|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá únor 27, 2009 5:03 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | ty kundo tahni si udělat maximálku na pružinu |
az zitra
tvuj problem
(sorry za ot, pak to nekdo smazte) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dzordn2

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 9:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kyselinovzdorny kytovec

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 9:21 pm Předmět: |
|
|
teda na můj vkus je tam strašně tlustej
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 9:36 pm Předmět: |
|
|
| kyselinovzdorny kytovec napsal: | | teda na můj vkus je tam strašně tlustej | heh tuk co má schodí 30x lehčeji nežli mi naberem jeho hmotu
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 12:14 pm Předmět: |
|
|
Na tý první fotce vypadá jako Švejk. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 12:44 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | Marky V. napsal: |
Na tý první fotce vypadá jako Švejk. |
to vypadá. ale jinak má dobrou postavu jak blázen... | skoda , ze je tak malej , tuhle masu , mit na 175 cm , tak nema konkurenci
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 12:49 pm Předmět: |
|
|
starsi, znama fotka
_________________ Proud member of the Axis of evil.
Schránka je zaplněna z 312%
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 2:55 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: |
jen by me zajimalo,kdyz nahodis uniformu jestli nevypadas jako svejk vic ty nez on?
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 4:19 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | Marky V. napsal: |
jen by me zajimalo,kdyz nahodis uniformu jestli nevypadas jako svejk vic ty nez on? |
K tematu je to dobrej prasopes
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 6:09 pm Předmět: |
|
|
Na muj vkus hrozna forma, vypada az nezdrave, jak kdyby byl napustenej vodou _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 6:11 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Na muj vkus hrozna forma, vypada az nezdrave, jak kdyby byl napustenej vodou | praveze vubec , ma pekne plny svaly , sem tam zila , ale zadny zavodneny klouby a natekla drzka , proste paradni objem . On chce byt asi PRO , ne ze si de 3krat tydne zacvicit vis Drapere
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 6:22 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Draper napsal: | Na muj vkus hrozna forma, vypada az nezdrave, jak kdyby byl napustenej vodou | praveze vubec , ma pekne plny svaly , sem tam zila , ale zadny zavodneny klouby a natekla drzka , proste paradni objem . On chce byt asi PRO , ne ze si de 3krat tydne zacvicit vis Drapere |
to je mne fuk,cim chce byt, jen jsem rekl, ze se mne jeho na muj vkus az moc zalita forma nelibi nic vic proti nemu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|