmi slušnou formu, mohla by ji sem postnout |
Má fotografka zrovna dnes absolovovala první trénink co se její možné budoucí kariéry jako bodyfitnessky týče Uvidíme jak se jí to bude líbit, a snad vyjde soutěž na jaře.
Jinak jsem jí to nabízel, jestli nechce vyfotit teď na začátku a potom nějaký progress, ale prý ne
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 8:32 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | Tvoje fotografka má taky velmi slušnou formu, mohla by ji sem postnout |
čeho ty si nevšimneš
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: so srpen 24, 2013 3:26 pm Předmět: |
|
|
[/img]
20let 89kg 195cm
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 7:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 8:19 pm Předmět: |
|
|
To je i můj případ. Bohužel. Zastávám názor po těch letech, že lýtka jsou z 90% genetika. Viz Katka Kyptová třeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | To je i můj případ. Bohužel. Zastávám názor po těch letech, že lýtka jsou z 90% genetika. Viz Katka Kyptová třeba. |
A já zas zastávám ten názor, že když má někdo malej biceps, je schopnej vyhradit mu celej trénink a zkusit vše, aby rostl, když má někdo malý nohy nebo lýtka, řekne že je to genetika a jede si to svoje dál
Ne, to si teď dělám srandu Znám týpka co jednu dobu jezdil snad 20 sérií na lýtka, aby se na mě dotáhl, ale nikdy se mu to nepovedlo - a to měří 190, já necelých 170
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|