Tak na fotkách pár měsíců zpět je kluk se svalovým rozvojem, který je dle mého názoru pro některé dosažitelný po letech tréninku. Zdůrazňuji pro některé a skoro pro nikoho v 18ti.
Za tři měsíce tam je ale tak obrovský progres, že nevěřím tomu, že by to člověk dal jen na hovězím. Větší objem svalové hmoty a neporovnatelná tvrdost. Nijak to neshazuji. Jeho věc. Každopádně je výborný a pokud si uhlídá "zdraví", tak může směle myslet na mistrovství světa juniorů.
Hezky řečeno Dnešní trend je budovat nejdřív sebevědomí a pak teprve výkonnost.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Já jsem to myslel trošku jinak a Diamond taky. V tomhle případě o výkonnosti nemůže být pochyb.
Ono je vůbec otázka co s "tímhle" dělat .... jít jinak než do IFBB znamená riskovat, že si v ní už nezazávodím, a skončit jak Bednář (ten má možná i výkonnost, ale holt to má už napořád) a Grznár se asi jen tak nikomu nechce. Jít na IFBB závody dost dobře nejde. Tak možná na Čechy, a pak fofrem odcestovat min na půl roku někam s báglem k Yukonu:-).
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Nebudu se hádat, samozřejmě že záleží na jedinci ... Každopádně za svým názorem si stojím.
Ses hodně naivní.
No jo ...
Tady nebyla otázka jestli "může naturálně vypadat v 18 takhle" , padla otázka jestli je vůbec "možné vypadat naturálně takhle" . A já říkám, že ano, celé je to o genetice.
A samozřejmě, že neříkám že on je čístý, to víte že není ...
.. "možné vypadat naturálně takhle". A já říkám, že ano
Poprosil by som fotodokumentaciu, predsa dvihaju zelezo vsade po svete tak by sa uz mal nejaky superman najst.
Jeden vzdycky hovorieval, ze teraz su tito mladi taki vysoki z tych nadopovanych kurciat... :D takze ked si to prehodim sem.. tak mi vznikne celkom dobry "mozny scenar" tj teoreticky ak by niekto s dokonalalou genetikou 1/10 000 sa rozhodol pre kulturistiku a prejadal sa tymi hgh kurcatami... taaak by som odkyvkal po vzhliadnuti vysledkov,fotografii: hej je to mozne.
tj teoreticky ak by niekto s dokonalalou genetikou 1/10 000 sa rozhodol pre kulturistiku a prejadal sa tymi hgh kurcatami... taaak by som odkyvkal po vzhliadnuti vysledkov,fotografii: hej je to mozne.
Makuška napsal:
Já si tě nějak neumím představit při běžných denních činnostech.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru