|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Samec

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 8:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 6:46 pm Předmět: |
|
|
Nechápu co tě zajímá, musíš psát k věci ...každopádně to je dnešní aktuálka
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 6:56 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | Nechápu co tě zajímá, musíš psát k věci ...každopádně to je dnešní aktuálka |
jezis to je snad jasne, co ho zajima,ne? docela ve velkem jsi tu prohlasoval, ze tam fouknes kuru
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 7:05 pm Předmět: |
|
|
| ghost333 napsal: | | Samec napsal: | | Nechápu co tě zajímá, musíš psát k věci ...každopádně to je dnešní aktuálka |
jezis to je snad jasne, co ho zajima,ne? docela ve velkem jsi tu prohlasoval, ze tam fouknes kuru |
Vše není o drogách
Se mnou dělají 3 lidé co to zkouší/berou a jí k tomu rybí salát+rohlík a o genech se nebavím....
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 10:49 pm Předmět: |
|
|
Jo, jsem nasypany ...za týden mi to končí. Dneska je to 9tý týden a zatím +7.5kg ale kvality ...žádný shit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 10:53 pm Předmět: |
|
|
Za těch 9 týdnů šli stehna +3cm a ruce ze 42.5 na 45.5 cm :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 11:02 pm Předmět: |
|
|
| kaplii napsal: | Máš super trapézy a hmotu celkově (resp. z fotky to tak vypadá), taky bych chtěl. |
Jo, trapézy mám brutal :D ...žádnou vědu v tom nehledej ...mrtvola ...jinak trapézy samostatně vůbec necvičím, a ani jsem nikdy necvičil
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: út listopad 11, 2014 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | kaplii napsal: | Máš super trapézy a hmotu celkově (resp. z fotky to tak vypadá), taky bych chtěl. |
Jo, trapézy mám brutal :D ...žádnou vědu v tom nehledej ...mrtvola ...jinak trapézy samostatně vůbec necvičím, a ani jsem nikdy necvičil |
zadnou vedu krome sypky v tom nehledej
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 5:32 pm Předmět: |
|
|
SIA ráda bych čistě za sebe upozornila, že pokud se chceš vyjádřit k tomuto topicu, buď se prosím zdrž podobných spamových příspěvků nebo pokud je to opravdu nutné, můžeš využít založený OT - aktuální formy. Děkuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 5:56 pm Předmět: |
|
|
Takové samé trapézy jsem měl i před sypkou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 7:34 pm Předmět: |
|
|
Samec: Docela dobré výsledky si myslím. Jsi fajer,že jsi to takhle napsal,tak to má vypadat! Pomůže to mnohým-např. mně dozvědět se víc o tom,jak to s AS je,aniž bychom do toho museli sami. Za to ti dík
A pitomci co to začnou rozebírat a porovnávat bych absolutně neřešil,což stejně vlastně zřejmě neděláš...:D Akorát to ostatní demotivuje k přiznání a pak se tu lidé rozplývají nad měsíční přeměnou a přitom sami mají deprese z toho,že vypadají na hovno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:01 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, já to neřeším ...cvičím čistě s nějakýma přestávkama 4 a půl roku a chtěl jsem to vyzkoušet nic víc. Přibral jsem, pomohlo mi to zlepšit třeba dost stehna, takže já jsem spokojený ...navíc jsem veděl že nekoupím žádné fake. Kamarádi mi třeba mluvili že to nepotřebuju, že vypadám dobře, ale hold zakázané ovoce chutná nejlíp. :D Navíc životní silové výkony benč 130 ...tlaky s jč 50, 55ky v sériich, dřepkins 150. O tom jsem mohl před sypkou leda snít.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|