|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 9:17 am Předmět: |
|
|
kulisek: moc pekny _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 11:16 am Předmět: |
|
|
Kulichu, já věděl že si zhubla (rozuměj vysekala), jak jsem minule psal, bylo to poznat i přes oblečení - fakt super, sluší ti to  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 11:27 am Předmět: |
|
|
... Kulíšek velmi sošná !
prostě taková holčičkovská postavička  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
Díky:)
Tak pro mě to rozhodně není cíl, jen vedlejší produkt toho, co dělám a co mě baví... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 7:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
Kulíšek: postava super, podkolenky paráda a háro taky dobrý, sluší ti. Jirka vedle tebe musí vypadat jako strašný zvíře. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Kulíšek: postava super, podkolenky paráda a háro taky dobrý, sluší ti. Jirka vedle tebe musí vypadat jako strašný zvíře. |
To asi vedle každýho
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 8:06 am Předmět: . |
|
|
jedna pupíček forma 180 cm na 93kg
_________________ Winner, winner, chicken dinner ...
Naposledy upravil total-magor dne čt říjen 18, 2012 8:13 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|