|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Ktory kreatin je podla vas najlepsi ? |
| Creatine Ethyl Ester |
|
19% |
[ 12 ] |
| Creatine Monohydrate |
|
59% |
[ 37 ] |
| Kre-Alkalyn |
|
14% |
[ 9 ] |
| Iný |
|
6% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 62 |
|
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 4:58 pm Předmět: |
|
|
| hruda napsal: | wyghte prosim ta radsej sa k tymto veciam nevyjadruj,ked vazne nevies ktora bije. | tak která bije. pokud vim tak aminostar prodával sračky a to nicht gut podle mě. Finito ne?
Jinak zaškrtl sem monohydrát protože mám subjektivní pocit že mi šlapal nejlíp...Měl sem od nutrendu klasickej a gut. Pak sem měl weidera a taky dobrý...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Mr.Kanistr napsal: | | cau..od pondelí beru creatin monohydrat od aminostar, a zatim sem v te nasycovaci fázi, ale necitím žadny učinky nebo změny...prej to má zabírat hned, a u mě to asi nezbírá...sem se tady dočetl že u někoho tento typ creatinu nezabíra....mužete mi neco poradit??diky | jinými slovy bereš to 5 dní a čekáš nějaké účinky? To jsis myslel, že za 5 dní nabereš 5 kilo? To ani po steroidech!!! Ber to jak máš celý měsíc - váhy pomalu půjdou nahoru, natáhneš vodu a bude to v pohodě...piješ dostatečně??? |
ok...mme právě říkal kamoš z posilky, co to bere už dýl a taky dýl posiluje, že bych to mel už začít na sobe trochu cítit, že on to na sobě poznal hned...já od toho necekam ze naberu váhu, i když to by se mne hodilo asi nejvic, ale zase se mi dostalo asi špatných informací že s kreatinem budu zvíhat vyšší váhy a budu silnější, ne že přiberu....
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 5:10 pm Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | Kreatin je zázrak, ale nezapomeň si taky někdy zajít zacvičit.. |
snad zazrak..začínam se bát že patřím do te skupiny lidí u kterých to nezabíra...jinak chodím 3x tydně....
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 5:12 pm Předmět: |
|
|
To byla nadsázka kanistre. Já jen jestli nesedíš doma a nečekáš, kdy už z toho kreatinu konečně narosteš _________________ We only get what we give
Naposledy upravil cha cha dne pá prosinec 29, 2006 5:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 5:12 pm Předmět: |
|
|
| Mr.Kanistr napsal: | | Freimen napsal: | | Mr.Kanistr napsal: | | cau..od pondelí beru creatin monohydrat od aminostar, a zatim sem v te nasycovaci fázi, ale necitím žadny učinky nebo změny...prej to má zabírat hned, a u mě to asi nezbírá...sem se tady dočetl že u někoho tento typ creatinu nezabíra....mužete mi neco poradit??diky | jinými slovy bereš to 5 dní a čekáš nějaké účinky? To jsis myslel, že za 5 dní nabereš 5 kilo? To ani po steroidech!!! Ber to jak máš celý měsíc - váhy pomalu půjdou nahoru, natáhneš vodu a bude to v pohodě...piješ dostatečně??? |
ok...mme právě říkal kamoš z posilky, co to bere už dýl a taky dýl posiluje, že bych to mel už začít na sobe trochu cítit, že on to na sobě poznal hned...já od toho necekam ze naberu váhu, i když to by se mne hodilo asi nejvic, ale zase se mi dostalo asi špatných informací že s kreatinem budu zvíhat vyšší váhy a budu silnější, ne že přiberu.... |
způsobí to retenci vody, takže "přibereš", ale svaly to přímo z kreatinu nebudou....svaly to budou až sekundárně z toho, že kreatin ti umožní zdvyhat vyšší váhy a udělat víc opakování, tedy umožní ti silnější impuls k růstu svalů...
Já to začal cítit ještě ten den a nabral jsem po první pixle 8kg, ale je fakt, že jsem bral 1. 7dní 30g a pak asi 10g denně do konce pixly a strašně jsem pil - 4-5l denně....
Takže hodně pij, makej a každou dávku kreatinu zapíjej něčím sladkým (juicem, vodou s glukopurem, nebo s nějakým ovocným sirupem)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 5:16 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | hruda napsal: | wyghte prosim ta radsej sa k tymto veciam nevyjadruj,ked vazne nevies ktora bije. | tak která bije. pokud vim tak aminostar prodával sračky a to nicht gut podle mě. Finito ne?
