|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:01 pm Předmět: |
|
|
diamond: nic proti, ale ta tvoje forma na soutěžích taky nebyla nic úžasnýho (podle fotek) _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:05 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | diamond: nic proti, ale ta tvoje forma na soutěžích taky nebyla nic úžasnýho (podle fotek) |
diamond má bodybuilding jako koníček .. závodně vesluje.. možná proto _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:08 pm Předmět: |
|
|
Neviděl jsem, neznám Č174, ale podle té fotky co dal, si myslím, že za 3,5 týdne se může leccos změnit.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:09 pm Předmět: Re: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:11 pm Předmět: |
|
|
Č174 , to vypada vhodne na Physique.
BTW proc furt cernobily fotky, to te foti nejak profik co nema rad barvicky ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:14 pm Předmět: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:15 pm Předmět: Re: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:22 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | diamond: nic proti, ale ta tvoje forma na soutěžích taky nebyla nic úžasnýho (podle fotek) |
Ale já jsem si tam "jenom tak odskočil" Č174 už má cílenou přípravu na soutěž několik měsíců. Takovej Karlkanas a Filip Vaško se tím taky neživí a připraveností jsou o dost dál . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:26 pm Předmět: |
|
|
Ale četéčku se dá věřit, že je naturál. To bych s Kaňasem vůbec nesrovnával.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:26 pm Předmět: . |
|
|
Ti dva zmínění jsou už zkušení závodníci a mají už zkušenosti. Jedou jak parní válec o tom žádná.. Všechna čest.. Já už jsem zmiňoval, že jsem do diety vkročil levou nohou a tak nějak hledám způsoby, které mi vyhovují. Navíc v práci, kde dělám fyzicky mi na ruku vůbec nejdou. Do toho ještě začíná zve škole zkouškové. Snažím se co to jde a forma se pomalu ale posunuje.. Doufám, že dostanu tu dovolenou a posl. dva týdny to pořádně stáhnu a budu připravený jak se patří a nebo třeba taky ne ale to je můj boj _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:32 pm Předmět: . |
|
|
Ještě si dovolím poslední srovnávačku.. pak už vyklízím pole  Rozdíl tam je asi 12 Kg
_________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:35 pm Předmět: |
|
|
Hele, pěkně si to prorýsl. Vzalo ti to dost síly u jednotlivých cviků? Řekl bych ale, že ramínka vcelku slabina.
Naposledy upravil Johncreasy dne čt květen 01, 2014 8:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|