|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
venca.v

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 9:17 pm Předmět: |
|
|
tak ja bych nerek ze sem nakej talent teda, to bych vypadal trochu jinak... proste cvicim 12 let kdyz pocitam i ty uplny zacatky skoro bez pauzy, tu sem mel jen asi 2 mesice kdyz sem mel mononukleozu, to sem mel tehda na pul roku zakaz cviceni ale vic jak 2 mesice sem to nevydrzel , tak uz nejaky vysledky musi bejt videt  celou dobu cvicim silově, lehky vahy me nebavi, treba na biceps neni problem "zacheatovat" 100kg pri vaze 75kg, bench ted asi 165, to jsou ty partie na ktery se nejvic soustredim, z doplnku beru hlavne bcaa a kloubni vyzivu, semtam kreatin a nočko, ale u obojiho davam pauzy a protejn pred spanim, jinak asi nic
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 9:20 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | tak ja bych nerek ze sem nakej talent teda, to bych vypadal trochu jinak... proste cvicim 12 let kdyz pocitam i ty uplny zacatky skoro bez pauzy, tu sem mel jen asi 2 mesice kdyz sem mel mononukleozu, to sem mel tehda na pul roku zakaz cviceni ale vic jak 2 mesice sem to nevydrzel , tak uz nejaky vysledky musi bejt videt celou dobu cvicim silově, lehky vahy me nebavi, treba na biceps neni problem "zacheatovat" 100kg pri vaze 75kg, bench ted asi 165, to jsou ty partie na ktery se nejvic soustredim, z doplnku beru hlavne bcaa a kloubni vyzivu, semtam kreatin a nočko, ale u obojiho davam pauzy a protejn pred spanim, jinak asi nic |
Tak zase je pravda, že takových lidí sice není moc, ale sám mohu potvrdit, že jich pár znám. Na kanoistice a ani neposilují 12 let a ani do toho pořád nejedou silově nehledě na to, že mají třeba okolo 2 hodin aerobní aktivity denně a taky bez problémů benchují 160kg
P.S. Ano, neváží 75kg a nedají na cheat biceps 125% svojí TH pro místní rýpaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 9:24 pm Předmět: |
|
|
ja asi cvičím za tých tiež 12 rokov cca v blbých gymoch, ale nikdy som nevidel, žeby niekto benčoval bez problémov 160, drepoval poriadne cez 200 alebo ťahal cez 240 apod., takých ľudí by som narátal na prstoch jednej ruky _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st srpen 13, 2014 9:28 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | Nikde ale nie je napísané, že ak by to robil "správne", tak by nemal výsledky ešte lepšie
Tak či onak, toto je ďalší z dôkazov, že niekto na to má a niekto nie. Každý má nadelené inde. |
Inu, čím hloupější sedlák, tím větší brambory. To je staré známé pořekadlo.
(nic osobního)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 9:28 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Deadlift napsal: | | Ale venca to dělá úplně špatně a vůbec tomu nerozumí. Nebere hordu doplňků...není v ketoze, nevlní, netuší co je paleo - necykluje intenzitu...ALE! má výsledky - jaký paradox, že? |
Někdo je hold dobrý i navzdory tomu, jak cvičí. Ne díky tomu Já sem na fóru od roku 2009, a už tehdy tu kolovaly videa, kde venca dává na bicepsový zdvih víc než sám váží, a od té doby uplynulo hezkých pár let, takže tak |
Pamatuju si Vencovu formu z doby, kdy ho tu každý kritizoval za jeho styl cvičení. A jeho forma šla za těch několik roků o dost nahoru. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st srpen 13, 2014 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Ale venca to dělá úplně špatně a vůbec tomu nerozumí. Nebere hordu doplňků...není v ketoze, nevlní, netuší co je paleo - necykluje intenzitu...ALE! má výsledky - jaký paradox, že? |
Podle mně je větší paradox to, že prakticky bezchybnému borci
napíšeš "kde máš nohy Kamile?" a potom se rozplýváš nad chlapíkem,
co nemá nic než kozy a biceps:)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Deadlift napsal: | | Ale venca to dělá úplně špatně a vůbec tomu nerozumí. Nebere hordu doplňků...není v ketoze, nevlní, netuší co je paleo - necykluje intenzitu...ALE! má výsledky - jaký paradox, že? |
Podle mně je větší paradox to, že prakticky bezchybnému borci
napíšeš "kde máš nohy Kamile?" a potom se rozplýváš nad chlapíkem,
co nemá nic než kozy a biceps:) |
Nechte toho chlapi, ste jak babky na návsi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st srpen 13, 2014 9:51 pm Předmět: |
|
|
Co na to říct...Kamile?...ehm Hulkie - prakticky bezchybný? - všem se nezavděčím. Jak si představuješ, že bych měl odpovídat, aby to nejlépe vyhovovalo Tvému naturelu?
