|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st duben 20, 2016 8:09 am Předmět: |
|
|
188/93.4 - 2.5 týdne do závodů.
Zrovna se rozhoduju, jestli to mám ještě trochu potrápit, nebo už to dojde samo.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 20, 2016 8:10 am Předmět: |
|
|
Síce netuším, či ti to bude stačiť, ale páči sa mi to _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st duben 20, 2016 8:16 am Předmět: |
|
|
Jako... pěkný, ale teda na 2,5 týdne do závodů to je HODNĚ zatažený. Z té fotky toho s ohledem na světlo moc poznat není, ale osobně bych řekl, že do soutěžní formy chbí ještě hodně. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st duben 20, 2016 8:25 am Předmět: |
|
|
Decarabas: Díky, tak snad to tak budou vidět i rozhodčí
Cizopasnik: Tak nejsem nastřelenej, abych držel soutěžní formu už několik týdnů před soutěží. Mám ještě neupravenou fotku, ale ta nevypadá tak dobře  Osobně si myslím, že je to hodně pod vodou a ještě tam je trochu tuku. Přeci jenom žíly pod tukem asi vidět nejsou. Uvidím, co s tím udělá nebo neudělá superkompenzace.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st duben 20, 2016 8:35 am Předmět: |
|
|
Tady nejde o to jestli jsi nastřelenej, nebo zastřelenej. Spíš bych od pohledu tipoval, že ti bude sedět spíš delší a pozvolnější dieta. Nevím jak máš postavenou přípravu, ale podle fotek co jsi dával před měsícem mi přijde, že jsi se ještě v březnu snažil přibírat. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 20, 2016 8:36 am Předmět: |
|
|
Chtělo by to lepší fotku. Na kondičáka proč ne - na soutěžní kulturistiku je tam pořád tuk a málo detailů (pomíjím objem-ten časem bude,snad).
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st duben 20, 2016 9:07 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Tady nejde o to jestli jsi nastřelenej, nebo zastřelenej. Spíš bych od pohledu tipoval, že ti bude sedět spíš delší a pozvolnější dieta. Nevím jak máš postavenou přípravu, ale podle fotek co jsi dával před měsícem mi přijde, že jsi se ještě v březnu snažil přibírat. |
Dietu ve smyslu úpravy od objemovky jedu tři měsíce. První jsem jen snížil Junk food na minimum a další dva už postupně snižuju příjem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st duben 20, 2016 9:35 am Předmět: |
|
|
No jestli se ptáš na tohle, tak hotový to ještě není a máš šanci s tím něco udělat:)
za 2 týdny se dají shodit 2-3 kila.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st duben 20, 2016 9:37 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | No jestli se ptáš na tohle, tak hotový to ještě není a máš šanci s tím něco udělat:)
za 2 týdny se dají shodit 2-3 kila. |
Ty 2-3 kila v plánu mám, ale se vším všudy soutěžní bych rád okolo 90kg. Myslíš, že bych měl ještě shodit 2-3kg tuku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st duben 20, 2016 9:44 am Předmět: |
|
|
shoď tu věc, co ti brání ukázat separaci na stehnech v lepším světle:)
není podstatné, kolik ukáže váha...
Naposledy upravil Hulkie dne st duben 20, 2016 10:16 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st duben 20, 2016 9:47 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | shoť tu věc, co ti brání ukázat separaci na stehnech v lepším světle:)
není podstatné, kolik ukáže váha... |
Jo, tak s tím bych se ztotožnil a pokusím se o to :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne duben 24, 2016 5:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne duben 24, 2016 6:01 pm Předmět: |
|
|
Ja tomu teda nerozumim, ale ty nohy zezadu se mi nelibej...celkove vrsek dobry, ale ty nohy jsou dle myho lajckyho pohledu spatny _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|