|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
Zaslal: st únor 24, 2016 10:07 am Předmět: |
|
|
Objemova faze v priprave na podzimni souteze
Rada bych slysela co je treba zlepsit krom hamstringu, ktere temer nemam :/ _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: st únor 24, 2016 10:11 am Předmět: |
|
|
proporcne to vyzera by velmi slusne, ale hodil by sa aj chrbat cely _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mutagenn

|
Zaslal: st únor 24, 2016 10:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st únor 24, 2016 10:27 am Předmět: |
|
|
| mutagenn napsal: | | Nebudu to sem dávat znovu.Moje forma zde: |
Vypadá to super, ale boční pózy, tak ty vyčnívají opravdu hodně. Hrudník i triceps z boku jsou opravdu výstavní. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne únor 28, 2016 9:07 pm Předmět: |
|
|
Váha okolo 107-109kg
Stalé naprosto volný režim, jídlo co chci, trénink everyday.
Zase jsem měl nějaké poraněné šlachy v prsou ... pár dní zpátky byl (lehký) první letošní trénink prsou
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po únor 29, 2016 9:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 07, 2016 7:32 pm Předmět: |
|
|
Vogel (18 let)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 07, 2016 8:39 pm Předmět: |
|
|
Lidé by v 18ti neměli dopovat:o (
Takových jsem viděl (teda až tak extrémně nařachlých ne - i když třeba Sacký vypadal super už jako dorost) a po juniorce byli rádi, že jsou rádi (zdravotně). Jinak talent to bezesporu je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po březen 07, 2016 9:06 pm Předmět: |
|
|
áno, má "talent" na výbornú odozvu na chémiu a naberanie svaloviny, úprimne, vyzerá o 10 rokov starší...takých bolo....viď. z najbližšieho obdobia aj Kincík, Oravec a pod., ako, nech sa mu darí a všetko, ale pokojne môže zhasnúť skôr ako zažiari a rodičia by si s ním tiež mohli sadnúť, zjavne sa stratil v sne _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: po březen 07, 2016 9:23 pm Předmět: |
|
|
Zrovna dneska se o tom bavili u nás kluci v posilovně a shodovali se že je nasypanej. A jeden mě ukazoval tu fotku, ať prý řeknu co si myslím. Tak jsem mu řekl, že nevím protože ho neznám a že je to jeho věc, ale pokud ano tak mi to v tomhle věku přijde jako hloupost. Každopádně ta forma je na ten věk hodně dobrá. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 07, 2016 9:25 pm Předmět: |
|
|
No... ty bláho.  Jestli sype, nebo ne, to ví jen on sám, ale uznat musíme jedno: málokdo bude mít i po použití AS v 18 letech takovou formu. Masakr. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po březen 07, 2016 9:37 pm Předmět: |
|
|
To že sype je bezesporu, někde posílal porovnávačku. Ale tak já mu to neberu, když se tak cítí líp :) na to musíš mít prostě koule no _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po březen 07, 2016 9:37 pm Předmět: |
|
|
asi tak. 99% lidí tak nebude vypadat ani když bude sypat sto roků v kuse. a že takhle vypadá už v osmnácti, klobouk dolů.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|