Někdo nemá nohy, jiný má zase jen paže - co už.
(Já ti asi ležím dost v žaludku, co?
Edit: od doby co tu není Reno, ďáblův advokát, začátečník ,andrew a ostatní to tu nestojí za hádku. Poslední slušný hadač byl freimen a ten už je taky v klidu a mě to už taky nebaví...pokud má někdo problém - tak ho holt má - chtěl bych řešit takové kktiny jako řeší třeba hulkie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 6:18 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Co na to říct...Kamile?...ehm Hulkie - prakticky bezchybný? - všem se nezavděčím. Jak si představuješ, že bych měl odpovídat, aby to nejlépe vyhovovalo Tvému naturelu?
Někdo nemá nohy, jiný má zase jen paže - co už.
(Já ti asi ležím dost v žaludku, co?
Edit: od doby co tu není Reno, ďáblův advokát, začátečník ,andrew a ostatní to tu nestojí za hádku. Poslední slušný hadač byl freimen a ten už je taky v klidu a mě to už taky nebaví...pokud má někdo problém - tak ho holt má - chtěl bych řešit takové kktiny jako řeší třeba hulkie. |
cigána vyhodíš, černoch ti nevadí
to bylo všechno, přišlo mi to zvláštní, říká se tomu tuším dvojí metr...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 6:21 am Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Hulkie napsal: | | Dante Flyshit napsal: | Nikde ale nie je napísané, že ak by to robil "správne", tak by nemal výsledky ešte lepšie
Tak či onak, toto je ďalší z dôkazov, že niekto na to má a niekto nie. Každý má nadelené inde. |
Inu, čím hloupější sedlák, tím větší brambory. To je staré známé pořekadlo.
(nic osobního) |
Ty musíš mít brambory jak melouny.
( Nic osobního. ) |
Kdybys to úsloví znal, věděl bys, že na něm opravdu není nic špatného. Jen prostě to,
že nejlepší výsledky nemusí mít ti, kteří mají k věci ten nejfundovanější přístup.
Vencu neznám, pracky má jako kanóny, to každopádně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 6:37 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Deadlift napsal: | | Ale venca to dělá úplně špatně a vůbec tomu nerozumí. Nebere hordu doplňků...není v ketoze, nevlní, netuší co je paleo - necykluje intenzitu...ALE! má výsledky - jaký paradox, že? | S takovými výroky byses mohl se zlou potázat, deadlifte |
Však já s tím počítám, že dostanu do kožichu:o) Pro mě je fajn vidět někoho kdo cvičí řekněme pro sebe a úskostlivě nepočítá každou kalorii sérii nebo sekundu při pauzách...možná taky závidím, protože nebudu mít nikdy tak krásně zamalovaný obličej na fotkách jako venca:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 4:19 pm Předmět: |
|
|
asi 180cm, asi 83kg
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
Dobrá forma dědo:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|