|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 11:43 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Zlomený to naštěstí neni, jenom vazy v kotníčku. Chtěl jsem dát uplně brutální kličku Nevyšlo to |
Ať to je co nejdřív v pohodě, já to měl před 3 měsíci taky a je to znát pořád. Přecijen vazy jsou odost horší, než výron.
Master: jo, nemá to drbat :D to se říká unás
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 12:23 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Bara: Vím, že tě to sere ale nic už nebude jako dřív. Tak to dneska je. Ronnie.cz už dávno není tou stránkou jakou bývala, chápu tě, že tebe jakožto spoluzakladatele se to týká víc než ostatních. 40 tisíc uživatelů nemůže být jedna parta. Víc lidí, víc blbců, víc narcisů, víc všeho... |
Jo,to byla doba kámo když jste přijeli ke mě před barák v tom chrchlu...ehmmm v tý superkáře To už se fakt nevrátí.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | když jste přijeli ke mě před barák v tom chrchlu...ehmmm v tý superkáře |
Voe, tu superkáru mám furt, ale asi už tam nedojede
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 1:12 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Bara napsal: | když jste přijeli ke mě před barák v tom chrchlu...ehmmm v tý superkáře |
Voe, tu superkáru mám furt, ale asi už tam nedojede |
Jen už to má veteránský značky já už vše rozprodal a mám jen cabrio,ale jezdím stejně páji Oktávkou Tdi.
|
|
| nahoru |
|
 |
3M

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 9:34 pm Předmět: |
|
|
jasné, bez mäsa to ide ako nikdy, a keďže si si konečne nahrabal 10 príspevkov a mohol si spestriť tento topic tvojou úchvatnou fotkou, tak môžeš ukončiť nezmyselný spaming, dík. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
3M

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
3M: Zase budu za toho zlyho, ale vahu bych tipnul na cca 75, rozhodne ne 93. Je to zatelky, bez, tot muj dojem, ale i dost spatna fotka. Nohy asi taky zadny nebudou. To sou takovy ty postavy ala fighter.
|
|
| nahoru |
|
 |
3M

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 9:56 pm Předmět: |
|
|
jj nohy nejsou to más pravdu ...já mám ted spatnou formu...síla sla hodne dolu ...mozná ze je to i tim zranením,,,,mozná i tim ze nezeru to masu ...uvidim no ,.snad se vzpamatuju.. díky za reakci ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | | 3M: Zase budu za toho zlyho, ale vahu bych tipnul na cca 75, rozhodne ne 93 . Je to zatelky, bez, tot muj dojem, ale i dost spatna fotka. Nohy asi taky zadny nebudou. To sou takovy ty postavy ala fighter. |
Vzdyt ma 183cm, coz je takovy prumer na chlapa a svalu tam ma dost, takze 93 je naprosto realne, klidne i vice. To nevim, podle ceho bys typl tech 75 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
Souhlas s Draperem,...
jinak žádných 93, on má 90kg. Klidně bych mu to věřil, ty pracky jsou celkem velký  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
|
To taky nechapu, lidem tady posledni dobou nejak hrabe..
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
|
Drape podle postavy, ja mam 182 a o cca 8kg vic a nepripadam si jako vyzle, tohle na me opravdu pusobi hodne malou vahou, je to muj dojem.
Libi se me to srovnavni s Jarim, ten na me pusobi jako 90kg, presne naopak.
Jinak, svuj nazor snad rict muzu, nebudete me pranířovat doufam
Naposledy upravil Arnie_one dne ne srpen 05, 2012 10:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|