Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
strejda.

PříspěvekZaslal: so listopad 23, 2013 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

paradni progres.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: so listopad 23, 2013 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DavidS napsal:
24let, 183 cm, 87 kg
Na prelomu cervence - srpna jsem zacal opet prakticky od zacatku a dal jsem si tu praci a udelal si prvni srovnavacky. Progres tam nejakej je, ale uprimne moc nevidim kam se tech 12 kg ztratilo (asi nohy). :-) Jako ektomorf jsem ale zatim docela spokojenej, snad to takhle pujde dal.

dost pekny, a super ze ty fotky sou foceny na stejnym miste nejspis stejnym zarizenim i pri stejnem svetle, takze jde krasne videt presne jake jsou zmeny
Oddo

PříspěvekZaslal: so listopad 23, 2013 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12 kg za 5 měsíců, to je možné jak?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: so listopad 23, 2013 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo, muzu se septat proc mi byl smazan muj prispevek s fotkou aktualni formy? Nemyslim, ze jsem nejak porusil pravidla. Predem diky pane:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CIZO

PříspěvekZaslal: so listopad 23, 2013 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Cizo, muzu se septat proc mi byl smazan muj prispevek s fotkou aktualni formy? Nemyslim, ze jsem nejak porusil pravidla. Predem diky pane:)

To netuším, já ho v žádném případě nemazal!

Derek Poundstone
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: so listopad 23, 2013 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Petr Prielozny napsal:

Nemyslel jsem si zes to byl ty, muzes videt kdo to smaznul a proc?
Turakam

PříspěvekZaslal: so listopad 23, 2013 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Petr Prielozny napsal:

Petre, však to sem hod opäť.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: so listopad 23, 2013 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Petr Prielozny napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Petr Prielozny napsal:

Petre, však to sem hod opäť.

k
jari

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 2:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A nebylo to náhodou kvůli tý reklamě?
Petře nechceš zkusit spíš physique?
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 3:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud mi nekdo rekne, ze je to kvuli reklame, nemam problem, ale nesdelit duvod neni slusny.

Physique, nevim nevim, zatim zkusim jeste par roku kulturistiku. Objevil jsem Heavy Duty training par mesice pred tim, nez jsem zacal pripravu, takze jsem nemel tolik casu vyuzit ten potencial.
yura

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"Objevil jsem Heavy Duty training par mesice pred tim, nez jsem zacal pripravu, takze jsem nemel tolik casu vyuzit ten potencial."

To jako myslis fakt vazne? Jestlize jsi nenabral nejakou znatelnou hmotu za x let na beznem splitu s dobrou stravou a s anabolikama, tak zapomen na to, ze ti pomuze nejaky HD. Vetsina kluku co poradne cvici treba 5 let, dodrzuji stravu a berou AS nemaji zadny problém nabrat opravdu poradnou hmotu. To se u tebe proste nekona, coz asi znamena, ze zrovna nemas pro kulturistiku idealni předpoklady. Souhlasim s jarim. Když jsi fotil ty fotky před x lety, tak jsem si rikal, ten kluk se konecne nasel. Myslim, ze když se k tomu vratis, budes si drzet takovou postavu a třeba se zameris na to physique/crossfit... Tak muzes byt fakt uspesnej a klienti se jen pohrnou.
Ferry

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pardon za OT, ale přijde mi hrozně vtipný, jak tady lidi hodí fotky, kde jsou jen v trenkách a pak si "smažou" obličej :D Nejde mi na tom do hlavy to, že pokud se nestydíte za postavu, proč se sakra stydíte za sebe?

A abych nebyl úplně OT, tak se nahoře ještě vyjádřím k tomu smazání příspěvku P.P. Jestli ti ho smazali kvůli reklamě, tak ti neměli dávat vědět oni, ale měl sis přečíst pravidla fóra, pokud ti to smazali kvůli tomu.

f.
Spam

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli to bylo kvůli té reklamě, tak mě to přijde úplně nesmyslné. Smazat fotku na CZ fóru, kde je reklama na poskytování tr. služeb v NY.
MilanaliM

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...pořád je to jedna a ta samá planeta Njůjórk neNjůjórk
Spam

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, už vidím jak NYčané za 1. sledují pro ně "nějaký" CZ web. A za 2. P.P. asi vzhledem k tomu kde pobývá není žádná konkurence ronnie.cz jako samotné.
Ale to je fuk, to si myslím já. Jakékoli publikování/propagování čehokoli v CZ/SK je konkurence. Ale myslím si že tady v tom případě to je úplně mimo.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: