|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Zadny maximalky na bench, ale cvicit se s tim da.
Letos bez nejakyho pocitani, vlneni, kardia a ani zadny spalovace a to vubec zadny :-), vylozene pocitove a podle nalady :-) |
pekne, paráda _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 8:11 pm Předmět: |
|
|
Jako vzdy paradni forma. Ja uz skoro 2 mesice lenosim, protoze jsem to jako vzdy zase "trochu" prepalil , takze si kazde rano jen katabolizuju na rotopedu  ,ale az se mne zasteskne po svalech a bude se mne chtit zpatky, vzpomenu si na tebe _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
To o svalech moc není tato forma, spíš takové odlehčení na léto, neměl jsem ani žádnou objemovku, takže z ničeho do diety, ale cítím, že jsou tam reservy a tělo by rostlo jedna radost.
Každopádně cíl je jasný, ještě vyrýsovanější a víc svalů
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 9:09 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Po noční úsměv asi ne, ale ten druhý výraz je jako .. dámy, pojďte sem |
A holky nikde
Jsem myslel ty pytle pod očima
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út srpen 19, 2014 9:22 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | ten výraz hovoří za vše... |
ano - vystihuje to song od Horkýže slíže - v p*či na lehátku:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | To o svalech moc není tato forma, spíš takové odlehčení na léto, neměl jsem ani žádnou objemovku, takže z ničeho do diety, ale cítím, že jsou tam reservy a tělo by rostlo jedna radost.
Každopádně cíl je jasný, ještě vyrýsovanější a víc svalů |
Ne ze bych byl teplej :D , ale vzdy se mne na tobe libily a motivovaly me ty tve objemove trochu zalitejsi formy, tohle uz je celkem hodne slusna kvalita, skoro bych rekl ideal. Moc bych to uz nesekal, maximalne aktualni vyrysovanost drzel a dal kvalitne nabiral, ale samozrejme tvoje vec a pokud budes kvalitne nabirat a zaroven to trochu rysovat (a at mi tu nikdo netvrdi, ze to nejde :) ) , bude to brutalita.
Ku*va ja uz bych mel taky zvednout tu linou prdel _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 20, 2014 8:49 am Předmět: |
|
|
Ozaj Rosťo, a dietil si bez farmák? Či klasika se vším-všudy? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st srpen 20, 2014 9:27 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Turek se opět pouští do boje |
Já mu rozumím, ale taky se na to za 10 let asi budu dívat jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st srpen 20, 2014 9:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|