Jinak zaškrtl sem monohydrát protože mám subjektivní pocit že mi šlapal nejlíp...Měl sem od nutrendu klasickej a gut. Pak sem měl weidera a taky dobrý... |
nemuzu srovnavat s jinšíma kreatinama, pac zatim užívam jen monohydrat od aminostaru...líbí se me že to je to jemny prasek, zadne hrudky, jestli funguje zatim nepocituji, ale to prej chce cas...jedine co se mi na nem "zatim" nelibi je to že mi přišla jen pulka pixle, a po zvažení to nemelo slíbenych 500g
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Mr.Kanistr napsal: | | Freimen napsal: | | Mr.Kanistr napsal: | | cau..od pondelí beru creatin monohydrat od aminostar, a zatim sem v te nasycovaci fázi, ale necitím žadny učinky nebo změny...prej to má zabírat hned, a u mě to asi nezbírá...sem se tady dočetl že u někoho tento typ creatinu nezabíra....mužete mi neco poradit??diky | jinými slovy bereš to 5 dní a čekáš nějaké účinky? To jsis myslel, že za 5 dní nabereš 5 kilo? To ani po steroidech!!! Ber to jak máš celý měsíc - váhy pomalu půjdou nahoru, natáhneš vodu a bude to v pohodě...piješ dostatečně??? |
ok...mme právě říkal kamoš z posilky, co to bere už dýl a taky dýl posiluje, že bych to mel už začít na sobe trochu cítit, že on to na sobě poznal hned...já od toho necekam ze naberu váhu, i když to by se mne hodilo asi nejvic, ale zase se mi dostalo asi špatných informací že s kreatinem budu zvíhat vyšší váhy a budu silnější, ne že přiberu.... |
způsobí to retenci vody, takže "přibereš", ale svaly to přímo z kreatinu nebudou....svaly to budou až sekundárně z toho, že kreatin ti umožní zdvyhat vyšší váhy a udělat víc opakování, tedy umožní ti silnější impuls k růstu svalů...
Já to začal cítit ještě ten den a nabral jsem po první pixle 8kg, ale je fakt, že jsem bral 1. 7dní 30g a pak asi 10g denně do konce pixly a strašně jsem pil - 4-5l denně....
Takže hodně pij, makej a každou dávku kreatinu zapíjej něčím sladkým (juicem, vodou s glukopurem, nebo s nějakým ovocným sirupem) |
aha..tak tí mse to vysvetluje...no ta sladkost tam snad je ....při každé dávce si dávám ke kreatinu 5 lžicek glukopuru....a tys to teda zacal citit už ten první den užíváni??a proc ja sem byl za hlupaka když sem se divil ze po 5 dnech nic??? jo a chodím pořád chcat je to normal??mozna je to tím ze se ted snažím dost pit ale nevim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 5:29 pm Předmět: |
|
|
| Mr.Kanistr napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | hruda napsal: | wyghte prosim ta radsej sa k tymto veciam nevyjadruj,ked vazne nevies ktora bije. | tak která bije. pokud vim tak aminostar prodával sračky a to nicht gut podle mě. Finito ne?
Jinak zaškrtl sem monohydrát protože mám subjektivní pocit že mi šlapal nejlíp...Měl sem od nutrendu klasickej a gut. Pak sem měl weidera a taky dobrý... |
nemuzu srovnavat s jinšíma kreatinama, pac zatim užívam jen monohydrat od aminostaru...líbí se me že to je to jemny prasek, zadne hrudky, jestli funguje zatim nepocituji, ale to prej chce cas...jedine co se mi na nem "zatim" nelibi je to že mi přišla jen pulka pixle, a po zvažení to nemelo slíbenych 500g |
to si děláš prdel? Kde jsi to kupoval? Aminostar jsou hajzlové (viz. tento článek plný lží http://www.ronnie.cz/c-2705-tiskova-zprava-spol.-aminostar®.html ), on nich bych nic nekupoval...
