|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
william888

|
Zaslal: út září 30, 2008 7:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út září 30, 2008 7:59 pm Předmět: |
|
|
To nejsou bicepsy, to jsou hýždě ruské fitnesky  Nechápu, jak může být tak velkej, je to obr _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út září 30, 2008 8:00 pm Předmět: |
|
|
Pise tam, ze jako malej spadl do velke nadoby v lekarenskym prumyslu, kde se delaj sterace.. od te doby je zneho obelix.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: út září 30, 2008 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Emilio napsal: | | Peca napsal: | sakra on ma 18 myslel jsem ze je trosku starsi,mazec uz tedka by nejspis bral medaili na svete mezi muzi,nechci to videt jak bude vypadat v 25,opravdu jeden z nejvetsich talentu soucasne sceny. |
Mysím, že má ale 20. |
jj uz to vidim cetl jsem co psal rapid,ale i ve dvaceti je to sileny takhle vypadat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
Zaslal: út září 30, 2008 8:01 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Emilio dne út září 30, 2008 8:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: út září 30, 2008 8:02 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Pise tam, ze jako malej spadl do velke nadoby v lekarenskym prumyslu, kde se delaj sterace.. od te doby je zneho obelix. |
ja tam zase cetl ze magion je idiot a uspechy druchych se snazi svezt na chemii
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: út září 30, 2008 8:02 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Pise tam, ze jako malej spadl do velke nadoby v lekarenskym prumyslu, kde se delaj sterace.. od te doby je zneho obelix. |
konecne nejake poriadne vysvetlenie dalsieho divu sveta
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: út září 30, 2008 8:08 pm Předmět: |
|
|
on je asi typ cloveka na sposob MICHAEL LOCKETT hmmmm takisto natural...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út září 30, 2008 8:09 pm Předmět: |
|
|
no teď je offline, ale je to dle data narození na icq asi opravdu on, napsal jsem mu tak krátký vzkaz, tak uvidíme, jestli se ozve...
|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: st říjen 01, 2008 2:23 pm Předmět: |
|
|
| Emilio napsal: | | Freimen napsal: | tak to mi spadla brada, to je něco
Prosímtě, tobě nic neunikne, ty nevíš o nějakých jeho stránkách nebo kontaktu? Moc by mě zajíalom, jestli se chystá na MS do Plzně... |
Myslím, že tohle je jeho profil, je tam i icq
http://www.body-building.ru/forums/index.php?showuser=3983
A když už v tom budeš, tak že ho zdravím |
Emilio mě předběhl ...Pokud se od něj Freimene něco dozvíš, tak prosím neváhej a poděl se s námi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st říjen 01, 2008 2:28 pm Předmět: |
|
|
podle mě to je jak už jsem psal emiliovi, je to jeho icq "pro veřejnost", tzn. tam vůbec není, protože mu musí psát tisíce lidí...co se ale divím, proč nikde nemá svůj email, kde by si přece sám třídil, co si přečte a co smaže...
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: st říjen 01, 2008 2:35 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | podle mě to je jak už jsem psal emiliovi, je to jeho icq "pro veřejnost", tzn. tam vůbec není, protože mu musí psát tisíce lidí...co se ale divím, proč nikde nemá svůj email, kde by si přece sám třídil, co si přečte a co smaže... |
Pak mě ještě napadlo napsat mu přímo na to fórum...Třeba jako odpověď na tento příspěvěk...
http://www.body-building.ru/forums/index.php?s=&showtopic=3318&view=findpost&p=146871
K té fotografii tam píše něco ve smyslu:
Příprava v plném proudu! (google překladač)
Zaregistroval bych se tam a klidně i napsal, ale moje ruština je nulová a schopnost vyjadřovat se v angličtině se k té nule výrazně blíží...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|