Je to tady samej debil nebo blbeček. Se podívejte do zasedacího pořádku: debil, blbeček, debil, blbeček, debil, blbeček, debil, blbeček... akorát támhle vzadu, to je snad jediná výjimka, sedí dva blbečci vedle sebe...
další cimrman
jinak abych nebyl zas tak hodně retardovanej spamer tak ta postava je neskutečná
a když se netváří jak umí tak vypadá o hodně starší
a zdá se mi to nebo má to gyno opravdu menší ???
Je to tady samej debil nebo blbeček. Se podívejte do zasedacího pořádku: debil, blbeček, debil, blbeček, debil, blbeček, debil, blbeček... akorát támhle vzadu, to je snad jediná výjimka, sedí dva blbečci vedle sebe...
další cimrman
jinak abych nebyl zas tak hodně retardovanej spamer tak ta postava je neskutečná
ty tam vidis nejaky mensi gyno? Ja zadny gyno nevidim Tady ma soutezni formu a se zmensujici se podkozni tukovou vrstvou se aj gyno muze redukovat , ale podle me to ma uz davno vyrezane , to neni zadnej problem , kdyz mu to strejda Boris zaplatil ... Jinak ty fotky sou moc pekny , poprve vidim takove profi fotky , kde vypada opravdu jako profesional
další cimrman
ty tam vidis nejaky mensi gyno? Ja zadny gyno nevidim Tady ma soutezni formu a se zmensujici se podkozni tukovou vrstvou se aj gyno muze redukovat , ale podle me to ma uz davno vyrezane , to neni zadnej problem , kdyz mu to strejda Boris zaplatil ... Jinak ty fotky sou moc pekny , poprve vidim takove profi fotky , kde vypada opravdu jako profesional
nebude me se hádat já tam teda gyno vidím -ty rusové jsou strašně narvaný všichni
_________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
na tech fotkach vidis gyno? KDE ? Nemyslis nahodou tu bradavku ? Vis co to je prosimte vubec gyno? To ze ma vetsi bradavku neznamena , ze ma gyno btw tady je par ukazek a nasel sem tam aj Evana Centopani (1:27), ten mel teda slusny gyno a pak tam je jeste jeho kamos PJ Braun (0:35)
ano gyno muzes mit od puberty , ale neudela se ti po ve 20ti , kdyz nesypes teda jedine ze bys dopadl jako Pakosta a mel to s kurat , ktera sou krmena hormonama
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru