|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Live STRONG

|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 10:44 am Předmět: |
|
|
Saty... "ne" jako ze NEVIS, anebo jako ze NEJSOU? :-)
Ja osobne prave tyhle AMK pouzivam uz roky, a povazuju je za kvalitni (aniz bych kdy videl nejakej jejich rozbor apod., ale ani jsem po takovym nikdy nepatral)... Dle myho jsou fajn. Obsahem uvedenym na etikete rozhodne. Klicovou veci je vsak brat je v dostatecnym mnozstvi, avsak to tu uz zazniva porad.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
saty

|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 10:57 am Předmět: |
|
|
ne akoze neviem ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
mrkwo33331
|
Zaslal: so červenec 21, 2007 11:28 am Předmět: |
|
|
ja mam tiez alergiu na laktozu, a preco ste tu soju zavrhli, kvoli comu nie je dobra na priberanie?
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackmoon

|
Zaslal: so červenec 21, 2007 11:40 am Předmět: |
|
|
| mrkwo33331 napsal: | | ja mam tiez alergiu na laktozu, a preco ste tu soju zavrhli, kvoli comu nie je dobra na priberanie? | Asis to spatne pochopil. Kdyz mas alergii na laktozu, tak nemuzes mlecne vyrobky a syrovatkovy protein je vlastne taky z mlika, takze ti nemusi delat dobre taky. Jenze v dnesni dobe ty nejkvalitnejsi proteiny uz tam te laktozy moc nemaji, takze bych to nejdriv vyzkousel, co to s tebou bude delat.
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
Zaslal: so červenec 21, 2007 11:45 am Předmět: |
|
|
| mrkwo33331 napsal: | | ja mam tiez alergiu na laktozu, a preco ste tu soju zavrhli, kvoli comu nie je dobra na priberanie? | Hlavně není tak kvalitní a hůř se tráví. _________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: so červenec 21, 2007 11:49 am Předmět: |
|
|
| Kiwara napsal: | | Nemůžu do sebe prostě dávat nic co jakkoliv souvisí s kravím mlékem. |
laktozova intolerance je nesnasenlivost mlecneho cukru, nikoliv mlecne bilkoviny. Mimochodem, objednej si z 001shop enzym laktazu od firmy Solgar a muzes do sebe vesele cpat i mliko nebo tvaroh...
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
Zaslal: so červenec 21, 2007 12:03 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | Kiwara napsal: | | Nemůžu do sebe prostě dávat nic co jakkoliv souvisí s kravím mlékem. |
laktozova intolerance je nesnasenlivost mlecneho cukru, nikoliv mlecne bilkoviny. Mimochodem, objednej si z 001shop enzym laktazu od firmy Solgar a muzes do sebe vesele cpat i mliko nebo tvaroh... | ALE existuje i alergie na mléčnou bílkovinu třeba ma zrovna tohle.ale to musí vědět on. _________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackmoon

|
Zaslal: so červenec 21, 2007 12:21 pm Předmět: |
|
|
| rafaelo napsal: | | mrkwo33331 napsal: | | ja mam tiez alergiu na laktozu, a preco ste tu soju zavrhli, kvoli comu nie je dobra na priberanie? | Hlavně není tak kvalitní a hůř se tráví. | Soju nebrat, muze snizovat hladinu testosteronu, zvysovat produkci estrogenu, kortizolu a dalsi srandy.
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: so červenec 21, 2007 12:22 pm Předmět: Re: alternativní protein |
|
|
| Kiwara napsal: | Dobrý ráno Lidi chcu koupit protein, ale nevím jakej. Mám alergii na laktózu , takže buď sója, nebo egg. Můžete mi něco doporučit? |
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: so červenec 21, 2007 12:26 pm Předmět: |
|
|
| Blackmoon napsal: | | rafaelo napsal: | | mrkwo33331 napsal: | | ja mam tiez alergiu na laktozu, a preco ste tu soju zavrhli, kvoli comu nie je dobra na priberanie? | Hlavně není tak kvalitní a hůř se tráví. | Soju nebrat, muze snizovat hladinu testosteronu, zvysovat produkci estrogenu, kortizolu a dalsi srandy. |
a to dokonce velmi závažně:
Serum testosterone decreased 19% (±22%) during the 4-week use of soy protein powder (P = 0.021) and increased within 2 weeks after we discontinued soy protein powder.
http://cebp.aacrjournals.org/cgi/content/abstract/16/4/829
|
|
| nahoru |
|
 |
mrkwo33331
|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 11:33 am Předmět: |
|
|
| Blackmoon napsal: | | mrkwo33331 napsal: | | ja mam tiez alergiu na laktozu, a preco ste tu soju zavrhli, kvoli comu nie je dobra na priberanie? | Asis to spatne pochopil. Kdyz mas alergii na laktozu, tak nemuzes mlecne vyrobky a syrovatkovy protein je vlastne taky z mlika, takze ti nemusi delat dobre taky. Jenze v dnesni dobe ty nejkvalitnejsi proteiny uz tam te laktozy moc nemaji, takze bych to nejdriv vyzkousel, co to s tebou bude delat. |
Ale skoro vo vsetkych je srvatka, tak zas to nemozem
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: po červenec 23, 2007 8:16 am Předmět: |
|
|
neplet si srvatku a srvatkovy protein ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
mrkwo33331
|
Zaslal: po červenec 23, 2007 3:00 pm Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | neplet si srvatku a srvatkovy protein ... |
Ja som v tom ze je to to iste...ale ved srvatkovy protein obsahuje srvatku nie?
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: po červenec 23, 2007 3:03 pm Předmět: |
|
|
| mrkwo33331 napsal: | | saty napsal: | | neplet si srvatku a srvatkovy protein ... |
Ja som v tom ze je to to iste...ale ved srvatkovy protein obsahuje srvatku nie? |
Ale upravovanu.
Preco by si nemohol koncentrat,alebo radsej srvatkovy izolat,kde nieje skoro ziadna laktoza? _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
mrkwo33331
|
Zaslal: po červenec 23, 2007 10:17 pm Předmět: |
|
|
| hruda napsal: | | mrkwo33331 napsal: | | saty napsal: | | neplet si srvatku a srvatkovy protein ... |
Ja som v tom ze je to to iste...ale ved srvatkovy protein obsahuje srvatku nie? |
Ale upravovanu.
Preco by si nemohol koncentrat,alebo radsej srvatkovy izolat,kde nieje skoro ziadna laktoza? |
neviem ja som myslel ze v srvatke je laktoza dost koncentrovana, ked nie tak som asi najstnejsi clovek na svete
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|