Jari:
Samozřejmě. Já tohle vše vím, váhal jsem jestli ten komentář psát, aby to nevyznělo vůči mne nějak špatně ...
Mě spíše štve skutečnost, že v dnešní době vidí každý za vším jen doping. Pořád čtu/slyším že bez sypání se nedá udělat forma, nedá se přibrat hodně svalů, nejde přibírat v dietě, že se člověk přetrénuje když cvičí denně a nesype a bla bla bla ... asi už to je deformace, ale tyhle řeči mě iritují
Já zatím nic nejedu, nemám zapotřebí tam něco posílat od 17 nebo 18 let. Aktuálně ani pořádně nejím, nespím, nic neřeším ... jen trénuji - klidně 50-60 dní v kuse - a udržuju to tak nějak. Jakmile bude v budoucnu vše jak si přestavuji a bude chuť, tak se do toho opřu a můžeme to pak tady zhodnotit
Jenomže pokud chceš sám sebe uvádět jako obecný příklad, tak to je asi stejné jako když řekneš že raketoplán je takové normální letadlo. Ty máš evidentně vyjímečnou genetiku jestli jedeš natty a většinu z nás by to zaprvé odrovnalo po stránce vazů nebo úponů a zadruhé bychom zcela jistě neudělali formu jako ty. A to že jedeš čistě fakt čumím, tvoje fotky co sem postuješ jsou šílené...
Mě spíše štve skutečnost, že v dnešní době vidí každý za vším jen doping. Pořád čtu/slyším že bez sypání se nedá udělat forma, nedá se přibrat hodně svalů, nejde přibírat v dietě, že se člověk přetrénuje když cvičí denně a nesype a bla bla bla ... asi už to je deformace, ale tyhle řeči mě iritují
Jenže ono to fakt v drtivý většině případů nejde, víš . 90% lidí na tomhle fóru by se rozsypalo po měsíci, nebo dřív, kdyby cvičili denně a to jsme na kulturistickým fóru. Dneska sype kde kdo (na tom není nic špatného), ale většina ani se sypkou (LEHKOU sypkou, kterou většina sypačů jede) neudělá formu, co máš ty teď v 18 letech, nebo kolik ti je.
Takže už z principu se tvoje názory v týhle tématice ani hrubě neblíží nějaký objektivní realitě (to se možná za pár let změní).
A není náhodou, že se v mým příspěvku tolikrát objevilo slovo "většina", protože je logické, že když chceme vyjádřít nějaké obecné tvrzení o určité skupině lidí (např. lidí, co cvičí), tak budeme brát v úvahu statisticky významný reprezentativní vzorek a ne 0,01% výjimečných jedinců (což děláš ty).
_________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
Možná to bude znít jako nějaké vychloubání, nebo že si moc věřím ... ale i přesto ...
Pokud si já v životě dám vše dohromady a budu mít čas a chuť dělat kulturistiku na 100%, nemám problém se dostat za 2 roky na stejnou úroveň na jaké je teď on, klidně naturálně.
Vše je o genetice a dřině ... kdo nemá předpoklady tak se nikdy nedostane (třeba) na Vogelovou úroveň, ani kdyby tak posílal hromadu HGH a žral radioaktivní odpad ...
Klidně se mi tu vysměj, je mi to jedno ...
Taky je třeba si uvědomit, že se člověk (všeobecně, nemyslím jen tebe (nechceš si změnit nick? :) ) bude zlepšovat do nekonečna. Ze začátku to jde samo, ale po pár letech je člověk rád za každý gram nových svalů :) Není to tak, že si teď řekneš - každý rok naberu pět kilo svaloviny a za 10 let budu na Olympii a klidně naturálně. Tak to prostě nefunguje. Prvních pár let nabíráš, pak máš utrum. Když se s tím nechceš smířit, musíš do sebe něco poslat.
Jak psal jari - teď ti to jde a máš pocit, že to tak půjde ještě dlouho. Ale to se nestane. Je ti 18, nebo kolik, cvičíš už několik let (nevím??) a svůj genetický potenciál dosáhneš velice brzo, pokud jsi ho už nedosáhl svojí aktuální formou (která je, co si budeme povídat, pro většinu naturálně cvičících lidí z říše snů).
Vogel očividně nechtěl skončit u svého naturálního maxima a posunul to zase o level výš
Cpát si do těla hormony je blbost v každém věku, stejně jako chlastat, kouřit, užívat drogy. Ale kdo z nás nic z toho nikdy nedělal, ten může někoho kádrovat...
Cpát si do těla hormony je blbost v každém věku, stejně jako chlastat, kouřit, užívat drogy. Ale kdo z nás nic z toho nikdy nedělal, ten může někoho kádrovat...
No nevim, podle mě každej chlap nad 40-50 let by měl zvážit nějakou testosteronovou terapii, to je pravej recept na elixír mládí
_________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
Tady máte Lee Priesta v 17 letech. Až mu půjdete na seminář, nezapomeňte mu říct, jaký je idiot, pokrytci.
A co to jako dokazuje? Pochybuju, že byl tehdy čistej. Ale mě je úplně fuk, jestli někdo sype nebo ne.
No samozřejmě, že nebyl. Dokazuje to přinejmenším to, že Vogel není jediný a spoustu z těch borců nepokrytě obdivujeme nebo respektujeme. A že kádrovat někoho za něco, co mi u druhého nevadí je pokrytectví.
A jestli je ti to úplně fuk, potom se tě tenhle příspěvek netýká a zbytečně na něho reaguješ:)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru