Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 285, 286, 287 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak. Miruse neznám, ale tady vystupuje jako sympaťák. Naopak Turakam do všech zbytečně reje a vyvolává flejmy. Ten bere, tamten na to zase nemá... Teď už se nedivím, že posledně v posce málem dostal do řepy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Přesně tak. Miruse neznám, ale tady vystupuje jako sympaťák. Naopak Turakam do všech zbytečně reje a vyvolává flejmy. Ten bere, tamten na to zase nemá... Teď už se nedivím, že posledně v posce málem dostal do řepy

zato, že mi ide o čestnosť vo všeobecnosti, sranda, zastanem sa človeka v gyme, ktorého daný s najväčšou pravdepodobnosťou na as idiot ide mlátiť, lebo mu neuvoľnil jedno zariadenie, na ktorom dotyčný nebol 10 minút a napriek korektnej komunikácii a návrhu na striedanie ho udrel, no ok, pekne ty vnímaš svet
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
MalajskyTygr napsal:

zato, že mi ide o čestnosť vo všeobecnosti, sranda, zastanem sa človeka v gyme, ktorého daný s najväčšou pravdepodobnosťou na as idiot ide mlátiť, lebo mu neuvoľnil jedno zariadenie, na ktorom dotyčný nebol 10 minút a napriek korektnej komunikácii a návrhu na striedanie ho udrel, no ok, pekne ty vnímaš svet

No já jen nevím na základě tvých neustálých flamů, rýpání a shazování jiných jestli si o tom příběhu napsal celou pravdu. :-D
Já jsem AS nikdy nebral a je mi úplně u zadku kdo bere nebo nebere. Cvičím pro sebe, hlavně abych nebyl tlustý a měl nějakou sílu a kondici. S nikým se neporovnávám, je mi srdečně jedno jestli někdo zatlačí o 50 kg víc nebo má o 5 cm větší biceps. Ať si to užije. Nechápu proč to furt řešíš. Teda chápal bych to kdyby jsi to omlátil o hlavu nějakým arogantním namachrovaným jedincům tady, ale to třeba Mirus zřejmě není.
cipinek

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslíte, že se někdy budou dávat k proteinům roidy zdarma...
jnerez

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Turakam napsal:
MalajskyTygr napsal:

No já jen nevím na základě tvých neustálých flamů, rýpání a shazování jiných jestli si o tom příběhu napsal celou pravdu. :-D
Já jsem AS nikdy nebral a je mi úplně u zadku kdo bere nebo nebere. Cvičím pro sebe, hlavně abych nebyl tlustý a měl nějakou sílu a kondici. S nikým se neporovnávám, je mi srdečně jedno jestli někdo zatlačí o 50 kg víc nebo má o 5 cm větší biceps. Ať si to užije. Nechápu proč to furt řešíš. Teda chápal bych to kdyby jsi to omlátil o hlavu nějakým arogantním namachrovaným jedincům tady, ale to třeba Mirus zřejmě není.

Já Turakama ale chápu, mám to podobně, prostě nemám rád lži, a to je celé. Báchorka o tom,co tu psal mirus, že je 100% naturál je jen pohádka. Raději měl mlčet a nepsat nic.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TÉMA SE JMENUJE FOTOGRAFIE- AKTUÁLNÍ FORMY, TJ. VŠE OSTATNÍ SI ŘEŠTE NĚKDE JINDE, ALE NE TADY!
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak se to vzdycky presune do OT v sekci smazane
Hulkie

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
MalajskyTygr napsal:
Turakam napsal:
MalajskyTygr napsal:

Já Turakama ale chápu, mám to podobně, prostě nemám rád lži, a to je celé. Báchorka o tom,co tu psal mirus, že je 100% naturál je jen pohádka. Raději měl mlčet a nepsat nic.

