|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: st leden 22, 2014 2:41 pm Předmět: |
|
|
Chceš mi říci, že si dodnes nezaznamenal, že se v souvislosti s tělesným rozvojem používá takovéto přenesené terminologie? Hochu, hochu. Ono porovnání Coleman vs Elton John bylo samozřejmě záměrné. Jak jen je ta cesta k naplnění potenciálu pestrá...heh.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
senmut
|
Zaslal: so leden 25, 2014 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | | Jo, jo, hodně bílkovin - prostě více zatížené ledviny, rozjeté hormony.. Více pít čistou vodu, omezit smažená, ostrá, kyselá jídla, alkohol... |
ak mas v byte dome balkon,...treba sa otuzovat a cvicit aj cez zimu,..na jar pri otvorenom okne, balkone na slnku,....skusat najprv tak po 20min,..to urcite vydrzis ale len ked riadne svieti,....postupne predlzovat,..aj v lete potom vydrzis plavat dlhsie a skorsie na jazerach,...
|
|
| nahoru |
|
 |
senmut
|
Zaslal: so leden 25, 2014 2:11 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Filip Vaško napsal: | | Radom napsal: | | Já to tušil, že to někdo napíše, jen jsem čekal kdo. S beďary mám problém každý rok, jak začne zimní období, nevím čím to je, byl jsem i u doktorky a dostal mastičky a nic. Jakmile v létě vylezu na slunce, tak mám záda úplně čisté, jen v zimě vždycky, můžu ti zaručit, že jsem naturál :)). Mám je jen na zádech, jinak nikde jinde :) |
Já s tím mám taky dost problémy, mastičky nepomáhaj ani nic, kromě sluníčka.
Kdyby si na něco přišel co zabírá, tak dej určitě vědět. Díky moc |
to je klasika u cvicici populace, stereotypni vyziva a zbytecny nadbytek bilkovin, |
ak mas v byte dome balkon,...treba sa otuzovat a cvicit aj cez zimu,..na jar pri otvorenom okne, balkone na slnku,....skusat najprv tak po 20min,..to urcite vydrzis ale len ked riadne svieti,....postupne predlzovat,..aj v lete potom vydrzis plavat dlhsie a skorsie na jazerach,...
|
|
| nahoru |
|
 |
senmut
|
Zaslal: so leden 25, 2014 4:11 pm Předmět: |
|
|
| senmut napsal: | | Mikuc napsal: | | Jo, jo, hodně bílkovin - prostě více zatížené ledviny, rozjeté hormony.. Více pít čistou vodu, omezit smažená, ostrá, kyselá jídla, alkohol... |
ak mas v byte dome balkon,...treba sa otuzovat a cvicit aj cez zimu,..na jar pri otvorenom okne, balkone na slnku,....skusat najprv tak po 20min,..to urcite vydrzis ale len ked riadne svieti,....postupne predlzovat,..aj v lete potom vydrzis plavat dlhsie a skorsie na jazerach,... |
[img]C:\Documents and Settings\User\Desktop\camera\320140123_113340ddd[/img]
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so leden 25, 2014 4:15 pm Předmět: |
|
|
| senmut napsal: | | senmut napsal: | | Mikuc napsal: | | Jo, jo, hodně bílkovin - prostě více zatížené ledviny, rozjeté hormony.. Více pít čistou vodu, omezit smažená, ostrá, kyselá jídla, alkohol... |
ak mas v byte dome balkon,...treba sa otuzovat a cvicit aj cez zimu,..na jar pri otvorenom okne, balkone na slnku,....skusat najprv tak po 20min,..to urcite vydrzis ale len ked riadne svieti,....postupne predlzovat,..aj v lete potom vydrzis plavat dlhsie a skorsie na jazerach,... |
[img]C:\Documents and Settings\User\Desktop\camera\320140123_113340ddd[/img] |
Dobrej pokus
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so leden 25, 2014 4:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: so leden 25, 2014 6:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: so leden 25, 2014 7:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: so leden 25, 2014 7:29 pm Předmět: , |
|
|
ještě nemocná záda do sbírky
_________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: so leden 25, 2014 7:52 pm Předmět: |
|
|
Už sme se nemohli dočkat, dobrej progres od minule (kdyby to někdo nemohl najít tak strana 217). Ale myslím, že pozítří by to mohla bejt pecka, tak snad na nás nezapomeneš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: so leden 25, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
| marzochi napsal: | | Už sme se nemohli dočkat, dobrej progres od minule (kdyby to někdo nemohl najít tak strana 217). Ale myslím, že pozítří by to mohla bejt pecka, tak snad na nás nezapomeneš. |
Však už končím.. Už je to komplet _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 25, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Č174 napsal: | | marzochi napsal: | | Už sme se nemohli dočkat, dobrej progres od minule (kdyby to někdo nemohl najít tak strana 217). Ale myslím, že pozítří by to mohla bejt pecka, tak snad na nás nezapomeneš. |
Však už končím.. Už je to komplet |
Super a ted uz s tou formou zacni neco delat a za ctvrt roku se ukaz :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so leden 25, 2014 8:02 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | Buřt nebo špekáček? :D Už je nejvyšší čas stím něco dělat (ať tu něco máte taky s nohama)
|
Del Potro jak vysitej
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: so leden 25, 2014 8:06 pm Předmět: . |
|
|
Ten tenista? _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so leden 25, 2014 8:07 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | Ten tenista? |
presne, mam na mysli oblicej samozrejme :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|