|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
papaya

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 8:14 pm Předmět: |
|
|
Ustinove, v jeho logu máš výsledek InBody..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 8:25 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | papaya napsal: | | Ustinove, v jeho logu máš výsledek InBody.. |
hele jeden se tu oháněl, že má 3% a že se nemůže vysekat že se měřil inbody za 300k |
Jo, ale ten jeden je evidentně podle fotky mimo mísu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: pá květen 16, 2014 9:37 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Koudy výborný, copak se stalo s prsama? Nějakej vrozenej defekt? Nebo utrhlej sval? |
utženej není ... od narození to s nima stálo za ho*no :D
Jinak těch 8,5% je podle taky blbost, už jsem měřil podkožní tuk na desítkách lidí a 8,5% měl Tomáš Bureš loni 14 dní před soutěží a měl kůži jak papír. Já mám okolo 11%. Chce to poctivě změřit kaliperem ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá květen 16, 2014 10:06 am Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: | | shooter napsal: | | Koudy výborný, copak se stalo s prsama? Nějakej vrozenej defekt? Nebo utrhlej sval? |
utženej není ... od narození to s nima stálo za ho*no :D
Jinak těch 8,5% je podle taky blbost, už jsem měřil podkožní tuk na desítkách lidí a 8,5% měl Tomáš Bureš loni 14 dní před soutěží a měl kůži jak papír. Já mám okolo 11%. Chce to poctivě změřit kaliperem ;) |
Ja myslím, že celý to měření tuku je irelevantní.
Pro zajímavost, byl jsem měřen kaliperem sportovním doktorem a naměřeno 5% tuku.
Na inbody mě bylo naměřeno o rok později 8% tuku, to jsem ale byl o špetku zalitější (vodou) na pohled, a po 3 měsicích tréninku 6,5% tuku. A podle mě jsem byl vysekanější než na těch 5% tuku. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: pá květen 16, 2014 10:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mmks
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: pá květen 16, 2014 10:36 am Předmět: |
|
|
samec : vypadas jak furious pete :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
veryska

|
Zaslal: pá květen 16, 2014 9:52 pm Předmět: |
|
|
Moje aktuální forma:
[
Intenzivně se věnuji pole dance, tréninky 4-6x týdně (převážně silové věci). Chtělo by to ale ještě zapracovat na stravě...
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: pá květen 16, 2014 10:14 pm Předmět: |
|
|
| veryska napsal: | | Moje aktuální forma: |
Pekny, jen by ta forma lip vynikla, kdybys nebyla tolik oblecena .
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 17, 2014 9:02 am Předmět: |
|
|
Ahoj verysko:). vypadáš čím dál lépe!
|
|
| nahoru |
|
 |
veryska

|
Zaslal: so květen 17, 2014 9:04 am Předmět: |
|
|
Moc děkuji deadlifte :-) od tebe chvála obzvlášť těší!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so květen 17, 2014 11:39 pm Předmět: |
|
|
fakt pekne proporčná postava, máš šťastie, ako si poskladaný _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|