|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 7:43 am Předmět: |
|
|
shyby jsou best _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: čt červen 11, 2015 9:02 am Předmět: |
|
|
| FRANKLIN napsal: | Zada vybudovane pouzena shybech, snad to pujde naturalne jeste dal :)
|
pokud ti stačí 2D záda tak určitě. jinak bych ale přidal i veslovací cviky...
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 9:04 am Předmět: |
|
|
je vidět, že tomu chybí hloubka, jinak dobrý
Edit: už mě předběhli
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 9:53 am Předmět: |
|
|
2D zada mi bohate staci :D Soutez neplanuji, takze uvidim kam to s tema shybama dotahnu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt červen 11, 2015 10:13 am Předmět: |
|
|
| FRANKLIN napsal: | | 2D zada mi bohate staci :D Soutez neplanuji, takze uvidim kam to s tema shybama dotahnu... |
dysbalance a následné zranění tě netrápí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 10:47 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | FRANKLIN napsal: | | 2D zada mi bohate staci :D Soutez neplanuji, takze uvidim kam to s tema shybama dotahnu... |
dysbalance a následné zranění tě netrápí? |
Jak to myslíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt červen 11, 2015 10:52 am Předmět: |
|
|
jak to píšu. to je jako necvičit hamstringy ale jenom dřepy. je víc svalů na zádech, než jenom latissimy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 11:09 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | jak to píšu. to je jako necvičit hamstringy ale jenom dřepy. je víc svalů na zádech, než jenom latissimy. |
konkretne dohle bych nedaval jako nejlepsi priklad, drepy beru jako komplexnejsi nez proste shybovani _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 11:29 am Předmět: |
|
|
Netrapi me nic. Jak rikam, chci videt kam az to dotahnu se shybovanim i s privazovanim na opasek a prave naopak, co na zada cvicim pouze shyby prestaly me bolet. Treba jsem predtim delal neco spatne, to nevim, ale hlavni je, ze mi to momentalne vyhovuje :) Urcite ale popremyslim o nejakym doplnkovym, veslovacim cviku ve fitku, at je to tedy komplexni. Ale stavet to chci na shybech...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 11:37 am Předmět: |
|
|
Neměla by funguvoat "přenosová" síla? Např. někdo udělá 2 pořádné shyby a maxko na mrtvolu má 100kg, přestane tolik drtit shyby, zaměří se na mrtvolu, zvedne maxko o 50kg, půjdou mu i lépe shyby, když zesilí, ne?
Jen se ptám, protože mě to zajímá. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 12:39 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Neměla by funguvoat "přenosová" síla? Např. někdo udělá 2 pořádné shyby a maxko na mrtvolu má 100kg, přestane tolik drtit shyby, zaměří se na mrtvolu, zvedne maxko o 50kg, půjdou mu i lépe shyby, když zesilí, ne?
Jen se ptám, protože mě to zajímá. :) |
Do určité míry tam přenos mezi některými cviky je, ale úplně bych to nezobecňoval, je to složitější (specificita tréninku, vliv techniky na sílu atd.) Konkrétně na shyby bez shybů víc fungujou přítahy velké osy v předklonu, než pozved. Na nohy zase výborně funguje pumpování bicepsů, z toho rostou stokrát víc, než ze dřepů, jak je musíš při tom mávání osy v racku zatínat. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 1:48 pm Předmět: |
|
|
Shyb je čtvrtý velký cvik, a je na stejné úrovni důležitosti jako velká trojka imho, a přítahy v předklonu naprosto nenahraditelný, přítahy jsou leda doplněk ke shybům
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 1:56 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Shyb je čtvrtý velký cvik, a je na stejné úrovni důležitosti jako velká trojka imho, a přítahy v předklonu naprosto nenahraditelný, přítahy jsou leda doplněk ke shybům |
Ja jako ctvrtej cvik po velke trojce beru military, asi pro to, ze me shyby vubec nejdou )
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 2:09 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Neměla by funguvoat "přenosová" síla? Např. někdo udělá 2 pořádné shyby a maxko na mrtvolu má 100kg, přestane tolik drtit shyby, zaměří se na mrtvolu, zvedne maxko o 50kg, půjdou mu i lépe shyby, když zesilí, ne?
Jen se ptám, protože mě to zajímá. :) |
za sebe, NEFUNGUJE :-D
kolik podle tebe taha na mrtvolu clovek, co delas skoro 30 shybu s vlastni vahou nebo 10 s 20 kilama na opasku?
(ja sotva 130) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|