|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 11:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
maxpoint97

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 3:45 pm Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: | | člověk napsal: | Takže si to hodím i sem:
17 let; 180cm; 107-108 kg; praso-objem
Pár dalších fotek mám když tak v logu :) | ty vole, sorry že se zeptám hodně na tělo.. Jako chápu že máš priority asi někde jinde.. Ale jak to máš jakože se sociálním životem, s holkama atd? Neber to zle ale v 17 letech vypadat takhle.. Nebojí se tě trochu? |
17 jsou většinou nevyzrálý kuřata, s timhle musí balit MILFky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 4:21 pm Předmět: |
|
|
Woko: v poho... osobní život je si myslím naprosto normální...
to, že má člověk trochu svalů neznamená, že nežije normálně
otázka ohledně toho, jestli se mě někdo nebojí už padla i v logu - a né, nebojí :)
ono vlastně, když to takto člověk zapózuje tak vypadá úplně jinak, než když má na sobě tričko a nestojí v základním postoji
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Aestheticss

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 9:03 pm Předmět: :) |
|
|
Objemovka v plnom prúde 200 g sacharidov, 2500 kalorie 86 kg ( bench press o cca 3 týždne po skončení korte 150kg 1 opakovanie. zatial len 140 :) pridám video ak bude záujem. (16 rokov)
https://www.facebook.com/kristianAesthetics Like na fan-page prosim vás :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
Ty vole 16 let, pecka, forma dobrá, až na ty beaty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Aestheticss

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 9:27 pm Předmět: :) |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
saren

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2014 11:21 pm Předmět: |
|
|
Forma vyborná ale tyhle fejsbučky u genetických freaku nemam rád.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
Aestheticss

|
Zaslal: so prosinec 13, 2014 12:37 am Předmět: :) |
|
|
jedna vec je že mám rýchly metabolizmus. Macra mam rozdelené 30% sach 30% bielkovin a 40% tukov :) Tomáš bureš ide 300 sachrov v objeme a to ma za sebou iné kúry. Tak načo mne je viac? Mám 16 preboha, anaboliká su premňa ešte pase. Sútažim v naturálke :) (aj keď tam je zasypaných dosť. Ale to nieje podstatné . )
Žiadny genetický talent niesom ani náhodou. Proste sa snažim to robiť na 100% . :) Cheat day alebo cheat meal? Také niečo nepoznám :) Po sútáži som mal týždeň voľný. Bielkoviny zakladám kvázi len na mase hovadzom. A proteine aby telo stíhalo tráviť. Veľa ľudi bez sacharidov nieje schopný urobiť nič. Lebo ich telo je závisle na sacharidov . Bohužial to je chyba. Ja som išiel pred sútažov 2 mesiace bez sacharidov. A váhy s objemovky mi skoro vôbec nepadli. Pravdaže som mal bielkoviny a tuky dosť vysoko. A ešte mali poznatok idem IF/IFFYM čiže (16h fasting / 8h feeding :) prvé jedlo mám o 14:00 stým že nedávam žiadne sacharidy len bielkoviny a nejaké tuky a tak idem na trening po treningu mám sacharidy.
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
|
| nahoru |
|
 |
CowsGiveUsMilk

|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|