Mám dobré zkušenosti s Nutrend Creatine
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Mr.Kanistr napsal: | | Freimen napsal: | | Mr.Kanistr napsal: | | Freimen napsal: | | Mr.Kanistr napsal: | | cau..od pondelí beru creatin monohydrat od aminostar, a zatim sem v te nasycovaci fázi, ale necitím žadny učinky nebo změny...prej to má zabírat hned, a u mě to asi nezbírá...sem se tady dočetl že u někoho tento typ creatinu nezabíra....mužete mi neco poradit??diky | jinými slovy bereš to 5 dní a čekáš nějaké účinky? To jsis myslel, že za 5 dní nabereš 5 kilo? To ani po steroidech!!! Ber to jak máš celý měsíc - váhy pomalu půjdou nahoru, natáhneš vodu a bude to v pohodě...piješ dostatečně??? |
Takže hodně pij, makej a každou dávku kreatinu zapíjej něčím sladkým (juicem, vodou s glukopurem, nebo s nějakým ovocným sirupem) |
aha..tak tí mse to vysvetluje...no ta sladkost tam snad je ....při každé dávce si dávám ke kreatinu 5 lžicek glukopuru....a tys to teda zacal citit už ten první den užíváni??a proc ja sem byl za hlupaka když sem se divil ze po 5 dnech nic??? jo a chodím pořád chcat je to normal??mozna je to tím ze se ted snažím dost pit ale nevim... |
to jsem řekl ze srandy...nějaký čas trvá, než se to dostane z úst do buněk a ty se jím nasytí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 6:00 pm Předmět: |
|
|
Freiman
to jak píšeš žes bral 30g tak to ma byt asi 17 dnu ze?? a jeste mam dotaz... když zrovna nemam treninkový den, a mam si vzit 20g creatinu, jak to rozvrhnout kdyz teda neni trenink?rano, vecer a 2x nekdy v prubehu dne vzdy po 5g??
jo s tím chcanim je to normalni??mel si ten samý problem??
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 6:55 pm Předmět: |
|
|
Aminostar byl gut kreatin, mozna lepsi nez Weider, ale tezko se to posuzuje. Na to, ze to byla moje 3. "kura" tak ten Aminostar slapal perfektne, coz sem ani necekal. Ted uz z kreatinu neslape nic, beru to jako placebo. Mozna, ze regeneraci po treninku to neco da.
25-30g sem taky braval (nasycovaci faze 7 dni /pak udrzovaci 21-28 dni)
a musim rict, ze to melo uplne stejny ucinek, jako kdyz sem pozdeji braval 10g (5 pred, 5 po treninku)
Kdyz to chces brat teda v 6 davkach, tak to ber rano, dopoledne, mezi obedem a svacinou, pred treninkem, hned po treninku a jeste dalsi 2-3 hodiny po treninku (samozrejme si to musis uzpusobit podle toho, kdy mas trenink) V te nasycovaci fazi by IMO stacilo klidne 20-25g (ve 4-5 davkach) a nebo konstatni davka po celou dobu uzivani jak sem psal vyse. Nezapomen cukry!!! Cetl sem studii, ze cim vic glukozy, tim vice kreatinu se vyuzije jak ma.
To moceni nevim. Taky to tu nekdo psal, ze po kreatinu musi casto mocit. Ja sem chodill vice, protoze sem take vice pil. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Mr.Kanistr napsal: | Freiman
to jak píšeš žes bral 30g tak to ma byt asi 17 dnu ze?? a jeste mam dotaz... když zrovna nemam treninkový den, a mam si vzit 20g creatinu, jak to rozvrhnout kdyz teda neni trenink?rano, vecer a 2x nekdy v prubehu dne vzdy po 5g??
jo s tím chcanim je to normalni??mel si ten samý problem?? | mělo to být "prvních 7 dní"...
chcaní je Ok, to je normální...
I v tréninkový den je to relativně jedno, kdy to dáš - i když si dáš před tréninkem, za tu chvíli se to do svalu netransportuje...Po tréninku ho ale dávej spolu s glukopurem, to je transport rychlejší....
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so prosinec 30, 2006 2:37 pm Předmět: |
|
|
taky sem mel kreatin od aminostaru....a v te dobe slapal docela dobre...a to sem ani nak moc nepil....potom sem si koupil weidra a hned prvni den sem jenom ve skole vypil 7 litru vody....chcat sem chodil asi tak kazdejch 30 sekund  ....ale nepil sem tolik protoze sem chtel ale musel sem mel sem porad strasnou zizen...kdyby byl kreatin od weidru levnejsi tak beru jenom ten...ale 1200 za kilo je celkem dost  ....pomohl mi hodne....
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so prosinec 30, 2006 9:25 pm Předmět: |
|
|
a co se tyce creatin ethyl ester....tak co muzu rict z vlastnich zkusenosti tak bomba vec....ale musim brat aspon 9 tablet denne....
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: so prosinec 30, 2006 10:18 pm Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | | a co se tyce creatin ethyl ester....tak co muzu rict z vlastnich zkusenosti tak bomba vec....ale musim brat aspon 9 tablet denne.... | bomba v porovnáním s monohydrátem?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|