|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mikuc

|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 8:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spt
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 11:27 am Předmět: |
|
|
ta lesukovova zostava prvych 15s super potom som krutil hlavou
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 11:35 am Předmět: |
|
|
prvni polovina sestavy je vynikajici,mel si tam pak soupnout normalni hudbu a hodit par poz ve kterych by setrval delsi dobu,se svoji hmotou si muze dovolit i pomale staticke pozy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 10:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 11:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
P.T.
(ban)
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 11:30 am Předmět: |
|
|
strašně mě připomíná tady "Jirik88a" z fora. Kdyby měl jirik prachy na tu chemii jakou do sebe pere Lesik, tak by vypadal urcite i lepe.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 11:46 am Předmět: |
|
|
| P.T. napsal: | | strašně mě připomíná tady "Jirik88a" z fora. Kdyby měl jirik prachy na tu chemii jakou do sebe pere Lesik, tak by vypadal urcite i lepe. |
a jeste jeden
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 11:47 am Předmět: |
|
|
| P.T. napsal: | | strašně mě připomíná tady "Jirik88a" z fora. Kdyby měl jirik prachy na tu chemii jakou do sebe pere Lesik, tak by vypadal urcite i lepe. |
stoprocentně....
|
|
| nahoru |
|
 |
P.T.
(ban)
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 12:10 pm Předmět: |
|
|
A proč by ne? Jirik88 jako natural, vypada lepe jako vetsina sypajicich trotlu tady na foru.
Takze nevim co je na tom tak směšné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
| P.T. napsal: | A proč by ne? Jirik88 jako natural, vypada lepe jako vetsina sypajicich trotlu tady na foru.
Takze nevim co je na tom tak směšné. |
Navrat idiota ? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 12:12 pm Předmět: |
|
|
| P.T. napsal: | A proč by ne? Jirik88 jako natural, vypada lepe jako vetsina sypajicich trotlu tady na foru.
Takze nevim co je na tom tak směšné. | a to ze je natural , ti nekdo poseptal ve snu do ucha nebo co
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 12:14 pm Předmět: |
|
|
Jiřík už mnohem lépe vypadá, marná snaha _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
P.T.
(ban)
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 12:14 pm Předmět: |
|
|
Pochybuju, kdyz je na pracaku, nedostava ani podporu, nema zadny prachy ze si bude porizovat kuru, kdyz ma sotva na zradlo.
Septat mi to nikdo nemusi.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 12:22 pm Předmět: |
|
|
| P.T. napsal: | Pochybuju, kdyz je na pracaku, nedostava ani podporu, nema zadny prachy ze si bude porizovat kuru, kdyz ma sotva na zradlo.
Septat mi to nikdo nemusi. |
Jasne, mas pravdu, je to natural a od sestnacti ho do sypani nutil jeho adoptivni dedecek, takze se to vlastne nepocita...
konec tyhle diskuse _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 12:25 pm Předmět: |
|
|
| P.T. napsal: | Pochybuju, kdyz je na pracaku, nedostava ani podporu, nema zadny prachy ze si bude porizovat kuru, kdyz ma sotva na zradlo.
Septat mi to nikdo nemusi. | to je nahoda jak prase , ja sem taky Jirka a sem na tom UPLNE stejne , takze kdyby me chtel nekdo zasponzorovat , nejaky doplnky a hadry Gasp , neni problem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|