|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 5:41 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | Tomu nevěřím, sice se nikdy logicky nedostaneš tam kde jsi byl s ní, ale můj názor je ten ,že se určitě po ní, bez ní dostaneš dál než před ní bez ní. Ale nerozumím tomu, jen je to můj názor. Na to by museli reagovat místní kteří mají tu zkušenost, pár jich tu je. |
Mám pocit, že jsem na tohle téma viděl diskuzi nebo četl článek (seriózní), teď už nevím, že i po vysazení, díky tomu, že někdo bral, může podávat vyšší výkony. Osobně to samozřejmě nedokážu posoudit, ale celkem tomu věřím a připadá mi to i logický. A bylo tam i něco o zpřísnění zákazů z těchto důvodů. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
raw

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 5:43 pm Předmět: |
|
|
kez by jste meli oba pravdu
tohle neni z moji hlavy, ale z toho, ze se pohybuji i mimo internet mezi lidma co dlouhode berou, brali
na skroids polozte stejnou otazku a vsichni (zkuseni uzivatele aas) vam odpovi stejne
pokud nekdo bere 8let, pak da paradni pct tak jeste nekolik let muze byt nahore a ne moc spadnout, ale pomalicku to bude proste padat
pokud vysadi a prestane cvicit, spadne uplne a pak zacne cvicit, ale nebude sypat, tak se nedostane proste nad genetickou hranici, ani kdyz kdysi bral co chtel a byl velky jak chtel
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 5:47 pm Předmět: |
|
|
Na to se nedá odpovědět jinak než: "A čo vy si Kefalín prestavujete pod takým pojmom genetická hranica"? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 5:49 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | kez by jste meli oba pravdu
tohle neni z moji hlavy, ale z toho, ze se pohybuji i mimo internet mezi lidma co dlouhode berou, brali
na skroids polozte stejnou otazku a vsichni (zkuseni uzivatele aas) vam odpovi stejne
pokud nekdo bere 8let, pak da paradni pct tak jeste nekolik let muze byt nahore a ne moc spadnout, ale pomalicku to bude proste padat
pokud vysadi a prestane cvicit, spadne uplne a pak zacne cvicit, ale nebude sypat, tak se nedostane proste nad genetickou hranici, ani kdyz kdysi bral co chtel a byl velky jak chtel |
Asi tak, logicky, jednou vysadíš, tak už tam ta látka není a receptory ti přijmou jen to, co máš v těle naturálně. Leda, že by třeba po HGH narostly nový svalový buňky, což se může stát, a pak máš teda výhodu, protože ty buňky tam budou do konce života. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 5:52 pm Předmět: |
|
|
| ILikeBike napsal: | | raw napsal: | kez by jste meli oba pravdu
pokud vysadi a prestane cvicit, spadne uplne a pak zacne cvicit, ale nebude sypat, tak se nedostane proste nad genetickou hranici, ani kdyz kdysi bral co chtel a byl velky jak chtel |
Asi tak, logicky, jednou vysadíš, tak už tam ta látka není a receptory ti přijmou jen to, co máš v těle naturálně. Leda, že by třeba po HGH narostly nový svalový buňky, což se může stát, a pak máš teda výhodu, protože ty buňky tam budou do konce života. |
divate se na to hosi vazne moc jednoduse... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 5:54 pm Předmět: |
|
|
najjednoduchšie sa nato díva aj tak mirus, ktorý je s novým rokom presvedčený naturál _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 5:55 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | ILikeBike napsal: | | raw napsal: | kez by jste meli oba pravdu
Asi tak, logicky, jednou vysadíš, tak už tam ta látka není a receptory ti přijmou jen to, co máš v těle naturálně. Leda, že by třeba po HGH narostly nový svalový buňky, což se může stát, a pak máš teda výhodu, protože ty buňky tam budou do konce života. |
divate se na to hosi vazne moc jednoduse... | Tak co se může zlepšit, kapacita glykogenu a vody ve svalech? Nic jinýho mě nenapadá. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 6:08 pm Předmět: |
|
|
| ILikeBike napsal: | | magion napsal: | | ILikeBike napsal: | | raw napsal: | kez by jste meli oba pravdu
divate se na to hosi vazne moc jednoduse... | Tak co se může zlepšit, kapacita glykogenu a vody ve svalech? Nic jinýho mě nenapadá. |
viz zde. http://breakingmuscle.com/health-medicine/once-you-ve-used-steroids-is-it-possible-to-ever-compete-clean-again _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
Ze nejsou na Miste studie ani rozbory ale je to o tom ze musis chtit vetsina lidi kdyz dlouhodobe sype uz natural cvicit neumi a ani nechce, konec sypani vetsinou znamena prechod na rekreacni cviceni, nebo zadne cviceni _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
db

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 6:47 pm Předmět: Re: debilní komentář |
|
|
| mirus napsal: | | dg - nemyslím si, že mám nehorázný ,,pracky,, debilní komentář - ne každý musí být nasypaný. Dodržuju 100% trénink, 100% stravu a 100% regeneraci a jak vidíš, tak mě tam pustili. Mě se naušnice líbí, nenosím ju podle druhých, ale podle sebe a HK USP je jedna z nejlepších značek. Glock je taktéž kvalitní značka. Ale každý má svůj názor. |
Mirus- promiň ta asociace mě napadla opravdu jen podle názvu posilovny... Nic proti tobě, vždyť já vypadám jak pytel hoven... Máš určitě dobrou genetiku, seš dříč a tohle je výsledek- dobrá práce pro tebe a třeba motivace pro mě. HK jo, ale asi lépe P30...
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 7:17 pm Předmět: |
|
|
z vašich příspěvků mi je zle... slintáte po AS a závidíte těm, kteří ho berou... protože jsou zdraví a krásní. Pořád sami sebe přesvědčujete, že to je zlo (souhlasím). Podle mě do 5 let všichni tito pisálci budou mít za sebou několik kůr.  Jsem zvědav, jak dlouho vám to přesvědčení vydrží...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 7:25 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | z vašich příspěvků mi je zle... slintáte po AS a závidíte těm, kteří ho berou... protože jsou zdraví a krásní. Pořád sami sebe přesvědčujete, že to je zlo (souhlasím). Podle mě do 5 let všichni tito pisálci budou mít za sebou několik kůr. Jsem zvědav, jak dlouho vám to přesvědčení vydrží... |
Co? co jsem tu četl, tak tu o zlu nepadla ani zmínka. Jediné, co tu všechny štve, jsou falešní naturálové.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 7:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Novic napsal: | z vašich příspěvků mi je zle... slintáte po AS a závidíte těm, kteří ho berou... protože jsou zdraví a krásní. Pořád sami sebe přesvědčujete, že to je zlo (souhlasím). Podle mě do 5 let všichni tito pisálci budou mít za sebou několik kůr. Jsem zvědav, jak dlouho vám to přesvědčení vydrží... |
Co? co jsem tu četl, tak tu o zlu nepadla ani zmínka. Jediné, co tu všechny štve, jsou falešní naturálové. |
presne tak _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
Mozno sa raz dockame aj falosneho sypaca. Natural, ktory chce byt cool, tak predstiera, ze sype. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|