|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 11:44 am Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | Člověku ,nohy paráda ale osobně si myslím že bys měl zapracovat na bicepsu |
To je prostě genetika. Nemyslím, že by ruce flákal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Irminsul
|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 11:46 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Irminsul napsal: | Člověku ,nohy paráda ale osobně si myslím že bys měl zapracovat na bicepsu |
To je prostě genetika. Nemyslím, že by ruce flákal :) |
Nevymlouvat pracovat na tom 4x tolik
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 11:54 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Vím o čem mluvím. Mám biceps useknutý v půlce a hmotu na ruce plácám příšerně šnečím tempem. Jde to pomalu :) oproti tomu kozy necvičím téměř vůbec a za chvíli na ně budu potřebovat sportovní podprsenku genetika |
Jasný no,určitě Ti nemusím říkat že když máš biceps "useknutý" v půlce je třeba cvičit na to cviky jako například na scottově lavici,abys naplácal hmotu i k lokti atd
(jestli jsem to useknutí dobře pochopil)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 12:22 pm Předmět: |
|
|
jasně, vím, že celkově ruce + ramena jsou nejslabší...
Bohužel to ale neroste tak dobře, jako třeba nohy... i ten tvar toho bicepsu je docela nic moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 12:57 pm Předmět: |
|
|
No jo no,geny jsou sviňa
Hele já zas mám horejšek docela ok,roste to dobře a nohy,že jim dost nakládám,se mi zdají malé,co bych dal za ty Tvé
Proto dřu nohy víc než ostatní partie
PS: jo ještě bys měl zapracovat na trapézách,určo sám víš
Ne že bych tě tu chtěl nejak drbat,myslím to v dobrém.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 1:06 pm Předmět: |
|
|
jasně v klidu  mým nohám je asi jedno na co zareagujou, jestli na dřepy nebo předkopy...
Ale u těch trapézů si nejsem moc jistý...mám slabé a úzké ramena.. myslím si, že čím vetší budou, tím ta slabost ramen ještě více vynikne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 1:16 pm Předmět: |
|
|
Milan Obořil má taky slabší horejšek a neuvěřitelné nohy
Proto jako Tom Platz chce a bude fascinovat svou předností...
Tam bude i Tvá cesta,bych řekl
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | Moocha napsal: | Vím o čem mluvím. Mám biceps useknutý v půlce a hmotu na ruce plácám příšerně šnečím tempem. Jde to pomalu :) oproti tomu kozy necvičím téměř vůbec a za chvíli na ně budu potřebovat sportovní podprsenku genetika |
Jasný no,určitě Ti nemusím říkat že když máš biceps "useknutý" v půlce je třeba cvičit na to cviky jako například na scottově lavici,abys naplácal hmotu i k lokti atd
(jestli jsem to useknutí dobře pochopil) |
Jojo, protože cíleným cvičením lze změnit genetický tvar svalu
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 1:45 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Irminsul napsal: | | Moocha napsal: | Vím o čem mluvím. Mám biceps useknutý v půlce a hmotu na ruce plácám příšerně šnečím tempem. Jde to pomalu :) oproti tomu kozy necvičím téměř vůbec a za chvíli na ně budu potřebovat sportovní podprsenku genetika |
(jestli jsem to useknutí dobře pochopil) |
Jojo, protože cíleným cvičením lze změnit genetický tvar svalu |
Neříkám a nepsal jsem že lze změnit! Ale tvarovat se dá.Například u bicepsu lze tvarovat výšku,vnitřní a vnější stěnu atd.Záleží jak ten biceps zatěžuješ a jakými cviky ho procvičuješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 6:28 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | A padlujes levou nebo pravou ? |
Oběma naštěstí - jsem kajakář Trochu offtopic, ale dneska vybojovali naši kluci zlato na Mistroství Evropy v Brandenburgu. Čtyřkajak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 10:04 pm Předmět: |
|
|
1. Golem Classic 19let
2. Mistrovství Moravy 21 let
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 10:39 pm Předmět: |
|
|
Filipe...hezký kus práce. Slušelo by Ti to vedle Borise Oravy v kategorii. Sice je osvalený daleko více, ale tohle by mohla být ta cesta. Držím Ti palce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|