On nepsal nic o tom, že je stoprocentní naturál. Je to soutěžní kulturista, v testované federaci, takže bych poprosil moderátora, aby to celé smazal, včetně jeho naivní odpovědi, naivní v tom, že všichni ocení jeho pravdomluvnost.
Gohan

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde porad berete jakou zavist? Jste slepi nebo si vymyslite prispevky nebo kde to ctete? Tady to jasne zacalo z toho, ze proste nekdo kdo sypal uz nikdy nebude natural coz me jako nekoho kdo nikdy nesypal taky vylozene sere. At se nasype nabere 50kg a jde na podium, to je mi absolutne fuk, ale at tady potom nikdo nekrmi lidi kecama o tom jaky je natural atp. To jse vsechno o co tady jde, zadna zavist.

citace:
On nepsal nic o tom, že je stoprocentní naturál. Je to soutěžní kulturista, v testované federaci, takže bych poprosil moderátora, aby to celé smazal, včetně jeho naivní odpovědi, naivní v tom, že všichni ocení jeho pravdomluvnost.

Eh

citace:
no až nebudu natural, tak to bude vypadat jinak (než jak je na fotce). Věř te si čemu chcete.

Fakt ty jo koho se tady snazite tema kecama bulikovat. Jak napsal Turakam, mlceti zlato v jistych pripadech.
ygg

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, Mirus se na začátku ne zcela šťastně vyjádřil ... stane se. Myslím, že se nám to tu povedlo už každému mockrát. Ale fakt nepochopím, proč tu x lidí cítí potřebu k tomu mít "moudré a zasvěcené" komentáře, a na několika stránkách tu řeší něco, co už se tu řešilo nesčetněkrát, a vždy se stejným výsledkem. Tedy žádným ....

Fakt je to takový problém prostě nějakou pitomost přejít a neřešit?
Turakam

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Len tak na okraj, ak sa teda vrátime k topicu, tak Mirus tým, že sem dáva fotky (pomerne zvláštnenho typu, ako hryzie hovädzinu, cvičí...), tak zákonite na druhej strane môže očákávať aj hodnotenie, nie? Inak sa do diskusií zapája veľmi málo, taký borec má xyz viac skúseností, ako my laici, no žeby sa s nimi nejak delil na rpíklad v začiatočníckych sekciách, či na main webe, či mal nejaké Q and A, tak to tu nevidím. Sranda, že vo svete je to pre borcov bežné.Duplom, ked je to súťažný, teda aspoň podľa mňa ho potom budem môcť aj náležite posudzovať, lebo je to borec, čo reprezentoval, a teda trošku na inej úrovni, a tú ked zhodnotím, tak si poviem, že v posilke by sme na neho čumeli, ale inak, nič moc, s AS aj bez, genetiku si nepričaruje, a ked napriek tomu ide do prírpavy, v ktorej zadĺži seba aj svoju rodinu, tak mi nehovorte, že si človek nepoklepe na čelo, ak niekto zadĺži rodinu kvôli drogám, tak toto mi prijde, žiaľ, dosť podobné, len samozrejme s nie tak devastačnými účinkami na zdravie a psychiku jedinca, no v konečnom dôsledku to viedlo kam? Dalej AS nie sú legálne, nemôžeš si ich kúpiť v obchode a usmiaty ísť domov, takže podľa toho k nim budem aj pristupovať aj otvorene sa vyjadrovať.
Gohan

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja bych to presel, jenze jak uz jsem napsal vylozene me sere kdyz ze sebe nekdo dela naturala a neni to pravda. Je to nefer a je to sprosta lez proste. At si sype kdo chce co chce, ale at pak nebulikuje.
kubaz

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kazdy kdo ma v hlave vi ze to znamenalo ze ta jeho momentalni forma je natural jen zas hledate zaminky si do nekoho rypnout a rozjet diskuzi jak steroidy nici zivoty a zabiji stenatka
Gohan

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ta forma neni natural a uz nikdy nebude. O to tady jde.
ygg

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
... AS nie sú legálne, nemôžeš si ich kúpiť v obchode a usmiaty ísť domov, takže podľa toho k nim budem aj pristupovať aj otvorene sa vyjadrovať.

Tedy logika tohoto je na mě fakt "cu fíl"

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 285, 286, 287 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: