|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | No popravdě cvičit v kulichu a tílku bude spíš taková frajeřinka....ale proč ne :D .... Ja bych po peti minutách měl z kulichu mokrou hadru...napadá mě ze bych mohl nosit i kýblem a ždímat to do něj :D .....
Víc než kulich v posilce mě stále udivujou borci co řvou na celou posilku jak kdyby byli někde u sebe doma.... To mě vždycky totálně rozptýlí, když tam nejakej hardcore bouchač řve jak pavián a hází tam s dvaceti kilovejma jednoručkama jak kdyby je nemohl normálně položit |
parkrát se mi stalo že mě kvuli smíchu, který jsem křiklounovi poslal na oplátku, málem zabila činka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
cvicit v zimni cepici a natelniku je podle me na hlavu
ano, teplo unika hlavou, ale taky kuzi
a drzet klouby a svaly v teple by melo byt prvorade
takze to hodnotim jenom jako trapnou marchovinku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
tak ja vam to teda vysvetlim, na zacatku cviceni mam mikinu a cepici, kdyz mi je horko tak si mikinu sundam a sem v tilku, a pak kdyz jdu na eliptical tak si tu mikinu zase vezmu, dal bych to neresil, jako vysmivat se mi tu jak je to trapný, mi prijde jeste trapnejsi, kdyz nekomu vyhovuje cvicit v klobouku, tak at v nem treba cvici, co obcas koukam tak treba kulturisti cvici i v ksiltovkach, v cepicich uplne normalne, me to takhle proste vyhovuje tak to nereste...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
Vsak nam se kolecko na hlave neudela :D:D (me teda diky noseni cepic v praci taky uz rasej kouty, ale snad to nebude tak strasny :D:D) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 8:22 pm Předmět: |
|
|
kdyby na hlave mel maketu K2 tak je to jeho věc,...
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Eror
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Eror napsal: | na foto 86kg 193cm, 22rokov
|
si měl snad taky kulicha ne?:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Však jo, ať si každej cvičí v čem chce. To je asi jako někdo nedokáže pochopit proč nosím na běhání legíny + kraťasy. Já zas nedokážu pochopit, jak někdo může cvičit v teplákách. Každýmu vyhovuje něco jiného |
Necvičíš v Pure?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 9:05 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | kdyby na hlave mel maketu K2 tak je to jeho věc,... | To je....jen může očekávat komentáře - to je zase věc demokracie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 9:13 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Riku napsal: | Však jo, ať si každej cvičí v čem chce. To je asi jako někdo nedokáže pochopit proč nosím na běhání legíny + kraťasy. Já zas nedokážu pochopit, jak někdo může cvičit v teplákách. Každýmu vyhovuje něco jiného |
Necvičíš v Pure? |
Nene, pročpak? nějakej legíňák tam? já do fitka nosím jen kraťasy bez legín
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 10:01 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Bara napsal: | | Riku napsal: | Však jo, ať si každej cvičí v čem chce. To je asi jako někdo nedokáže pochopit proč nosím na běhání legíny + kraťasy. Já zas nedokážu pochopit, jak někdo může cvičit v teplákách. Každýmu vyhovuje něco jiného |
Necvičíš v Pure? |
Nene, pročpak? nějakej legíňák tam? já do fitka nosím jen kraťasy bez legín |
Jojo
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 10:21 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Riku napsal: | | Bara napsal: | | Riku napsal: | Však jo, ať si každej cvičí v čem chce. To je asi jako někdo nedokáže pochopit proč nosím na běhání legíny + kraťasy. Já zas nedokážu pochopit, jak někdo může cvičit v teplákách. Každýmu vyhovuje něco jiného |
Necvičíš v Pure? |
Nene, pročpak? nějakej legíňák tam? já do fitka nosím jen kraťasy bez legín |
Jojo |
tak to už by i mě připadalo divný, pokud tam nemrzne ale na ven na to běhání mi to připadá lepší, než běhat v teplákách.. nebo mám špatný tepláky, který mě omezujou v pohybu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|