|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: út leden 05, 2016 2:38 pm Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | | Za tím si stojím. Absolutně neuznávám sypačku, ale pokud už někdo profesionálně závodí a sype jak prase, měl by byt obrovskej všude a ne aby vypadal jak vrabčák po obrně. |
Pokud někdo závodí v benchpressu ve váhové kategorii, tak nejspíš nepotřebuje, ani nechce mít na nohách o 15 kilo víc, než je limit :) A další věc je, že pokud se někdo specializuje na jednu disciplínu (bench), tak prostě musí do určitý míry omezit jiný (dřep, tah). _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
Zaslal: út leden 05, 2016 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | Nejvíc neuznávám! Když někdo sype extrémní dávky jak hovado, měl by podle mě aspoň dřepovat.
PS: naživo to vypadá ještě hůř. A to já mám kurevsky malý lýtka, ale tady ten rozdíl mezi vrškem a spodkem je extrémní :D |
Ale bolfis se specializuje na bench chápeš? Je mu zřejmě jedno jak vypadá, jde mu hlavně o výkon v benchpressu. Proč by jako měl mít stehna jak mamut? Zvlášť pokud se chce dostat do určité váhové kategorie. Kdyby měl nohy na takové úrovni jako vršek tak bude ještě tak o 10kg těžší. To je jako by ses vysmíval kajakářům, že mají nabušená záda a ruce a malé nohy a prsa, nebo dráhovým cyklistům, že mají směšně zaostalou horní část těla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út leden 05, 2016 2:44 pm Předmět: |
|
|
To je jako psát běžci na lyžích, že jestli neumí střílet na terč, tak se nepočítá že je mistr světa v běhu na lyžích:)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út leden 05, 2016 2:44 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Dave1913 napsal: | Nejvíc neuznávám! Když někdo sype extrémní dávky jak hovado, měl by podle mě aspoň dřepovat.
PS: naživo to vypadá ještě hůř. A to já mám kurevsky malý lýtka, ale tady ten rozdíl mezi vrškem a spodkem je extrémní :D |
Ale bolfis se specializuje na bench chápeš? Je mu zřejmě jedno jak vypadá, jde mu hlavně o výkon v benchpressu. Proč by jako měl mít stehna jak mamut? Zvlášť pokud se chce dostat do určité váhové kategorie. Kdyby měl nohy na takové úrovni jako vršek tak bude ještě tak o 10kg těžší. To je jako by ses vysmíval kajakářům, že mají nabušená záda a ruce a malé nohy a prsa, nebo dráhovým cyklistům, že mají směšně zaostalou horní část těla. |
Náhodou, kozi maj
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út leden 05, 2016 2:50 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Náhodou, kozi maj |
No tak dobře [/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
Steve23

|
Zaslal: út leden 05, 2016 2:54 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: |
Náhodou, koz i maj |
Nejsem žádnej grammar nazi, ale ty tvoje "kozi" mě děsej snad všude
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út leden 05, 2016 2:57 pm Předmět: |
|
|
| Steve23 napsal: | | DiamonD123 napsal: |
Náhodou, koz i maj |
Nejsem žádnej grammar nazi, ale ty tvoje "kozi" mě děsej snad všude |
JPM :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út leden 05, 2016 3:15 pm Předmět: |
|
|
Je mi jasný, že účel světí prostředky ale esteticky (hodnotí se tu přece formy, ne výkony) měl bolfis před pěty lety asi tak 3 674x lepší postavu. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: út leden 05, 2016 11:42 pm Předmět: |
|
|
...Aha, tak to vyzerá na to, že nohy Bolfis cvičí asi len keď ide hore schodmi...... Tie lýtka má aj Wolf 2x väčšie.... Tu nepôjde o mizernú genetiku, ale o tréning nôh raz za 2 mesiace, ak.... Alebo jednu sériu predkopávanie a zakopávanie po 10 opakovaní, a to raz týždenne... Alebo ti krivdíme, Bolfis ? Vyjadri sa kľudne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st leden 06, 2016 1:01 am Předmět: |
|
|
Vy už kedy pochopíte, že keď raz lýtka nemáš, alebo máš minimálne, tak ich ani mať nebudeš, nech sa aj pototo...Bolfis má brutálnu postavu, posledné, čo ho tankuje, že nemá lýtka, a? Sa vytešujte zo svojich "lýtok" a buďte v kľude - "borci" _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: st leden 06, 2016 6:32 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Vy už kedy pochopíte, že keď raz lýtka nemáš, alebo máš minimálne, tak ich ani mať nebudeš, nech sa aj pototo...Bolfis má brutálnu postavu, posledné, čo ho tankuje, že nemá lýtka, a? Sa vytešujte zo svojich "lýtok" a buďte v kľude - "borci" |
Stehná nevidno, tak neviem......... Je ale pravda, že ma úzučké členky (lepšie som si všimol), takže....možno to bude aj v tom....úzučké členky sú asi preddispozíciou ku slabučkým lýtkam. Je tak ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: st leden 06, 2016 7:11 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | keď raz lýtka nemáš, alebo máš minimálne, tak ich ani mať nebudeš, nech sa aj pototo |
To je pravda, bohužel z vlastní zkušenosti. Dál se k tomu nebudu vyjadřovat, protože je to jako házet hrách na zeď, evidentně tady máte všichni naprosto opačný názor (kromě ketózy) jako já.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st leden 06, 2016 8:38 am Předmět: |
|
|
Tady si zase dovolím nesouhlasit já. Na začátku jsem měl lýtka 35 cm. Dneska mám cca 43-44.
Je to sval jako každý jiný, dá se vytrénovat. Neexistuje sval, který by nemohl reagovat na pravidelné zatížení.
P.S. že má brácha lýtka ještě větší a nikdy je necvičil, to je věc druhá:)
|
|
| nahoru |
|
 |
mutagenn

|
Zaslal: st leden 06, 2016 9:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|