|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 28, 2013 6:04 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: |
Manželčina silová forma, po čtvrt roce první pořádný trénink noh, 111kg naboso a v kalhotkách:-) |
super forma!! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
Asi už veľa necvicis, čo? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 8:01 pm Předmět: |
|
|
Blbá fotka, tak nějak ti tam strašně vyčnívá široký pas...
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 8:18 pm Předmět: |
|
|
Ale joo , cvičím ... to ta fotka asi je divná :D
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne září 01, 2013 1:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: po září 02, 2013 11:54 am Předmět: |
|
|
Tak opět zdravím, hlásím se s formou, nějakých 112 kg na lačno. Ruce 46,5 cm za studena, hrudník 128. Nohy 73 a předloktí 37 cm. Jím kvalitně, ale dopřeji si i sladkosti, vůbec se neomezuji, přece jenom času je dost, kdyžtak to pak zkvalitním v příštím roce. Nějak jsem blbě zatnul nohy na fotce, ale srát :D. Hrudník mě sere, furt to nějak pomalu roste, teď jsem zkusil zas úplně překopat trénink prsou, tak snad to pomůže :/.
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: po září 02, 2013 12:05 pm Předmět: |
|
|
ty ramena ze zadu vypadaj silene ..super forma... na kolik kil si myslis ze to jeste vytahnes?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukyss
|
Zaslal: po září 02, 2013 12:33 pm Předmět: |
|
|
naprostá šílenost.. tobě je 17?
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|