|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Martin.L

|
Zaslal: po březen 10, 2014 1:58 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Spam napsal: | | Č174 napsal: | | Nejsem sponzorován. Jsem pouze v clubu. |
Nevím proč, ale vyprskl jsem smíchy |
ja taky
btw:
v clubu extrifit foti krivy fotky bez nohou ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ALKAPONE

|
Zaslal: po březen 10, 2014 9:10 pm Předmět: |
|
|
Č174: za me super  sem zvedavej jak to bude vypadat az budes uplne ryslej.. _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: út březen 11, 2014 2:11 pm Předmět: |
|
|
nechci to tady spamovat, tak snad se to bude alespon někomu líbít :D
100kg
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út březen 11, 2014 2:15 pm Předmět: |
|
|
No třeba mě se to moc líbí  ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 11, 2014 7:08 pm Předmět: |
|
|
Mozna je to jen fotkou, ale pomatuji si u tebe mnohem lepsi formu, na tvuj vek tenkrat hodne hodne slusnou. Tohle je samozrjeme taky ok, ale blbe svetlo, ktere ti ubira _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: út březen 11, 2014 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Mozna je to jen fotkou, ale pomatuji si u tebe mnohem lepsi formu, na tvuj vek tenkrat hodne hodne slusnou. Tohle je samozrjeme taky ok, ale blbe svetlo, ktere ti ubira |
ty jo tak to nevim no...je možne že jsem byl kdysi lepši...jel jsem 3cviky na sval 2-3x týdně....tedkom jedu s bidou jeden cvik 2-3x týdně...ale možna je to opravdu fotkou, protože si připadám možná trošku větší než předtím...
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 14, 2014 11:19 pm Předmět: |
|
|
kaňas paradni objemova forma
shooter : trapny, ale coz no ... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá březen 14, 2014 11:37 pm Předmět: |
|
|
Trapné to není, taková inovace a oživení :D Dost ses zlepšil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 15, 2014 12:01 am Předmět: |
|
|
Tak ok, objektivne kdyz pominu ty trapnosti okolo :D , tak ta forma neni spatna, rozhodne je mi symptaicke, ze uz si ji Shooter umi drzet v takoveho rozumne kvalite ve srovnani s tim, co si pomatuju rok, dva zpatky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Eror
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po březen 17, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
tých 100kg niekde bude, ale na chrbte teda nie _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
WannaYourMother
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|