|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 21, 2015 10:03 pm Předmět: |
|
|
Naturalne seknout jde krasne, jen otazka, kolik hmoty pri tom udrzis :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne st duben 22, 2015 8:15 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mutagenn

|
Zaslal: út duben 21, 2015 10:31 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Co to jako je? chapu ze asi bricho, ale proc v tehle podobe, kdy to vypada, jak kdyby ses zotavoval z 3. tretiho stupne popaleni . Tim mam jako namysli, ze bys mohl dat normalni fotku
Neturalne seknout jde krasne, jen otazka, kolik hmoty pri tom udrzis :) | Drapere a kolik hmoty myslíš,že jsem shodil já při rýsování?Zkvalitňuju to celý rok co znovu cvičím,váhou jsem šel z 91kg na nynějších 78Kg.Od počátku jdu s váhou dolů.Absolutně bez léčiv...
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st duben 22, 2015 8:41 am Předmět: |
|
|
--- sorry za spam :D přemisťuju příspěvek
Naposledy upravil Filip Vaško dne st duben 22, 2015 8:56 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st duben 22, 2015 8:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st duben 22, 2015 8:55 am Předmět: |
|
|
je vyrysovany az na prach, su vidiet svalove vlakna _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Aleslamka

|
Zaslal: so květen 09, 2015 11:25 am Předmět: |
|
|
Zítra odskok z tréninku na mčr, physique do 178 :)
PS: lýtka a ruce stejný obvod :D Vypadá to, že jsem je necvičil posledních 5 let, že ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so květen 09, 2015 11:27 am Předmět: |
|
|
nie, vyzerá to výborne a ty to vieš heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|