| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
magion

|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 8:23 pm Předmět: |
|
|
dyt si zacal makat lustre.. to bys mel o to vic pit _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 8:24 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| S1imm napsal: | jednoho dne jsem měl krásný večer a posezení s přáteli ragbysty...dokud jsem se nevsadil a nevypil pul litra rumu za cca 6 vteřin...poté pro mě večer skončil... |
to je snad svetovej rekord ... to si ani neumim predstavit jak to do sebe lejes a vsichni se tlemi to vlastne ani nevis jak ses dostal domu...a to probuzeni..fujjjj
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 8:27 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | dyt si zacal makat lustre.. to bys mel o to vic pit |
presne!!!!se vsadim,ze kdyby mu tohle rekla bloncka s trojkama kozama,tak to do sebe vyklopi hned...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 8:28 pm Předmět: Re: ... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 8:31 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | magion napsal: | dyt si zacal makat lustre.. to bys mel o to vic pit |
presne!!!!se vsadim,ze kdyby mu tohle rekla bloncka s trojkama kozama,tak to do sebe vyklopi hned... |
asi pred mesicem me v 6 rano zvala naka tlusta madarka jeste nekam na drink..ja uz mel tak 5promile odmitl sem
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 8:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | magion napsal: | dyt si zacal makat lustre.. to bys mel o to vic pit |
presne!!!!se vsadim,ze kdyby mu tohle rekla bloncka s trojkama kozama,tak to do sebe vyklopi hned... |
asi pred mesicem me v 6 rano zvala naka tlusta madarka jeste nekam na drink..ja uz mel tak 5promile odmitl sem |
jenom jestli nekecas s 5 promilema bys nevedel jestli je to neni treba madar
PS:ale pak jsis to vycital ne?...krasne si ji mohl rozvlnit faldy
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 8:37 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Luster napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | magion napsal: | dyt si zacal makat lustre.. to bys mel o to vic pit |
asi pred mesicem me v 6 rano zvala naka tlusta madarka jeste nekam na drink..ja uz mel tak 5promile odmitl sem |
tywe si hloupej, mohli ste mit dneska uz krasnej vztah plny lasky, nehy a porozumeni |
presne tak.....ted si kvuli tomu rve vlasy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | byla to 100% holka ..jeste mi rikala at ji tak nekoukam na kozy to jediny na ni bylo docela dobry...jinak to, ze se mi nelibila ani v nejvetsi vylitosti svedci o jeji krase |
ty mluvis madarsky? nebo sis to jenom myslel?aspon vidis o co ted prichazis
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Luster napsal: | byla to 100% holka ..jeste mi rikala at ji tak nekoukam na kozy to jediny na ni bylo docela dobry...jinak to, ze se mi nelibila ani v nejvetsi vylitosti svedci o jeji krase |
ty mluvis madarsky? nebo sis to jenom myslel?aspon vidis o co ted prichazis |
mluvila s divnym prizvukem, tak sem se ji ptal jestli je ze Slovenska a vona rikala, ze je z Madarska..jaka ironie
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so červenec 11, 2009 3:59 pm Předmět: |
|
|
Magione...jake to vcera bylo???
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so červenec 11, 2009 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | jdu az zitra...aspon z vikendu budu neco takhle mit..ja uz stejne potrebuju na zotaveni 2 dny..nejak se horsim..uz to neni co driv |
To s pribyvajicim vekem je kravina. To jen malo trenujes
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: so červenec 11, 2009 6:05 pm Předmět: |
|
|
hoši dnešek přímo volá po tom se zlejt...a já poslechnu _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so červenec 11, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | hoši dnešek přímo volá po tom se zlejt...a já poslechnu |
Neboj se toho a poprav se....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |