|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Radom

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 10:39 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, tak po měsíci a půl se hlásím s formou, asi 112,5 kg. Po vysazení kreatinu, při posledních fotkách jsem spadl asi o 2 kg, na 110, tak jsem za tu dobu něco nabral a zkvalitnil trošku, i když nevím jak, když jím stejně :D. Někdy nestíhám jídla no a jím jen mléčné výrobky, ale i tak to nějak jde. Ruce 47, hruď 130 cca, nohy 73, předloktí 38 cm, neměřil jsem se asi 2-3 týdny. Jinak našel jsem celkem dobrou momentku ze soutěže, tak ji sem hodím :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: so říjen 12, 2013 11:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 11:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 11:20 pm Předmět: |
|
|
Já to tušil, že to někdo napíše, jen jsem čekal kdo. S beďary mám problém každý rok, jak začne zimní období, nevím čím to je, byl jsem i u doktorky a dostal mastičky a nic. Jakmile v létě vylezu na slunce, tak mám záda úplně čisté, jen v zimě vždycky, můžu ti zaručit, že jsem naturál :)). Mám je jen na zádech, jinak nikde jinde :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so říjen 12, 2013 11:37 pm Předmět: |
|
|
já vím dělal jsem si prdel, jen jsem čekal, jak na to budeš reagovat, někdo má s beďarama problém celý život, brácha byl v pubertě tak zabeďarovanej na zádech a on si to nemačkal a doteď tam má takový nechutný jizvy a přes zimu to vypadá hrozně, v létě se mu to vždycky zlepší...
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 8:22 am Předmět: |
|
|
| Radom napsal: | | Já to tušil, že to někdo napíše, jen jsem čekal kdo. S beďary mám problém každý rok, jak začne zimní období, nevím čím to je, byl jsem i u doktorky a dostal mastičky a nic. Jakmile v létě vylezu na slunce, tak mám záda úplně čisté, jen v zimě vždycky, můžu ti zaručit, že jsem naturál :)). Mám je jen na zádech, jinak nikde jinde :) | Zkus občas v zimě solárko-dost to pomůže
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 8:54 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Radom napsal: | | Já to tušil, že to někdo napíše, jen jsem čekal kdo. S beďary mám problém každý rok, jak začne zimní období, nevím čím to je, byl jsem i u doktorky a dostal mastičky a nic. Jakmile v létě vylezu na slunce, tak mám záda úplně čisté, jen v zimě vždycky, můžu ti zaručit, že jsem naturál :)). Mám je jen na zádech, jinak nikde jinde :) | Zkus občas v zimě solárko-dost to pomůže |
Taky občas zajdu, ale doporučuju nějaký lepší...tam stačí pár návštěv. Takový ty obyč mi pomohly, ale za delší dobu a ve výsledku tam necháš víc peněz než na těch dražších.
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 10:45 am Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | Deadlift napsal: | | Radom napsal: | | Já to tušil, že to někdo napíše, jen jsem čekal kdo. S beďary mám problém každý rok, jak začne zimní období, nevím čím to je, byl jsem i u doktorky a dostal mastičky a nic. Jakmile v létě vylezu na slunce, tak mám záda úplně čisté, jen v zimě vždycky, můžu ti zaručit, že jsem naturál :)). Mám je jen na zádech, jinak nikde jinde :) | Zkus občas v zimě solárko-dost to pomůže |
Taky občas zajdu, ale doporučuju nějaký lepší...tam stačí pár návštěv. Takový ty obyč mi pomohly, ale za delší dobu a ve výsledku tam necháš víc peněz než na těch dražších. |
Díkec :))
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 7:30 pm Předmět: |
|
|
Vypadáš dobře a hlavně nejsi prcek.
|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 10:59 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Radom napsal: | | Já to tušil, že to někdo napíše, jen jsem čekal kdo. S beďary mám problém každý rok, jak začne zimní období, nevím čím to je, byl jsem i u doktorky a dostal mastičky a nic. Jakmile v létě vylezu na slunce, tak mám záda úplně čisté, jen v zimě vždycky, můžu ti zaručit, že jsem naturál :)). Mám je jen na zádech, jinak nikde jinde :) | Zkus občas v zimě solárko-dost to pomůže |
resp. suplementovat vitamin D (ktory v lete prirodzene ziskavame zo slnecneho ziarenia).
Za zmienku moze stat aj neznasanlivost lepku v potrave.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 11:16 am Předmět: |
|
|
| Radom napsal: | | Já to tušil, že to někdo napíše, jen jsem čekal kdo. S beďary mám problém každý rok, jak začne zimní období, nevím čím to je, byl jsem i u doktorky a dostal mastičky a nic. Jakmile v létě vylezu na slunce, tak mám záda úplně čisté, jen v zimě vždycky, můžu ti zaručit, že jsem naturál :)). Mám je jen na zádech, jinak nikde jinde :) |
Já s tím mám taky dost problémy, mastičky nepomáhaj ani nic, kromě sluníčka.
Kdyby si na něco přišel co zabírá, tak dej určitě vědět. Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 11:57 am Předmět: |
|
|
muzete taky zkusit kvalitni kokosovej olej.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 12:00 pm Předmět: |
|
|
mazat, ale klidne I jist:) pak je ale dobry si ohlidat slozeni MK ve strave _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne po říjen 14, 2013 12:16 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymxy

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | muzete taky zkusit kvalitni kokosovej olej.. |
Mazat nebo jíst?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|