Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 295, 296, 297 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milda18

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kamarat vo fitku je vyzraty jak prase, dviha velke vahy. rozhodol sa ze pojde do diety. ale po 2 tyzdnoch to vzdal, nakolko uz nedvihla to co predtym.padol o 10kg na vahach dolu,tak dietu ukoncil zase nakupil "chutovky" a jede dalsi objem[/quote]

Po 14dnech diety jit v sile o 10kg dolu je cesta za formou z koncentraku ne na plaz...kamarad by si mel uvedomit ze rysovani neznamena hladovet
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

treba dodat ze za jeho silou je hromada speku a mraky suplementov. rocne do toho vrazi 35k. bez sutaznej ambicie samozrejme
madball

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Ale fuj! Psal že ho bolí zuby, tak trochu pochopení.
BTW ... je málo větších svinstev a já mu přeju, ať se to aspoň nějak rozumně zklidní.

Ale jo, já si prostě jen rád rejpnu a pokud k tomu je ještě nějakej alespoň trochu oprávněj důvod, tak mi to prostě nedá. Já bych při 70-75kg vypadal jako z koncentráku a to mám jen o nějakých cca 10+cm navíc.

Peter Ustinov napsal:
nene, ja mam idealku 175/75
a momentalne mam sen dat pri tomhle pomeru na nadhoz 100

Jak jsem psal výše, dělal jsem si srandu. Pro sporty, atletiku apod. beru váhu=výška-100 jako ideál (plus, mínus). Čím lepší silový výkony při tomhle poměru, tím líp samozřejmě.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mezi anmi devcaty, ja bych treba 80-85 bral, ale hrozne blbe se s tim beha, o cvicich s v. vahou nemluve
aktualne si prijdu vcelku stihly
Judson

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
mezi anmi devcaty, ja bych treba 80-85 bral, ale hrozne blbe se s tim beha, o cvicich s v. vahou nemluve

Jak to ? Sak na 85 priberes kvalitne, tak budes i pomerne silnejsi na cviceni s vlastni vahou a silnejsi nohy na beh, atd atd
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Peter Ustinov napsal:

Jak to ? Sak na 85 priberes kvalitne, tak budes i pomerne silnejsi na cviceni s vlastni vahou a silnejsi nohy na beh, atd atd

cim vic svalu, tim vic potrebuji kysliku
a ver mi ze 5 kilo je poznat uz ma 5km, natoz treba na 16
a navic me pribirani nikdy neso, kazde kilo je boj
je pro me rychlejsi se s tim smirit a hrat to na to, ze na svoji na vahu mam relativne i silu a holkam ukazovat kostky na brise
seeya

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pod tu prvu cast sa podpisujem hehe
Rostislaw

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímavý trend, hlavně nemít moc svalů, aby mě to neomezovalo
since

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je na tom zajímavé ? Jedni chtějí velkou sílu, další velké svaly a někteří zase chtěji prostě dobře vypadat. Ustinov chce sílu a dobrou kondici. Napsal i důvod proč nechce mít více svalů - cim vic svalu, tim vic potrebuji kysliku
coder

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam taky tech 175cm a 85 kilo uz jsem mel ale mnohem prijemnejsi je mit normalnich +- 75 pokud clovek k tomu cviceni i sportuje ..behani s 80+kilo je pro me muceni
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

since napsal:
Co je na tom zajímavé ? Jedni chtějí velkou sílu, další velké svaly a někteří zase chtěji prostě dobře vypadat. Ustinov chce sílu a dobrou kondici. Napsal i důvod proč nechce mít více svalů - cim vic svalu, tim vic potrebuji kysliku

dekuji
evan

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

coder napsal:
mam taky tech 175cm a 85 kilo uz jsem mel ale mnohem prijemnejsi je mit normalnich +- 75 pokud clovek k tomu cviceni i sportuje ..behani s 80+kilo je pro me muceni

