Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 204, 205, 206 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley: pokud neměl dotyčný dostatek svalové hmoty před tím než začal sypat, tak ti můžu říct, že po vysazení budeš vypadat možná líp než on.
John: nezastupuju žádnou stranu, ať si každý dělá co chce
Mám to asi podobně jako Bára, sice je pěkný když mám přes ruku 50cm a žíly jak malíčky, ale daleko líp se cítím v dietě a spíš v takové formě, co jsem postnul naposledy, to je naturální, kdyby náhodou někdo chtěl rýpat
Příjde to s věkem a člověk přehodnotí priority.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vaclav.p

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rostislaw: takze ty jsi naturál? abychom si to tak nejak ujasnili
raw

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neni to ku*va jedno? kazdy je strujcem sveho stesti

mne osobne je jedno jestli nekdo sype nebo ne, divam se jen na to co pro ten sport dela
Bara

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
neni to ku*va jedno? kazdy je strujcem sveho stesti

mne osobne je jedno jestli nekdo sype nebo ne, divam se jen na to co pro ten sport dela

Mě je to taky jedno,protože se dívám jen na roštěnky kolem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

súhlas s václavem
Novic

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se*e, že někteří kultíci (i čeští) tvrdí, že nikdy nic nebrali... A to se jich na to ani nikdo neptá, prostě to spustí sami od sebe.
Č174

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 5:14 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Tak ono čistého nenajdeš skoro ani juniora. V dnešní všeho dostupné době to zkusí každý druhý. Když se takhle posupně dozvídám z okolí, kdo všechno co měl.. Ani bych to do nich nikdy neřekl.

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Novic

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 5:17 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Č174 napsal:
Tak ono čistého nenajdeš skoro ani juniora. V dnešní všeho dostupné době to zkusí každý druhý. Když se takhle posupně dozvídám z okolí, kdo všechno co měl.. Ani bych to do nich nikdy neřekl.

No jo, ale když si to zkusí nějakej běžnej návštěvník posilky, existuje docela dost velká šance, že se bude jednat o placebo...
Turakam

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 5:23 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Č174 napsal:

a to mi príde práve smiešne, že tú kartu proste otočia strašne skoro a nezmyseľne, ako ja beriem, že po rokoch sa posunúť niekam vyššie, ked už má človek solídnu bázu, ale aby pomaly každý druhý mlaďas riešil že čoho, koľko ui a ako, no dakujem pekne
yura

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 5:31 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Č174 napsal:

a to mi príde práve smiešne, že tú kartu proste otočia strašne skoro a nezmyseľne, ako ja beriem, že po rokoch sa posunúť niekam vyššie, ked už má človek solídnu bázu, ale aby pomaly každý druhý mlaďas riešil že čoho, koľko ui a ako, no dakujem pekne

Myslis iu ne? Ja beru 4000iu vitD když není zadny slunicko ted...
Korny

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s Novicem...nechápu proč se ti lidi tak ponižujou a aniž by se jich někdo zeptal, tak začnou, že já nic, já naturál...už vůbec nemluvě o tom, když o nich někdo někde napíše, že sypou a oni tam začnou vykřikovat, že to vůbec není pravda a že to je z kuřat a vajec. Kdyby aspoň drželi ústa, ale oni se ještě rozčilujou jak malý děcka a dělají ze sebe tupce. To se pak nelze divit jakej má většina lidí názor na kulturisty...
Č174

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 5:31 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Č174 napsal:

Znám 16 letého kluka co už měl kúru, pak dalších x kluků z maloměstské posilky co chodí cvičit pro srandu a už to také vyzkoušeli. Takže jsem tam z těch starousedlíků snad jediný, kdo to zatím nezkusil a to tam jsem jediný, kdo chce soutěžit. A to mám na mysli malou posilovnu v 8 tisícovém městečku. Ve velkých městech by to mělo být ještě dostupnější..

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na posledních fotkách co jsem sem dával jsem čistý, na ostatních si to už nepamatuju, ale i kdybych nebyl, nic by se na tom nezměnilo, protože když jsem něco bral, tak takový věci a v takových dávkách, že jsem byl pro smích i o 18letým klukům, spíš to byly takový kůry pro bodyfitnessky Nikdy jsem potom nepřibral víc, jak 3 až 5kg a to stejně časem slezlo, spíš to vždycky bylo na podtržení formy, taková třešnička na dortu.
Co nabereš naturálně, jen tak lehce nestratíš, alespoň u mě teda a podle toho se řídím.
Teď jsem si říkal, že jsem vlastně během 2let nevynechal kromě jednoho týdne nemoci ani jeden trénink a za celou dobu jsem neměl větší časový rozdíl v jídle jak3hodiny, kromě spánku. Takže to není jenom o tom sypat, ale o celkovém přístupu.
Když budeš vášnivý motorista, tak budeš taky jednou chtít vyzkoušet co vymáčkneš z tvého auta za maximum a riskuješ daleko víc život než při light kůře, prostě když něčemu propadneš chceš to dělat na maximum, ale jak říkám priority se věkem mění a jsou na světě důležitější věci, takže nemám problém se přiznat a jemi celkem fuk jestli budu mít 90 nebo 110kg, zas tak nemocný už nejsem Ale pořád mě to baví.
Každý chlap by měl mít koule nato se přiznat, tak kluci do toho
cipinek

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejhorší je, že teď když ses přiznal a kouknu na tu tvoji formu a i když píšeš, že jsi teď čistý, tak ti nemusím věřit a s tím, že jsi někdy sypal tak považuji tuto formu za docela nic moc, takže sis tím vůbec nepomohl v mých očích , ale oceňuji, že jsi šel s kůží na trh a přiznal se, kámoš taky trochu sypal měl 1-2 kůry a když přestal, tak to z něj spadlo a zbylo mu hovno, teď cvičí naturálně v klidu a má mnohem lepší trvalejší výsledky
Novic

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kvalitní postavy (z hlediska rysky a objemu) se dá dosáhnout i běžnými suplementy (protein apod.) a pravidelným režimem (strava, spánek, trénink), tím bych toto téma uzavřel.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 204, 205, 206 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: