|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 3:44 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | | mirio napsal: | | Sobi napsal: | | mirio napsal: | Ty vole, tohle je fantastická debata - na jedné straně děti, kterým chlast do ruky ještě ani nepatří filozofují nad tím, co je větší metla lidstva a na straně druhé eLdžeJ, který si z nich dělá prdel. Do toho Raynorovy perly a kruh se nám uzavírá... |
Jo fajn povazujes me za nevyzrale decko...co ma teprve sestnact...jak muze sestnactiletej parchant neco vedet co?...asi ses pysnej na to ze ti je prez dvacet...nebo ja nevim... | Podívej, přečti si ty šílenosti co tady píšeš po sobě ještě jednou a pak si můžem povídat dál, pokud chceš. Je ti prostě 16, ty bys o chlastu měl vědět tak maximálně z doslechu nebo co ti dali cucnout vaši na oslavě babiččiných 60-tin, tak se potom nediv, že mi tvé názory a quest za nalezením té pravé metly lidstva přijdou k smíchu... |
Ted jsi mi pripomnel debatou dvou skolaku, kteri se preli o to, jestli je lepsi, kdyz je holka dole vyholena, nebo ne | Přesně tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 8:02 pm Předmět: Re: Alkoholikovo okénko |
|
|
| maria napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Sice to sem vůbec nepatří ,ale pochlubte se,kdy jste naposledy zapařili a co jste vypili,vaše oblíbené nápoje popřípade vaše osobáky v počtu vypitých lahváčů,panáku vodky,ferneta atd.. |
tento topic by ani nemal by´t v ostatných, ale patril by na zmazanie a mal by byť vysokým % ohrozený, je to ako pokec pijanov a grázlov a takto asi málokto chce vyzerať na športovom fóre, s prepáčením výnimiek, ktorí to majú na háku
|
ja nejsem grazl ani alkoholik,ale proste se nekdy rad zborim....jsem uplne normalni clovek a za nejakeho sportovce se taky nepovazuji
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 8:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 9:00 pm Předmět: Re: Alkoholikovo okénko |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | maria napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Sice to sem vůbec nepatří ,ale pochlubte se,kdy jste naposledy zapařili a co jste vypili,vaše oblíbené nápoje popřípade vaše osobáky v počtu vypitých lahváčů,panáku vodky,ferneta atd.. |
tento topic by ani nemal by´t v ostatných, ale patril by na zmazanie a mal by byť vysokým % ohrozený, je to ako pokec pijanov a grázlov a takto asi málokto chce vyzerať na športovom fóre, s prepáčením výnimiek, ktorí to majú na háku
|
ja nejsem grazl ani alkoholik,ale proste se nekdy rad zborim....jsem uplne normalni clovek a za nejakeho sportovce se taky nepovazuji |
kto vlastne si? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
post-fipa

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 9:49 pm Předmět: |
|
|
| Raynor napsal: | včera 0,5 litru vodky finlandia na ex za 22 sekund. Pak už si jen pamatuju, že jsem se ráno probudil pochcanej a poblitej.. Díky bohu ne posranej.
Dneska s radostí vychlastám vodku Rasputin 70% |
Ségra si to přečetla a řekla "Prase jedno debilní"
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 9:54 pm Předmět: |
|
|
| post-fipa napsal: | | Raynor napsal: | včera 0,5 litru vodky finlandia na ex za 22 sekund. Pak už si jen pamatuju, že jsem se ráno probudil pochcanej a poblitej.. Díky bohu ne posranej.
Dneska s radostí vychlastám vodku Rasputin 70% |
Ségra si to přečetla a řekla "Prase jedno debilní" |
Tohle exovani je o zivot, pokud je to samozrejme pravda. Me se tenkrat nekdo snazil vnutit ze exl 1litrovou Coca Colu. Kdyz to prece neni mozny, by vam ty bublinky urvaly hlavu??? Jo je to sice dost mimo, ale doufam ze mi nekdo odpovi, tahle otazka me trapi uz tak 3 roky
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 10:00 pm Předmět: |
|
|
Mně třeba exování nedělá problémy, tuplák piva sem dal víckrát, vzpomínám, že když jsem byl menší, tak jsem litr nějaký sodovky najednou vypít zvládl, ale nebyla to ta originální kola, jen nějaká míň šumivá...ale dovedu si představit i tu normální za určitejch okolností  .
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 10:52 pm Předmět: |
|
|
Jednou jsem exnul 300ml (pisu to v ml - to abych vypadal ucene) absinthu po celovecerni smrsti pivanek a vinka. Vzbudil jsem se rano s horeckou, protoze me pry celou noc polevali studenou vodou, abych se probral. Muzu doporucit - jedinecny zazitek!
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 10:55 pm Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | | Jednou jsem exnul 300ml (pisu to v ml - to abych vypadal ucene) absinthu po celovecerni smrsti pivanek a vinka. Vzbudil jsem se rano s horeckou, protoze me pry celou noc polevali studenou vodou, abych se probral. Muzu doporucit - jedinecny zazitek! |
A kdyby sis to jeste stylove zapalil, tak si dneska mohl mit sexy jizvy :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: so leden 03, 2009 12:56 am Předmět: Re: Alkoholikovo okénko |
|
|
| maria napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | maria napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Sice to sem vůbec nepatří ,ale pochlubte se,kdy jste naposledy zapařili a co jste vypili,vaše oblíbené nápoje popřípade vaše osobáky v počtu vypitých lahváčů,panáku vodky,ferneta atd.. |
|
ja nejsem grazl ani alkoholik,ale proste se nekdy rad zborim....jsem uplne normalni clovek a za nejakeho sportovce se taky nepovazuji |
kto vlastne si? |
Sú tu popísané aj väčšie kydy ako tento topic.
|
|
| nahoru |
|
 |
sqip
|
Zaslal: so leden 03, 2009 1:16 am Předmět: Re: Alkoholikovo okénko |
|
|
| maria napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | maria napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Sice to sem vůbec nepatří ,ale pochlubte se,kdy jste naposledy zapařili a co jste vypili,vaše oblíbené nápoje popřípade vaše osobáky v počtu vypitých lahváčů,panáku vodky,ferneta atd.. |
|
kto vlastne si? |
sberac jahod
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so leden 03, 2009 2:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: po leden 05, 2009 12:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|