_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Mam takovou otazku, proc do sebe rve a nejen on takovy sracky jako je ultra mea plutonium, vascular pump atombomb, amina atd atd. kdyz je vysypanej jak lom? Napada me ze to pise, jen tak na oko kuli sponzorum, a aby to nebylo tak do oci, kdyby tam mel jen par jidel a koktejl po cviceni. Jediny co tam vidim k uzitku je hepacare
Mam takovou otazku, proc do sebe rve a nejen on takovy sracky jako je ultra mea plutonium, vascular pump atombomb, amina atd atd. kdyz je vysypanej jak lom? Napada me ze to pise, jen tak na oko kuli sponzorum, a aby to nebylo tak do oci, kdyby tam mel jen par jidel a koktejl po cviceni. Jediny co tam vidim k uzitku je hepacare
Tak když je to i přímo na stránce sponzora, tak je to jasný. Když mu ty společnosti dávají těžký prachy, tak za to taky něco chcou. Nemůže tam napsat, že žádný suplementy nepotřebuje... Si vem že každej profík bere tuny suplementů a to zrovna od těch společností, který je sponzorujou. Akorát je otázka jestli to fakt dává nebo to tam jen tak napíše...
_________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
I started the diet
Posted: 19th August 2010 by Alexey in General
The past days the weather got colder and I could start the diet. Because of the hot weather I already lost some weight and I think I am good in time for the the IFBB World Men`s Championship 2010 in Baku, Azerbaijan.
The power in training is still very good. I made 5 reps benchpress with 210 kilograms (463 lbs). :-)
In the next weeks I will publish my diet plan. In General I am going to decrease slowly the calories. At least once a week I am going to eat more, especially carbohydrates, to reduce the effects on a lower metabolism.
Additional to the workot trilogie of Peak International I started to take the fatburner hellburner to boost metabolism and thermogenesis. Hellburner really works, because of synegetic formula with yohimbine. It was a wish of mine to create a fatburner with yohimbine :-)
Kdyžtak to někdo pls přeložte nebo vytáhněte to nejdůležitější. Díkec.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru