Nejsem žádnej fanda do kulturistiky, ale zrovna u Milana musím uznat, že jeho forma se mi fakt líbí. Zjevně na sobě dost zamakal a na ty fotky je fakt radost pohledět. Jinak Milana jsem před pár měsícema potkal i osobně během nakupování v palládiu. Dal jsem se s nim krátce do řeči a je to velkej sympaťák.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
To jsou sluchátka od SONY. mám stejný typ a je to to nejlepší co můžeš do ucha dát - žádné pitomé popotahování kabelu iprostřed série dřepů - nic nevypadává z ucha. geniální ovládání a údajně se s tím dá i plavat.
Skladbou tela jsou tady mnohem lepsi bb s sirsi kostrou,kterou milan nema.nicmene ma hodne masa a pripravenost vyborna.
Na co ti je sirsi kostra, když mas pas sirokej jak tatra a pupek vyvalenej jak při trojčatech. Kulturistika je o iluzy. Phil ma taky uzky ramena a je Mr.O heh
A kdo ma tak sirokej pas a vyvalenej pupek?Jestli mluvis o zavodnicich z CR.Jinak ten priklad s Philem je dost mimo,ten je vyjimecny svymi tvary jako nikdo prednim takze ho ta kostra zatim neomezuje...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru