|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marka13
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 8:29 am Předmět: Aktuální forma |
|
|
No a tohle je moje, 168cm/58 kg.[/img]https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1345706825_1.jpg[img][/img]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
marka13
|
|
| nahoru |
|
 |
fonzik
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 9:22 am Předmět: |
|
|
Teď si pripadám, jako ten v těch meme komiksech, který vyprskne cereálie ! :D Slušná pracka ! :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 9:25 am Předmět: |
|
|
Parádní forma, někoho mi připomínáš. Nejsi z KV?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 1:22 pm Předmět: Aktuální formy |
|
|
Chlapi, vono zas není až tak extra, je to jen dobře nafocený, stačí se malinko předklonit k objektivu, tím se ruka optisky zvětšila. Ve skutečnosti mám asi 32 přes biceps, kdybych dala normální fotku z dálky, vůbec by to takhle nevypadalo. Jenom se mi ta fotka líbila, tak jsem ji zkusila vložit na forum. Přesto moc děkuju. Jinak si říkám, kéžby byly i ostatní partie tak jako ty ruce. Takový nohy v mém případě, to je běh na dlouhou trať. Tři roky snaha o objem, dřepy, výpady a výsledek?Zadek furt jak měkkej bůček a neroste to. Nojo, geny jsou geny, v rodině máme placatý prdele, tak co chci.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 1:38 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Průměr dnešní mládeže je tak 20cm |
Právě, že dneska se cvičí jenom biceps
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 3:28 pm Předmět: Re: Aktuální formy |
|
|
| marka13 napsal: | | Přesto moc děkuju. Jinak si říkám, kéžby byly i ostatní partie tak jako ty ruce. Takový nohy v mém případě, to je běh na dlouhou trať. Tři roky snaha o objem, dřepy, výpady a výsledek?Zadek furt jak měkkej bůček a neroste to. Nojo, geny jsou geny, v rodině máme placatý prdele, tak co chci. |
Odkud to jen znám? Mi trvalo skoro osm let, než jsem konečně přišla na to, jak ho přimět k růstu a pevnosti _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 5:45 pm Předmět: aktualni formy |
|
|
To s tim ketlebelem nastuduju.
A tracy,das typ jak na ten zadek?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|