|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
Zaslal: ne leden 25, 2015 12:29 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Na zvedání klády? To něčemu vadí? Neměl by Savickas vyrýsovat? |
Tohle jsou moje "tlaky".
Pak jsi přišel ty Gohane s lojem, vorvaněma a dalšími tituly. A teď už je wwwpower naprosto v pohodě, ale já jsem ten špatnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: ne leden 25, 2015 12:30 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | Jjn, mamka mu asi dala malo lasky |
Tvoje mamka mi dala spoustu lásky. Ale chápu, že si o tom s tebu nepokecám
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne leden 25, 2015 12:31 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Hulkie napsal: | | micus6 napsal: | | Hůlky tu cpe svoje pravdy totiz. |
Napsal jsem svůj názor. Podle mého se bez tuku ve strongmanech moc neobejde.
Viz Petráš a jeho síla. O 40 kilo těžší dává daleko víc. I když je tam spousta tuku.
víš pičusi6? |
a kdyz jsmenu petra jako myslis e za rok se vratis na absolutni spici? Aha :O |
není to OT? OT z OT z OT?
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 12:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 1:03 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Hulkie napsal: | | Na zvedání klády? To něčemu vadí? Neměl by Savickas vyrýsovat? |
Tohle jsou moje "tlaky".
Pak jsi přišel ty Gohane s lojem, vorvaněma a dalšími tituly. A teď už je wwwpower naprosto v pohodě, ale já jsem ten špatnej. |
Nějak jsi výhodně opomněl
| citace: | | žížaly útočí:) pomooooc |
A vorvaňe jsi úplně vytrhl z kontextu, který ani nebyl směřován na www, tak se laskavě uklidni.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 1:09 pm Předmět: |
|
|
a to ste nemeli delat.. ted vas hulkie zasype PM jaky ste ubozaci
ze Hulkie?
Jinak a co treba strongman Jirka Tkadlcik? _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne leden 25, 2015 1:16 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Hulkie napsal: | | Hulkie napsal: | | Na zvedání klády? To něčemu vadí? Neměl by Savickas vyrýsovat? |
Tohle jsou moje "tlaky".
Pak jsi přišel ty Gohane s lojem, vorvaněma a dalšími tituly. A teď už je wwwpower naprosto v pohodě, ale já jsem ten špatnej. |
A vorvaňe jsi úplně vytrhl z kontextu, který ani nebyl směřován na www, tak se laskavě uklidni. |
Je zajímavé, že jsem napsal žížaly útočí a pak diskuse skončila. Začal jsi zrovna Karlnakas nebo jak se to píše. Takže bych řekl, že se to nikoho osobně nedotklo.
Začíná mně to unavovat. 80% všech strongmanů, lifterů a vzpěračů vypadá podobně... protože
dobrý "základ" pomáhá výkonu, to je celé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne leden 25, 2015 1:19 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | a to ste nemeli delat.. ted vas hulkie zasype PM jaky ste ubozaci
ze Hulkie?
Jinak a co treba strongman Jirka Tkadlcik? |
Soukromá zpráva je soukromá zpráva, a takovou by měla zůstat. Ty moje adresované tobě byly následkem tvojich urážek k mojí osobě. Nepřišlo mi, že bych na ně měl reagovat veřejně.
A nebudu tady psát, co jsi psal ty mně, protože to bylo taky soukromé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Gohan napsal: | | Hulkie napsal: | | Hulkie napsal: | | Na zvedání klády? To něčemu vadí? Neměl by Savickas vyrýsovat? |
Tohle jsou moje "tlaky".
A vorvaňe jsi úplně vytrhl z kontextu, který ani nebyl směřován na www, tak se laskavě uklidni. |
Je zajímavé, že jsem napsal žížaly útočí a pak diskuse skončila. Začal jsi zrovna Karlnakas nebo jak se to píše. Takže bych řekl, že se to nikoho osobně nedotklo.
Začíná mně to unavovat. 80% všech strongmanů, lifterů a vzpěračů vypadá podobně... protože
dobrý "základ" pomáhá výkonu, to je celé. |
Dobrý základ co pomáhá výkonu nic nemění na tom, že tady se hodnotí forma a ne silové výkony.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne leden 25, 2015 1:43 pm Předmět: |
|
|
ok přenechávám ti právo posledního slova, mně už to nebaví. už k tomu nic psát nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 1:56 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Gohan napsal: | | Hulkie napsal: | | Hulkie napsal: | | Na zvedání klády? To něčemu vadí? Neměl by Savickas vyrýsovat? |
Tohle jsou moje "tlaky".
dobrý "základ" pomáhá výkonu, to je celé. |
Já nevím, ale řekl bych, že ty postavy bývají nic moc jen u supertěžké váhy. Ve váhovkách mívají borci velmi slušný postavy. U strongmanů nejsou váhovky, tak se to nemusí řešit a váha tam je i ku prospěchu. Ve váhovkách ani tak ne, spíš naopak, pokud se tam člověk chce udržet.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 6:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 7:37 pm Předmět: |
|
|
ted uz tu chybi jen nejaky natural _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne leden 25, 2015 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | ted uz tu chybi jen nejaky natural |
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|