Hele ono je taky rozdíl mít 80+ "vycvičených" a taky 80+ "atletických" jestli si rozumíme. Člověk co má nacvičeno 80kg a nemá naběháno je v pr. Kdežto takovej např. crossfiťák při +80kg, kterej každý den běhá, vzpírá, plave atd... bude naprosto v pohodě
Nebo 175/80kg u MMA zápasníka, kterej má víceméně taky hodně všestranou přípravu a 175/80 posilovna 24/7
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

evan napsal:
coder napsal:

Hele ono je taky rozdíl mít 80+ "vycvičených" a taky 80+ "atletických" jestli si rozumíme. Člověk co má nacvičeno 80kg a nemá naběháno je v pr. Kdežto takovej např. crossfiťák při +80kg, kterej každý den běhá, vzpírá, plave atd... bude naprosto v pohodě
Nebo 175/80kg u MMA zápasníka, kterej má víceméně taky hodně všestranou přípravu a 175/80 posilovna 24/7

pod vsechno z tohohle se podepisu
ale kvalitnich 80+ chce bud hodne makat (na to nemam ted cas), nebo vychytat jidelnicek (na to jsme linej a rozezranej) a nebo mit genetiku ( s tou jsme se nenarodil)
takze tech cca 75 je pro me jasna volba

a prislo by mi trapne se vymlouvat, ze neco nezvednu, protze jsem malej, stejne tak rikat, ze jsem tlustej, abych mohl hodne zvedat
viz treba E-Witch: je mimoradne krasna holcina, na mrtvolu zveda 3x BW, bench ma pres 1,5nasobek a drep na 2,5nasobku
papaya

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Maerlyn0 napsal:
Peter Ustinov napsal:
H4nz napsal:
Kritika je kruta a blbe se prijima...ale co uz...nekdo v realu vypada jinak jak na fotkach...jen jestli muzu podotknout ze jsem nikdy netouzil byt nejak vyrysovany..cvicim protoze me to bavi a naplnuje moje vykony nejsou sice nic extra ale myslim si ze to neni nejhorsi (ikdyz kazdej z vas zveda daleko vic) bp 121, mt 180,sq 150x3, nadhoz 80, jednorucky na rovne lavici 43x6...

jenomze na tohle na sobe nemusis mit tolik tuku
to jsou vahy co zvedaji padesatikilove holky v dresu nebo kluci kolem 70 kilo
akorat pri tom jeste ubehnou 3 kilaky za 12 minut a neumrou
ale pokud je to tvoje cesta, tak hodne stesti a at se ti dari

Neznám moc kluků kolem 70 kilo, kteří zvedají na bench 121 kg a na mt 180 kg Vlastně jsem v životě neviděl ve fitku nikoho takovýho. Možná tak nějací fakt dobří závodníci. Myslím, že je to jeho věc, jestli chce být takhle zalitej nebo ne, když ho to baví...

dobre, tak co treba ja?
oba vykony jsem mel pri cca 75-77kilech
ted se poustim trochu jinym smerem, ale bench mam 6x3x105
pokud zalitost omlouva silou, tak je uplne mimo
ale jestli chce byt zality, at je

A jak jsi na tom s mrtvolou, už zatáhneš víc, než 3x120? Pořád se tu oháníš s tím, kolik metrů zaběhneš za 12 minut, ale tady na tomto foru jde lidem spíš o jinou věc. Čímž samozřejmě nějak neobhajuju jeho formu, jen mi přišel vtipný tvůj koment.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya napsal:

A jak jsi na tom s mrtvolou, už zatáhneš víc, než 3x120? Pořád se tu oháníš s tím, kolik metrů zaběhneš za 12 minut, ale tady na tomto foru jde lidem spíš o jinou věc. Čímž samozřejmě nějak neobhajuju jeho formu, jen mi přišel vtipný tvůj koment.

jj
uz 3x125 :-D
a o cem je tohle forum?
primarne o tom jak to vypada
pak uz je sila nastejno s kondickou

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 295, 296, 297 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: